Shaorma de pui la lipie ”asubana”

de asubana in Pui, 4 Mar 2011 | 10248 vizualizari

 

Usor de pregatit la tine acasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola piept de pui,( sau porc,vita, oaie,)
  • 3 cartofi mari,
  • 1 capatana usturoi,
  • varza si alte legume, (castraveti verzi sau murati, rosii,arei grasi, morcov dat prin razatoare,ceapa, etc.),
  • 2 lipii mari ,
  • condimente,
  • sos de maioneza cu usturoi, de smantana cu marar, ketcup dulce sau picant dupa preferinta.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de pui la lipie ”asubana”:

Pieptul de pui se taie baghete, se undeste in tigaie la foc potrivit cu condimente dupa preferinta ( sare, piper,boia dulce sau iute de ardei, chili, sau este un condiment special in comert care cuprinde toate ingredientele pentru shaorma chiar super bun) Se taie si se prajesc cartofii in ulei. Putem incepe pregatirile.

Se incalzeste lipia in tigaie repede sa nu se raceasca carnea si cartofii, Se unge lipia cu sos de smantana cu usturoi, eu am pus si un pic ve marar verde de culoare si ketcup daca doriti iute sau picant, se aduga varza cu marar verde sau legume la bunul plac din care doriti,  se adauga cartofii si carnea de pui sau altfel de carne,se inpaturesc sul in hatie pergament sau staniol ca sa nu curga in partea ce jos se rasuceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de pui la lipie ”asubana”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma home-made