Vinete pane la cuptor – fara gluten

de T I M E A in Mancaruri de legume, 8 Iun 2015 | 5714 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa si dedicata celor cu intoleranta la gluten. Iar pentru cei care nu au aceasta problema pot folosi orice tip de faina si pesmet.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita
  • sare si piper
  • 2 oua
  • 2,5 linguri faina fara gluten – Mix It Schar fara gluten
  • 6 linguri pesmet din porumb – fara gluten
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane la cuptor – fara gluten:

Spalam si curatam vanata si o feliem apoi in rondele de aprox o jumatate de cm grosime (mie imi plac mai subtiri si mai crocante, dar le puteti taia si mai groase).

Saram si piperam fiecare felie de vanata.

Pregatim 3 farfurii: una cu faina fara gluten, una cu ouale batute si una cu pesmet  din porumb fara gluten.

Luam pe rand feliile de vinete si le trecem prin faina, ou si pesmet in ordinea aceasta.

Asezam feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 25 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane la cuptor – fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane