Tagliatelle cu pui si ciuperci

de mikidaniro in Paste, 26 Feb 2012 | 10207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g tagliatelle prospete de casa(se pot cumpara si din comert)
  • 250g piept de pui
  • 250g ciuperci proaspete
  • 250ml smantana lichida(gran cucina)
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cateva frunze de busuioc
  • ce condimente va mai plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si ciuperci:

Se pun la fiert tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp punem pe foc un vas in care punem putin ulei si un catel de usturoi zdrobit,pe care il lasam pana devine maroniu,apoi il scoatem din vas.Adaugam ciupercile spalate in prealabil si lasam pana se rumenesc un pic si nu mai au suc deloc cca 4-5 min.Adaugam o parte din condimente si puiul taiat bucatele potrivite.Lasam totul la foc potrivit pana se rumeneste si puiul amestecand din cand in cand.Adaugam vinul,dam la foc iute pentru evaporarea alcoolului cca 1-2 min,apoi condimentam din nou,punem tagliatellele scurse de apa si amestecam cca 1 min.Punem si smantana,impreuna cu un catel de usturoi tocat marunt sau maruntit in  blender impreuna cu smantana si mai lasam la foc 1 min amestecand continuu.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui taliatellele cu orice tip de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan