Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare.Adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva si obtinem o spuma lucioasa,adaugam faina amestecata cu praful de copt si nuca macinata.
Amestecam cu o paleta cu miscari usoare,pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 25 min pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca.
Crema alba-rupem ciocolata bucatele,o adaugam intr-un bol impreuna cu frisca si punem la topit pe baie de abur.
Intindem crema peste blat si dam la frigider pana pregatim crema caramel.
Crema caramel-intr-o cratita caramelizam 200 g zahar,cand s-a caramelizat adaugam untul si amestecam pana ce se topeste.
Adaugam galbenusurile mixate cu 5 linguri de zahar,Amestecam continuu pana obtinem o crema pufoasa ca la budinca.
Adaugam nuca tocata si prajita putin,mai lasam pe foc cca 1 min dupa care lasam sa se raceasca putin.
Cand s-a racit o intindem peste crema alba si dam tava din nou la frigider.
Glazura ciocolata-topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu frisca si o intindem peste caramel.
Dam prajitura la rece cateva ore inainte de servire.