Se prajesc condimentele pentru Dukkah intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu pana incep sa elibereze aromele. Se transfera intr-un mojar si se transforma intr-o pulbere nu foarte fina.
Se coc legumele intregi, intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu spre mare (ceapa se decojeste), pana se innegresc, intorcandu-le frecvent pe toate partile.
Intre timp, se gateste bulgurul conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge de apa si se amesteca cu coaja lamaii.
Se indeparteaza coaja legumelor si semintele ardeilor si se toaca toate in bucati potrivite. Se transfera intr-un bol, impreuna cu sucurile rezultate si se amesteca cu sucul de lamaie, otetul, 2 linguri ulei de masline, sare si piper. Se toaca frunzele de menta si se adauga peste legume. Se amesteca bine.
Se incalzesc tortilla/ lipiile intr-o tigaie fara ulei, 30 de secunde.
Se adauga putin din sucul legumelor peste bulgur, se divide intre cele 4 tortilla, se adauga legumele, iaurtul, branza Feta, frunze de menta si Dukkah deasupra.