Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval

de doinatarcea in Pizza, 6 Oct 2015 | 4622 vizualizari

 

Familia mea adora pizza, iar dintre toate retetele incercate aceasta a ramas pizza casea.

 

INGREDIENTE

  • 20 gr. drojdie
  • 1|2 lingurita zahar
  • 400 gr. faina
  • un praf de sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml. apa calduta
  • 300 gr. salam
  • 2 ciuperci mari
  • 3 felii sunca
  • 50 gr. branza
  • 100 gr. cascaval
  • 200 gr. ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval:

Drojdia, zaharul, sarea si uleiul de masline se amesteca cu apa calduta si se toarna peste faina. Totul se framanta pana se obtine un aluat elastic. La nevoie se mai poate adauga apa calduta. Aluatul obtinut se lasa la dospit 30 minute.

Intindem aluatul in tava iar peste aluat intindem ketchupul iar apoi presaram salamul taiat felii subtiri, sunca si ciupercile taiate fideluta. Dam la cuptorul incalzit la 250 grade pentru 15_20 minute, in functie de cuptor.

Scoate tava din cuptor, punem branza si cascavalul razuite si mai dam la cuptor pentru 3 minute ca sa se topeasca branza si cascavalul. Servim calda dar merge la fel de bine si rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]