Placinta cu branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 3634 vizualizari

 

O placinta pe placul tuturor mofturosilor!:)

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta, 
  • branza de vaci 500 g., 
  • smantana 200 ml., 
  • telemea de oaie 100 g., 
  • seminte de in, 
  • seminte de mac, 
  • oua 3 bucati, 
  • gris 1 lingura, 
  • margarina 100 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Se lasa foile la decongelat. Intre timp se prepara umplutura. Branza de vaci se scurge (daca are un pic de zer), se adauga smantana, telemeaua rasa si 2 oua. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se presara grisul si se asezoneza de sare daca mai e nevoie. Se ung foile de placinta cu margarina topita. Se suprapun sase foi si se pune umplutura de branza, apoi se suprapun celelate foi unse cu margarina. Se unge palcinta cu ou batut, apoi se presara putina sare, semintele de in si mac. Se pune in cuptorul incins in prealabil, si se coace cca. 20 min. la 200 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:37

Sandie 1

25.08.2012, 01:17

Ai portionat-o inainte de a o coace?

Panacris 1

25.08.2012, 09:14

Da Sandie, se portioneaza inainte de coacere, ptr a se taia mai usor dupa ce s/a copt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta dobrogeana