Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 6185 vizualizari

 

Au fost tare bune, ma grabesc sa mai repet odata figura, pana mai sunt rosii de gradina, vinete sunt la congelator. Eu am fost tare incantata sa gatesc cu vinete interesante cu coaja alba (asa mi s-au parut mie cand le-am vazut prima data pe mesele din piata).

 

INGREDIENTE

Cateva rosii,

vinete cu maioneza,

verdeta pt decor.

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza:

Se aleg rosii sanatoase, rosiile spalate se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingurita, apoi cu un cornet umplem jumatatile de rosii cu vinete. Puteti folosi la fel de bine o punga de plasic, in care puneti vinetele, taiati punga la varf si prin presare umpleti jumatatile de rosii. Eu am avut de aceasta data rosii din gradina, crescute de noi, cu o forma interesanta de para.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Italian bruschetti