Saleuri cu chimen

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2013 | 3755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 2 oua
  • un plic chimen
  • 50 gr sare mare de bucatarie
  • 2 lg ulei
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu chimen:

Dupa ce am lasat foietajul la dezghetat 10 minute il intindem pe planul de lucru.

Taiam fasii de circa 5 cm latime si 10 cm lungime .

Luam pe rand si le sucim putin , apoi le asezam intr-o tava care am acoperit-o cu foaie de copt si unsa cu ulei.

Peste ele punem cu pensula oul , sarea si chimenul .

Dam la foc mic circa 10 min si ultimele 5 foc putin mai mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza si mix de seminte