Tocanita de ciuperci

de Sim0na in Mancaruri de post, 25 Feb 2012 | 6548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciupercute
  • 1 ceapa potrivita
  • 5 catei usturoi
  • 50 ml suc de rosii
  • 1/2 lingura rasa sare 
  • 1/2 lingurita delikat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se rup coditele ciupercilor, apoi se spala bine-bine si se toaca nu foarte marunt.

Ceapa se toaca si ea marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand si-a schimbat culoarea se adauga ciupercutele tocate si o cescuta apa si se lasa sa fiarba.

Cand ciupercile si-au injumatatit cantitatea, si deci s-au fiert, am adaugat sarea, apoi usturoiul tocat marunt si am lasat sa mai fiarba 10 min. Apoi am adaugat sucul de rosii, si din nou am lasat sa fiarba 15 min, la sfarsit adaugand patrunjelul tocat marunt!

Eu am mancat cu bucati de mamaliga rece! A fost delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dakris 1

27.02.2012, 20:33

buna tocana! Tot ce e cu ciuperci imi e pe plac...

Bucataras 1

27.02.2012, 20:34

immmm

Sim0na 1

28.02.2012, 11:27

Multumesc fetelor! Va pup
@Mihaelar63, si mie-mi e dor de vacantele la bunici, cand mamaliga era taiata cu ata de catre bunicul meu... Pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]