Tarta cu ciuperci

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 4622 vizualizari

 

este pt. regimul Montignac dar poate fi adaptata schimband calitatea fainii

 

INGREDIENTE

 
  • 500 gr. branza vaci 0% grasime
  • 150 gr. iaurt 0% grasime (am pus iaurt Natur)
  • 200 gr. faina integrala ( cred ca au intrat cca 250 gr. la mine)
  • 500 gr. ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou 
  • sare, piper si marar (adaugat de mine)
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Se prepara un aluat din 250 gr. branza + 150 gr. iaurt + 200-250 faina + varf sare + 1 ou. Se mai presara faina pana nu se mai lipeste de mana.
Se framanta si se formeaza un aluat ce se intinde in tava (am folosit tava de tort de 22 cm)Se coace cca 15-20 minute la foc mediu.

Ceapa si ciupercile se taie marunt si se calesc pana se evapora apa.

Se racesc putin si apoi se adauga restul de branza, sare, piper si marar. Se omogenizeaza bine si se pun in tava peste aluat.

Se coace 20-30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de branza cu masline si sunca