Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt

de RuxyRux in Prajituri, 21 Noi 2010 | 14974 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Buni si pentru copii dar si pentru adulti...deliciosi!

 

INGREDIENTE

Reteta de preparare a papanasilor

Pentru compozitie...

  • 350 gr de branza de vaci
  • 3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • 3 linguri gris cu varf
  •  un praf sare
  • vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 3 linguri zahar( sau mai gustati inainte sa puneti oul si potriviti dupa gustul vostru)

  Pesmetul in care-i tavalim:

  • pesmet si doua linguri de unt plus doua trei linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecati ingredientele pentru compozitie. Luati cu lingura si fierbeti pana se ridica la suprafata.

Intre timp topiti untul in tigaie adaugati pesmetul si zaharul pudra si rumeniti foarte putin.

 Scoateti papanasii cu o spumiera, lasat-i la scurs apoi tavaliti-i in pesmet si...pofta buna!

 Serviti papanasii cu crema de vanilie si dulceata de visine...sunt fantastic de buni!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]