Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

de reisnaor_2006 in Porc, 25 Mai 2015 | 10391 vizualizari

 

O mancare satioasa si pe gustul nostru.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 400 g rosii in conserva
  • 5 catei de usturoi
  • oregano
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor:

       Pulpa de porc trebuie sa fie degresata si dezosata. Se spala, se zvanta si se portioneaza bucati mai groase.Acestea se dau cu putin ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza intr-o tava cu 4-5 linguri de apa. Se introduce recipientul  la cuptor pentru circa 25 de minute, avand grija sa se rumeneasca pe ambele parti.

       Rosile din conserva le taiem marunt,le curatam de coaja si le calim putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga usturoiul feliute, oregano  si o cescuta de apa, apoi se toarna peste carnea rumenita si se mai lasa la cuptor inca 20 de minute. Pofta buna!

 

      

TIPS-URI

1

Daca vrem un sos mai gros, turnam sosul intr-o cratita si il fierbem pana capata consistenta dorita, apoi il punem inapoi peste carne.

2

Servim carnea fierbinte cu piure de catofi, insotita de muraturi sau salata verde.

3

Putem adauga vin,boia de ardei dulce,crengute de rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]