Saratele

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 22200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150g unt
  • 1 kg faina
  • mac
  • chimen
  • 200 g branza sarata
  • sare
  • cca 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Topim untul.

Ouale le batem bine, adaugam untul, branza data prin razatoare, faina, sare, mac, chimen dupa gust  si framantam. Daca este nevoie adaugam apa, sa iasa un aluat tare, usor de modelat

Luam cate o bucatica si punem in forma inchidem forma si punem pe aragaz la foc potrivit, intoarcem pe ambele parti

Repetam pana terminam

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si chimen