Aceste sandwich-uri sunt foarte bune, servite fie ca aperitive, fie se pot lua la pachet, la scoala sau la serviciu, pentru ca sunt bune atat calde cat si reci si sunt foarte satioase.
Eu am facut doar 5 sandwich-uri, pentru ca atatea au incaput intr-o tava, mai mica si pentru ca aveam ingrediente ramase prin frigider si au fost fix pentru 5 sandwich-uri.
Mai intai ungem tava cu unt, sau o tapetam cu hartie de copt.
Feliile de paine pe care le vom aseza la baza, le tartinam cu branza pufoasa de la Delaco, apoi le asezam in tava, una langa alta, cu partea tartinata in sus.
Realizam astfel priza cu ingredientele pe care le asezam deasupra.
Asezam peste feliile de paine, feliile de sunca presata, pe cele de salam si ardeiul taiat julien, apoi feliile de cascaval si acoperim cu restul feliilor de paine.
Cascavalul se va topi in timpul tratamentului termic si va lipi astfel ingredientele din sandwich-uri.
Amestecam ouale cu smantana, adaugam sare si piper si turnam amestecul peste sandwich-urile din tava.
Asezam din loc in loc frunze de busuioc si presaram parmezan ras si mozzarella.
Dam tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand sandwich-urile se gratineaza frumos.
Sunt tare de efect taiate in cuburi mici si servite ca aperitive, chiar si la o masa de sarbatoare, sau taiate in triunghiuri si luate la pachet.
Sa va fie de folos!