Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot

de abetina in Slow Cooker, 10 Oct 2018 | 4260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 rata gotica,asa cam de 2 kg
  • 1 mar
  • 1 gutuie
  • o bucatica de dovleac,asa o felie potrivita
  • 1 cartof
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita cimbrisor
  • 1 lingurita boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Se foloseste o rata intreaga, se scot din ea toate maruntaile.
  Se taie marul, dovleacul, gutuia si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de ardei, se amesteca, se umple rata, se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata, se pune vasul la aparatul slow cooker Crock-Pot, se asaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore. Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute, la foc iute sa se rumeneasca.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L