Sos de ceapa cu smantana si marar

de Bya Ralu in Sosuri, 8 Aug 2013 | 8567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba mica
  • 7-8 frunze mici de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • ghimbir,sare,piper alb
  • 3 linguri de smantana
  • 2 felii de lamaie stoarse
  • zeama(sos) de la carne prajita
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ceapa cu smantana si marar:

Ceapa se taie feliute subtiri,la fel si usturoiul si se pun la calit in sosul lasat de la o carne care ati prajit-o.Se adauga condimentele si se lasa pana se inmoaie ceapa.

Se adauga smantana,busuiocul si zeama de lamaie si se lasa pana mai scade sosul putin.

La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.

Se serveste cu carne de porc,de pui sau de curcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ceapa cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de visine