Tort aniversar cu fructe.
Postat de: andreea91 in TorturiBlatul. In bolul de la mixer se adauga ouale cu varful de sare si zaharul si se bat pana ce acesta si-a dublat volumul, Incepem sa adaugam faina si reducev viteza mixerului la...Citeste continuarea
Tort diplomat
Postat de: CulinaryRainbow in TorturiPentru blat am separat ouăle și am bătut albușurile spumă tare împreună cu zahărul pe care l-am adăugat treptat ( înainte de asta am încins cuptorul și am...Citeste continuarea
Tort cu dublă cremă de zmeură
Postat de: diaconta in TorturiDaca aveti timp, este bine sa preparati blatul si jeleul/piureul de zmeura cu o zi înainte. Eu am fost cam presata de timp/ Cele doua blaturi le-am preparat dupa reteta de aici ....Citeste continuarea
Tarta cu vanilie si capsuni
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe razuie untul rece intr-un vas larg, se adauga restul ingredientelor ( reci) si se framanta un aluat de tarta care se infaineaza usor si se pune la rece pana se prepara crema(30 min). Crema:...Citeste continuarea
Tocanita de ciuciuleti
Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legumeSe spala ciuciuletii si se curata de impuritati.Ii lasam sa se scurga de apa. Pregatim o cratita mai incapatoare si adaugam ciupercile fara sa adaugam apa sau...Citeste continuarea
Tort cu crema de mascarpone si capsuni
Postat de: Oana in TorturiPregatiti mai intai blatul. Bateti albusurile cu un praf de sare pana devin pufoase Adaugati apoi treptat zaharul si mixati pana obtineti o bezea pufoasa...Citeste continuarea
Tocanita cu pastrama de mistret la...
Postat de: AlexTeacher in Mancaruri cu carneAdaugati ambele tipuri de carne,crengutele de cimbru.ceapa si usturoiul verde tocate marunt,urmate de cartofi si morovi pe care ii taiati cubulete, maslinele, foile de dafin, vinul...Citeste continuarea
Tort de ciocolata cu whisky
Postat de: mihasara in DulciuriCrema: Rupi ciocolata intr-un vas si adaugi untul moale(la temperatura camerei) peste ea. Frisca o fierbi pana da un clocot si o adaugi peste ciocolata. Amesteci usor...Citeste continuarea
Tarta de primavara
Postat de: daniastefania in Aperitive / GarnituriPentru inceput vom face aluatul. Dizolvam drojdia in laptele caldut. Adaugam faina, ouale, iaurtul, zaharul si sarea si le amestecam. Adaugam apoi si uleiul si framantam bine aluatul pana devine...Citeste continuarea
Tocanita de miel cu cartofi noi
Postat de: mihaelar63 in OaieCeapa se curata, se spala si se toaca. Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala. Carnea de miel se...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: gicuta69 in DulciuriTiramisu reţetă originală Mai intai am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am adaugat treptat zaharul pudra,...Citeste continuarea
Tort cu jeleu de piersici
Postat de: sufletista in DulciuriBlat : mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu cacao si...Citeste continuarea
Tarte dietetice cu ciuperci si...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriPreincalzim cuptorul la 180 grade. Curatam si spalam legumele si ciupercile. Ciupercile pleurotus se trec prin robot, ciupercile champinion se taie bucati. Tot bucati se taie si morcovul...Citeste continuarea
Tarta sarata cu aluat brisé(facut...
Postat de: Adele in Aperitive / GarnituriFaza 1 :pentru inceput se pregateste aluatul, se ia untul rece de la frigider, se taie cuburi si se pune intr-un vas, se aduga faina, sarea si apa, se amesteca foarte bine si se framanta energic...Citeste continuarea
Tocanita de vitel
Postat de: raluca95 in VitaIncep prin a taia ceapa solzisori si carnea cubulete. Punem apa la fiert cu lingurita de vegeta si facem o supa falsa. Separat calim ceapa in 3/4 linguri de ulei de masline si cand s-a inmuiat...Citeste continuarea
Terina de clatite
Postat de: sufletista in DulciuriClatite:intr-un bol adaugam ouale, laptele,ulei si amestecam pana ce se omogenizeaza, adaugam treptat faina amestecata cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, praful de copt.la final adaugam esenta de...Citeste continuarea
Tartă cu ton, bacon și roșii
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriBucățelele de bacon se prăjesc într-o tigaie, împreună cu tonul scurs de ulei și mărunțit, cca. 5 minute la foc iute, apoi se adaugă ceapa verde mărunțită, roșiile...Citeste continuarea
Tocana porcului
Postat de: reisnaor_2006 in PorcCarnea am spalat-o si am taiat-o cubulete potrivite.Carnatiul l-am taiat felii si impreuna cu carnea l-am adaugat intr-o cratita incapatoare.Nu am pus nici un...Citeste continuarea
Tarte rapide cu crema de oua
Postat de: andaoana in DulciuriBatem galbenusurile cu zaharul pe bain marin pana cand se topeste zaharul. Laptele il amestecam cu faina si il adaugam treptat peste galbenusuri si mai fierbem pana cand se ingroasa . Se...Citeste continuarea
Toast cu ciuperci la grill și...
Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / GarnituriPar multe ingrediente, însă sunt suficiente și ideale pentru o combinație incredibilă de gusturi. Am folosit o tigaie grill pentru a prăji feliile de...Citeste continuarea
Tartă aperitiv
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriAluatul de foietaj se lasă la dezghețat lent în frigider. Apoi se tapetază o formă de tartă cu foaie de pergament, se pune foietajul dezghețat. Friptura, cartofii prăjiți, ardeiul...Citeste continuarea
Tort profiterol
Postat de: sufletista in TorturiBlat-se bat albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul si mixam pana ce se topeste zaharul,adaugam galbenusurile pe rand mixand bine dupa fiecare, Amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea
Tort nemtesc
Postat de: dantes in TorturiPentru blat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,faina si praful de copt.se toarna in forma de tort tapetata cu hartie de copt si se coace aproximativ 30 minute la 190...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală, cu...
Postat de: Oana in PrajituriTiramisu reţetă originală Mixati galbenusurile cu zaharul pudra la viteza maxima, pana se intaresc si devin spumoase Amestecati apoi cu mascarpone rece, putin cate putin, mixand la viteza...Citeste continuarea
Tort cu fructe din compot - reteta...
Postat de: merisor67 in TorturiPentru blat, separam albusurile de galbenusuri si presaram cate putina sare peste ele. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie. Trebuie sa obtinem o bezea...Citeste continuarea
Tort cu crema mascarpone si jeleu...
Postat de: miha in TorturiBlat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam indulcitorul Green Sugar si mixam...Citeste continuarea
Tarta sarata cu ciuperci, loboda si...
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriAluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa framantare scoatem aluatul pe o planseta din silicon pudrata cu faina. Facem o...Citeste continuarea
Tarta cu Mangostan
Postat de: ctlina in DulciuriMixam smantana intai usor, apoi la viteza mai mare cat sa se intareasca un pic. Adaugam zaharul pudra si mixam in continuare pana obtinem textura dorita de frisca. Adaugam dulceata, se...Citeste continuarea
Tarta rustica cu mere si crema de...
Postat de: gaby_d in PrajituriMod de preparare Aluat fraged Pune intr-un bol faina impreuna cu indulcitorul, amesteca si adauga untul rece taiat cubulete. Cu mana rece amesteca totul adaugand treptat apa....Citeste continuarea
Tarta cu legume si sunca
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriAluat: Incalzim putin laptele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam pana se dizolva. Intr-un vas batem oul, adaugam laptele cu dojdia, praful de sare, cascavalul ras si faina. Framantam...Citeste continuarea
Tarta cu urzici, oua si mozzarella
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriPentru aluat: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, sarea, iaurtul si drojdia. Le amestecam bine cu mana, turnam apa minerala treptat si framantam. Cand obtinem un...Citeste continuarea
Tocanita de vitel
Postat de: cris2711 in VitaPentru inceput se pregateste carnea taiata cubulete ca si pentru Gulas. Se pregatesc toate legumele taiate dupa preferinta. Intr-o oala de marime mijlocie am calit ceapa in ulei de masline...Citeste continuarea
Tort cu crema de zahar ars
Postat de: Sim0naWorld in TorturiMai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca putin, apoi am pus esenta de vanilie. Ouale le-am batut cu cele 7 linguri de zahar, apoi am adaugat faina...Citeste continuarea
Tortilla cu pui si sos picant
Postat de: panacris in PuiPieptul de pui se taie fâșii, se trage la tigaie în puțin ulei de măsline. După ce s-a rumenit se adaugă ceapa verde, tocată mărunt și se lasă la gătit cca. 5 minute....Citeste continuarea
Tocanita de galbiori cu mamaliga
Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legumeGalbiorii se curata si se spala in 3-4 ape. Intr-o oala cu apa clocotita cu sare se adauga galbiorii si li se da un clocot....Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de postSe curata ceapa, se toaca si se inabuse in ulei si putina apa cu sare, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute. Se tin la foc pana cand se patrund si, daca este necesar, se mai adauga apa,...Citeste continuarea
Tarta cu porumb dulce si rosii cherry
Postat de: Retete_Haplea in Aperitive / GarnituriAmestecam intr-un bol faina cu untul la temperatura camerei si adaugam apa pana obtinem o coca Lasam la frigider pentru 40 minute. Intr-un bol amestecam ouale cu smantana...Citeste continuarea
Tagliata di manzo con salsa di panna
Postat de: gurita_ta2005 in VitaCarnea de vita se spala si se usuca bine cu un prosop de hartie, se condimenteaza pe ambele parti cu piper. Intr-o tigaie punem untul si punem carnea pe fiecare parte cam 5 minute, intre timp...Citeste continuarea
Tort Anamaria
Postat de: reisnaor_2006 in TorturiCu ajutorului mixerului se mixeaza mascarponele impreuna cu 2 lg de zahar pudra. Separat, la viteza cea mai mare a mixerului, se...Citeste continuarea
Tortilla a la Gordon Ramsey
Postat de: andaoana in Mancaruri de legumeIn primul rand trebuie sa curatam cartofii si ceapa (eu am folosit ceapa rosie , dar voi repeta reteta cu ceapa verde pe care o voi pune mai tarziu in tigaie). Cartofii ii feliem subtire iar ceapa...Citeste continuarea
Tort de fructe si ciocolata alba
Postat de: andreea91 in TorturiBlat Se bat ouale cu zaharul pana ce acesta isi dubleaza volumul adaugam faina in ploaie si amestecam cu spatula de sus in jos cu miscari lente. Odata incorporata...Citeste continuarea
Taitei cu lapte si capsuni
Postat de: gurita_ta2005 in Mancare copiiLaptele se pune pe foc la incalzit,se adauga zaharul si taiteii,si se lasa circa 3-4 minute, pana cand sunt gata. Se pune un praf de scortisoara si esenta de vanilie. Capsuniile se spala...Citeste continuarea
Tort cu mousse de ciocolata
Postat de: gicuta69 in TorturiBlat : Turnam apa clocotita peste cacao si amestecam pana la omogenizare, apoi lasam la racit. Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam...Citeste continuarea
Turta dulce
Postat de: lili in DulciuriSe face un sirop de zahar: intr-o craticioara de inox, topiti o lingura plina de zahar, la foc mediu, pana ce zaharul se caramelizeaza si primeste o nuanta maro inchis. Turnati peste zahar 250 ml...Citeste continuarea
Tiramisu reteta
Postat de: VanessaAli in DulciuriTiramisu reţetă originală Incepem prin a face cafeaua. Eu am facut la aparat, dupa care am lasat-o sa se raceasca complet! Pentru crema am amestecat mascarpone cu un galbenus de ou si cu...Citeste continuarea
Tocana de ied cu ceapa
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carneCarnea de ied se portioneaza, se spala . Tamponati carnea cu un prosop curat sa fie fara umiditate si o prajiti in untura proaspata de porc pana devine crocanta ....Citeste continuarea
Tiramisu reţetă fara oua
Postat de: Adele in DulciuriTiramisu reţetă originală Se pregateste cafeaua, in cafetiera sau cum va place mai mult, se amesteca cu apa si se pune intr-un vas. Intr-un alt vas se mixeaza mascarponele cu...Citeste continuarea
Tocana de vitel- Blanquette
Postat de: ctlina in VitaSe curata morcovii, usturoiul si ceapa. Se toaca marunt prazul, usturoiul si ceapa. Se taie morcovii în rondele. Se pun la fiert 2 litri de apă într-o oală mare,...Citeste continuarea
Tartă cu praz, pui, ciuperci,...
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriAluatul de foietaj se lasă la dezghețat lent în frigider. Între timp se va prepara umplutura. Prazul și ceapa verde se curăță, apoi se toacă mărunt. Eu m-am folosit...Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata si capsune
Postat de: timea in DulciuriPunem intr-un bol untul taiat bucatele, indulcitorul, un varf de sare, oul, coaja de portocala si bicarbonatul stins cu sucul de portocala. Amestecam ingredientele cu mana pentru ca asa se...Citeste continuarea