Rulouri din foietaj umplute cu crema

de mamaieelena in Prajituri, 22 Iun 2011 | 6502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete cu foietaj
  • 250 gr.branza dulce
  • 1plic cu frisca praf care se face cu 125ml lapte
  • 150 gr.capsuni
  • 200cr ciocolata menaj amara
  • 2 linguri cu zahar pudra
  • 2 linguri lapte

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din foietaj umplute cu crema:

Am desfacut pachetul de foietaj si l-am taiat fasii de 2 cm si jumatate pe care le-am rulat pe tevile metalice speciale pentru rulouri. Le-am asezat in tava aragazului pe care am tapetat-o cu hartie speciala pentru cuptor. Cuptorul l-am preincalzit si am dat rulourile la copt la 200 grade pentru 25-30 minute. Precizez ca din foaia de aluat mie mi-au iesit 8 bucati :foaia avand doar 230 grame.

Separat intr-un bol de plastic am batut frisca cu laptele pana s-a intarit, am adaugat si branza si zaharul pudra. Capsunile spalate si scurse le-am pasat si le-am adaugat peste branza si frisca apoi am umplut rulourile cu poshul.

Ciocolata cu cele 2 linguri de lapte am pus la topit si am pus deasupra peste rulouri, de asemeni si capsunile feliate. Nu am avut suficienta ciocolata pentru a le acoperi .

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din foietaj umplute cu crema" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri dospite cu branza sarata