Pulpa de curcan la cuptor

de jolygina in Curcan, 22 Ian 2012 | 11225 vizualizari

 

cred ca asa i se zice la partea de sus a curcanului ,nu copanelul sper sa nu gresesc

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan ,partea de sus
  •  vin rosu
  •  foi de dafin 4-5 bucati
  •  piper 
  • sare 
  • rozmarin 
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Spalam bine bucatile de curcan ,optional le dam pielita jos ,apoi le crestam bine pentru a patrunde si a fi foarte fragede 

Le masam bine cu sare piper si alte condimente daca doriti ,putin rozmarin 

apoi turnam vinul peste ele ,cam cat sa le acopere ,adaugam si foile de dafin si lasam cateva ore pentru a se imbiba bine vinul in ele , daca se poate de seara pana dimineata 

apoi asezam in tava carnea ,o impanam printre crestaturi cu bucatele de usturoi ,apoi turnam vinul cu condimente peste ea si punem tava la cuptor la foc potrivit circa o ora ,o mai intoarcem din cand in cand pentru a se rumeni bine 

este o nebunie ,eu personal cred ca-i mult mai sanatoasa si este o asemanare intre porc si pui ,adica nici asa grasa ca porcul dar nici asa fada ca puiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

jolygina 1

10.02.2012, 14:58

multumesc gurita

VERONICA2607 1

11.03.2012, 12:04

mult, bun, sanatos, frumos, gustos, nu stiu ce sa mai zic

jolygina 1

12.03.2012, 00:58

doar ca te pot servi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de curcan şi cartofi - la cuptor & Mujdei de usturoi cu ierburi aromate