Tocana de cocosei

de abetina in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2018 | 4241 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 3 cocosei 
  • 1 kg.cartofi
  • 4 gogonele mari,(rosii verzi)
  • 6 morcovi
  • 1/2 bucata telina
  • 4 cepe mari
  • 6 ardei,verzi si rosii
  • 1 lingura sare
  • ierburi aromate (rozmarin, oregano,maghiran)
  • 4 foi de dafin
  • 3 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cocosei:

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa, se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.

Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote dupa care se opreste focul.

Se serveste alaturi de mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cocosei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie, mustar si miere