Sos picant din gogoșari

de Ducesa in Conserve, 4 Oct 2014 | 6069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogoșari
  • 2 kg ardei Kapia
  • 6 ardei iuți
  • o țelină cu tot cu frunze
  • 300 g zahăr
  • 300 ml oțet
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant din gogoșari:

Se spală ardeii și gogoșarii după care se curăță de semințe. Împreună cu țelina curățată și ardeii iuți se dau prin mașina de tocat. Ardeii iuți se pun cu tot cu semințe. Legumele împreună cu zahărul, oțetul și condimentele se pun într-o oală și se lasă la fiert câteva clocote. Între timp se sterilizează borcanele în cuptor. Compoziția se toarnă fierbinte în borcane, se leagă cu celofan ori se pun capace.

Sosul poate fi folosit cu succes la fripturi, spaghete ori ca adaos în diferite mâncăruri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant din gogoșari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Ducesa 1

07.10.2014, 19:36

Da, Babi, am mai spus cred cuiva, după ce-i făcută prima oară realizezi că ai nevoie permanent de ea în casă și o faci toamnă de toamnă. javascript:void(0)

Julia_Snow 1

16.10.2014, 12:56

Aoleu, cum de am ratat minunatie de sos?! [emoticonconsternat]
"Suna" biniditat reteta asta, Ducesa!

Ducesa 1

16.10.2014, 15:46

Julie, e magnifică, cum sunt și eu. (emoticon rujându-se)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]