Turta de icre

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2009 | 5741 vizualizari

 

De cate ori nu ati vrut sa faceti icre batute si nu va iesit?!!!... Eu m-am gandit totusi ca este pacat si sa nu le arunc sa fac ceva cu ele si am facut o turta la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 300 grame icre proaspete de crap
  • un praf de sare
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta de icre:

Icrele le batem cu mixerul cca 3 minute, impreuna cu ingredientele.

Pregatim o cratita mica tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 25-30 minute. Pana se rumenesc.

Arata bine ...dar sunt si foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri din carne de pui