Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 3137 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor 

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor 
  • 500 gr branza de vaci (bine stoarsa),
  • 4 oua,
  • 200 gr faina,
  • 5 plicuri zahar vanilat,
  • 2 linguri zahar,
  • sare,
  • putin bicarbonat stins cu otet,
  • 50 gr unt de masa topit si racit,
  • gem de afine,
  • 5 linguri smantana amestecata cu 2 linguri de zahar,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor 

Din branza,oua,faina,zahar,zahar vanilat,sare,unt topit si racit si bicarbonat se face un aluat potrivit care sa nu se prinda de maini.Din aceasta compozitie se obtin circa 15 papanasi si 15 capacele.Se formeaza papanasi rotunzi si capacelele si se prajesc in baie de ulei.Se scot pe servetele absorbante si apoi se servesc calde cu gem de afine si smantana amestecata cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu aluat razuit