Spanac scazut cu carnaciori de bere

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2015 | 3489 vizualizari

 

O cina verde - rapida cu gust !!!
Pentru ca spanacul meu scazut a iesit putin mai lichid mi-a deschis interesul pentru supele -crema . La toti ne-a placut mult consistenta aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 500 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 300 gr carnaciori de bere
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 linguri rase faina
  • 1/2 lingurita nucsoara pudra
  • sare roz
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu carnaciori de bere:

  1. Carnaciorii de bere se incresteaza in patru la ambele capete si se prajesc in ulei pana devin crocanti si capetele se deschid ca niste floricele .
  2. Scoateti  cu ajutorul unei palete cu gauri carnaciorii separat .
  3. Spanacul se curata si se spala  din mai multe ape .Scurgeti spanacul intr-o sita sau cu ajutorul centrifugei pentru salata .
  4. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt .
  5. In uleiul ramas caliti foarte usor ceapa si usturoul verde .Adugati faina alba , amestecati si stingeti cu lapte .
  6. Ati obtinut un sos grosut in care adugati spanacul , sare si nucsoara .
  7.  Trageti cratita la marginea aragazului si maruntiti spanacul cu ajutorul unui blender vertical de mana .
  8. Serviti spanacul cu carnaciori crocanti deasupra si eventual cu paine prajita cu usturoi si putin ulei de masline .

TIPS-URI

1

Experimentati consistente diferite . Noua ne-a placut de data aceasta consistenta mai usoara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu spanac