Supa gulas (Gulyásleves)

de MOKUSKA in Supe, 6 Sep 2014 | 8008 vizualizari

 

O supa care imi aduce aminte de copilarie. Va recomand cu mare caldura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vita cu os (am folosit pulpa si rasol)
  • 2 morcovi
  • 1 felie gulie
  • 1 felie telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 rosii fara coaja
  • 1 ardei rosu si verde
  • 2 cartofi
  • 1 lingurita de boia
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de condiment cu chimen macinat (sau 1/4 lingurita de chimen)
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa gulas (Gulyásleves):

Carnea o punem la fiert intr-o oala mai mare, la foc mic. Lasam sa fiarba pana cade carnea de pe os.

Zarzavatul si legumele tocam marunt si le calim in grasimea de pe supa de vita. Adaugam boiaua, rosiile tocate si turnam

peste supa fierbine de vita. Asezonam cu chimenul tocat, foaia de dafin si sare. Lasam sa fiarba zarzavatul. Dupa ce

a fiert zarzavatul adaugam cartofii curatati si taiati cubulete mici si carnea taiata in bucatele mici.

Dupa ce au fiert catofii luam de pe foc.

TIPS-URI

1

sa nu incercati fara chimen, nu va iesi gustul original

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa gulas (Gulyásleves)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.09.2014, 13:32

Mmm, vin la masa!

Merisor 1

09.09.2014, 07:30

Buna supica asta!

Sidy 1

27.01.2015, 06:53

Cred ca acest chimen ii da acel gust minunat ! Pe la noi se fac si galuste din faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster