Turta de icre

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2009 | 5939 vizualizari

 

De cate ori nu ati vrut sa faceti icre batute si nu va iesit?!!!... Eu m-am gandit totusi ca este pacat si sa nu le arunc sa fac ceva cu ele si am facut o turta la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 300 grame icre proaspete de crap
  • un praf de sare
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta de icre:

Icrele le batem cu mixerul cca 3 minute, impreuna cu ingredientele.

Pregatim o cratita mica tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 25-30 minute. Pana se rumenesc.

Arata bine ...dar sunt si foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftele cu dovlecel si ton