Prajitura cu foi de napolitana si crema caramel

de Dea_Dea in Prajituri, 9 Mai 2014 | 11118 vizualizari

 

Preferata Denisei mele!!

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de napolitana mici
  • 8 linguri de zahar pentru topit
  • un pachet unt
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar pentru oua
  • 2 cani de nuca macinata
  • nuca de cocos.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana si crema caramel:

Cele 8 linguri de zahar le punem la topit , avand grija sa nu se arda. Apoi punem untul , lasam pana se topeste. Ouale de freaca bine cu cele 3 linguri de zahar  si se toarna peste caramel, amestecand continuu. Adaugam si nuca macinata si lasam sa se ingroase putin.

ASAMBLARE:

Punem foaie, crema calda, iarasi foie , iarasi crema, foaie, cremaDeasupra presaram nuca de cocos.

TIPS-URI

1

Se poate pune si miez de nuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana si crema caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Napolitana cu nuca