Sparanghel cu pancetta, sparanghel in salata, sparanghel in tarte, chiar si in briose, ahh si supa crema, toate o minunatie. Ei bine, dar pane in parmezan ati incercat?
1. Sparanghelul l-am tras in tigaie cu putin unt pentru 2-3 minute.
2. Se pregatesc in farfurii separate: faina, ouale si parmezanul razuit.
3. Ouale se bat impreuna cu frunzele de lime, amestecul de condimente italian, sare si piper.
4. Sparanghelul se tavaleste pe rand prin faina, oua si parmezan.
5. Se pune in uleiul incins si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte, sa nu devina parmezanul maroniu.
6. Se scot pe rand pe un servet si se servesc cu fistic maruntit, avocado razuit, sos si optional cu pancetta.
Sosul se prepara astfel: se amesteca bine feta cu iaurtul si cu avocado pana se omogenizeaza si se obtine o pasta. Presarati cu amestec italian peste sos.