Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie

de Satisfyyourcravings in Paste, 31 Oct 2016 | 5057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle
  • 200 grame somon afumat la cald
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa mica galbena, tocata
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sucul si coaja de la 1/2 lamaie
  • sare, piper
  • 200 grame broccoli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie:

Se fierb pastele conform instrcutiunilor de pe ambalaj.

Se caleste ceapa in unt si ulei de masline, la foc mediu, cateva minute. Se adauga apoi sucul si coaja de lamaie, smantana si broccoliul rupt/taiat in bucati mici. Se gateste ceteva minute, pana incepe sa fiarba. Se adauga somon rupt in bucati de marime medie, sare si piper, se amesteca, se lasa 1-2 minute, apoi se adauga pastele. 

Se mai adauga din apa in care au fiert pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos onctuos.

La final, se presara piper proaspat macinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (6)

mirela0911 1

01.11.2016, 08:28

Ce bun trebuie sa fie!

Rahela Velicu 1

01.11.2016, 10:31

Tabita _ 1

01.03.2019, 12:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]