Pui Cacciatore

de Carmen_Ana in Pui, 14 Noi 2014 | 7057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 50 g bacon
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • 200 ml vin rosu
  • 1-2 catei usturoi zdrobiti
  • 4 linguri ulei
  • 300 g rosii cuburi (conserva)
  • cate un praf de oregano ,chili ,rozmarin ,cimbru
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cacciatore:

Am condimentat ciocanelele cu sare si piper,apoi le-am asezat in oala de teflon a aparatului,in care turnasem uleiul.

Am setat FRY si timpul de 15 minute,apoi le-am rumenit usor pe toate partile .

Dupa prajirea lor ,am adaugat ceapa,morcovul,ardeiul gras taiate cubulete si usturoiul zdrobit,am setat iar FRY si timpul 15 minute.

In ultimele 5 minute am adaugat vinul rosu si am lasat sa se evapore alcoolul din vin.

Cubuletele de rosii le-am adaugat peste carne si am setat STEW si timpul 40 minute .

In ultimele 10 minute, am adaugat cate un praf de oregano,chili ,rozmarin si cimbru si baconul taiat felii.

Am dat gust cu sare si piper macinat,iar cand mancarica a fost gata am presarat deasupra patrunjel tocat marunt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]