Vinete pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 4311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se curata vinetele de coaja,se taie felii de cca 1 cm grosime

Se sareaza putin si se lasa 10 minute

Se bat ouale bine cu sare si piper

Se trec feliile de vinete prin ou,faina si se prajesc in uleiul incalzit

Se scot pe un prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]