Pilaf de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 9082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • o legatura ceapa verde
  • ardei rosu
  • morcov
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post:

se spala orezul bine, se taie ceapa marunt, se pune la calit, dupa care adaugam ardeiul taiat cubulete si restul legumelor date pe razatoarea mare, le lasam sa se inabuseasca bine, apoi punem si orezul, il lasam fara apa cateva minute pana se prinde culoarea aurie( pt a nu se lipii boabele), punem apa si lasam sa fiarba, la sfarsit condimentam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute umpute si carnati prajiti