Tocanita de ciuperci cu pancetta si orez

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 10 Iul 2011 | 5120 vizualizari

 

AVEAM CIUPERCI PROASPETE...SI AM ZIS SA INCERC CEVA...DIVERS....

 

INGREDIENTE

  • 300 g cuperci champignon
  • 150 gr pancetta
  • o mana de orez
  • smantana, cam 100 ml
  • ceapa, ardei
  • sare, piper, ulei, patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pancetta si orez:

Ceapa am taiat-o marunt si ardeiul la fel si le-am calit putin in ulei de  masline...

Am adaugat apoi pancetta cubulete si am mai lasat 5 minute sa se patrunda, apoi am adaugat ciupercile feliate si am lasat sub capac cam 10 min.

Am adaugat apoi sarea, orezul si apa cat sa treaca peste ciuperci si am mai lasat la fiert vreo 20 min.

Dintr-o lg de amidon si smantana  am facut putin sos si am turnat peste tocanita, am amestecat usor si am stins focul, apoi am adaugat patrunjel verde.

A iesit bunuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pancetta si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos garam masala