A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort aniversar cu fructe.

Postat de: andreea91 in Torturi

Blatul. In bolul de la mixer se adauga ouale cu varful de sare si zaharul si se  bat pana ce acesta si-a  dublat volumul, Incepem sa adaugam faina  si reducev viteza mixerului la...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: CulinaryRainbow in Torturi

   Pentru blat am separat ouăle și am bătut albușurile spumă tare împreună cu zahărul pe care l-am adăugat treptat ( înainte de asta am încins cuptorul și am...Citeste continuarea

Tort cu dublă cremă de zmeură

Postat de: diaconta in Torturi

Daca aveti timp, este bine sa preparati blatul si jeleul/piureul de zmeura cu o zi înainte. Eu am fost cam presata de timp/ Cele doua blaturi le-am preparat dupa reteta de aici ....Citeste continuarea

Tarta cu vanilie si capsuni

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Se razuie untul rece intr-un vas larg, se adauga restul ingredientelor ( reci) si se framanta un aluat de tarta care se infaineaza usor si se pune la rece pana se prepara crema(30 min). Crema:...Citeste continuarea

Tocanita de ciuciuleti

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legume

       Se spala ciuciuletii si se curata de impuritati.Ii lasam sa se scurga de apa. Pregatim o cratita mai incapatoare si adaugam ciupercile fara sa adaugam apa sau...Citeste continuarea

Tort cu crema de mascarpone si capsuni

Postat de: Oana in Torturi

Pregatiti mai intai blatul. Bateti albusurile cu un praf de sare  pana devin pufoase Adaugati apoi treptat zaharul si mixati pana obtineti o bezea pufoasa...Citeste continuarea

Tocanita cu pastrama de mistret la...

Postat de: AlexTeacher in Mancaruri cu carne

Adaugati ambele tipuri de carne,crengutele de cimbru.ceapa si usturoiul verde tocate marunt,urmate de cartofi si morovi pe care ii taiati cubulete, maslinele, foile de dafin, vinul...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu whisky

Postat de: mihasara in Dulciuri

Crema: Rupi ciocolata intr-un vas si adaugi untul  moale(la temperatura camerei) peste ea. Frisca o fierbi pana da un clocot si o adaugi peste ciocolata. Amesteci usor...Citeste continuarea

Tarta de primavara

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput vom face aluatul. Dizolvam drojdia in laptele caldut. Adaugam faina, ouale, iaurtul, zaharul si sarea si le amestecam. Adaugam apoi si uleiul si framantam bine aluatul pana devine...Citeste continuarea

Tocanita de miel cu cartofi noi

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Ceapa se curata, se spala si se toaca. Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala. Carnea de miel se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Mai intai am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am  adaugat treptat zaharul pudra,...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de piersici

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat : mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu cacao si...Citeste continuarea

Tarte dietetice cu ciuperci si...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Curatam si spalam legumele si ciupercile. Ciupercile pleurotus se trec prin robot, ciupercile champinion se taie bucati. Tot bucati se taie si morcovul...Citeste continuarea

Tarta sarata cu aluat brisé(facut...

Postat de: Adele in Aperitive / Garnituri

Faza 1 :pentru inceput se pregateste aluatul, se ia untul rece de la frigider, se taie cuburi si se pune intr-un vas, se aduga faina, sarea si apa, se amesteca foarte bine si se framanta energic...Citeste continuarea

Tocanita de vitel

Postat de: raluca95 in Vita

Incep prin a taia ceapa solzisori si carnea cubulete. Punem apa la fiert cu lingurita de vegeta si facem o supa falsa. Separat calim ceapa in 3/4 linguri de ulei de masline si cand s-a inmuiat...Citeste continuarea

Terina de clatite

Postat de: sufletista in Dulciuri

Clatite:intr-un bol adaugam ouale, laptele,ulei si amestecam pana ce se omogenizeaza, adaugam treptat faina amestecata cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, praful de copt.la final adaugam esenta de...Citeste continuarea

Tartă cu ton, bacon și roșii

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Bucățelele de bacon se prăjesc într-o tigaie, împreună cu tonul scurs de ulei și mărunțit, cca. 5 minute la foc iute, apoi se adaugă ceapa verde mărunțită, roșiile...Citeste continuarea

Tocana porcului

Postat de: reisnaor_2006 in Porc

       Carnea am spalat-o si am taiat-o cubulete potrivite.Carnatiul l-am taiat felii si impreuna cu carnea l-am adaugat intr-o cratita incapatoare.Nu am pus nici un...Citeste continuarea

Tarte rapide cu crema de oua

Postat de: andaoana in Dulciuri

Batem galbenusurile cu zaharul pe bain marin pana cand se topeste zaharul. Laptele il amestecam cu faina si il adaugam treptat peste galbenusuri si mai fierbem pana cand se ingroasa . Se...Citeste continuarea

Toast cu ciuperci la grill și...

Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri

   Par multe ingrediente, însă sunt suficiente și ideale pentru o combinație incredibilă de gusturi.    Am folosit o tigaie grill pentru a prăji feliile de...Citeste continuarea

Tartă aperitiv

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat lent în frigider. Apoi se tapetază o formă de tartă cu foaie de pergament, se pune foietajul dezghețat. Friptura, cartofii prăjiți, ardeiul...Citeste continuarea

Tort profiterol

Postat de: sufletista in Torturi

Blat-se bat albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul si mixam pana ce se topeste zaharul,adaugam galbenusurile pe rand mixand bine dupa fiecare, Amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea

Tort nemtesc

Postat de: dantes in Torturi

Pentru blat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,faina si praful de copt.se toarna in forma de tort tapetata cu hartie de copt si se coace aproximativ 30 minute la 190...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: Oana in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Mixati galbenusurile cu zaharul pudra la viteza maxima, pana se intaresc si devin spumoase Amestecati apoi cu mascarpone rece, putin cate putin, mixand la viteza...Citeste continuarea

Tort cu fructe din compot - reteta...

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri si presaram cate putina sare peste ele. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie. Trebuie sa obtinem o bezea...Citeste continuarea

Tort cu crema mascarpone si jeleu...

Postat de: miha in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam indulcitorul Green Sugar si mixam...Citeste continuarea

Tarta sarata cu ciuperci, loboda si...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa framantare scoatem aluatul pe o planseta din silicon pudrata cu faina. Facem o...Citeste continuarea

Tarta cu Mangostan

Postat de: ctlina in Dulciuri

Mixam smantana intai usor, apoi la viteza mai mare cat sa se intareasca un pic. Adaugam zaharul pudra si mixam in continuare pana obtinem textura dorita de frisca. Adaugam dulceata, se...Citeste continuarea

Tarta rustica cu mere si crema de...

Postat de: gaby_d in Prajituri

Mod de preparare Aluat fraged Pune intr-un bol faina impreuna cu indulcitorul, amesteca si adauga untul rece taiat cubulete. Cu mana rece amesteca totul adaugand treptat apa....Citeste continuarea

Tarta cu legume si sunca

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Aluat: Incalzim putin laptele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam pana se dizolva. Intr-un vas batem oul, adaugam laptele cu dojdia, praful de sare, cascavalul ras si faina. Framantam...Citeste continuarea

Tarta cu urzici, oua si mozzarella

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, sarea, iaurtul si drojdia. Le amestecam bine cu mana, turnam apa minerala treptat si framantam. Cand obtinem un...Citeste continuarea

Tocanita de vitel

Postat de: cris2711 in Vita

Pentru inceput se pregateste carnea taiata cubulete ca si pentru Gulas. Se pregatesc toate legumele taiate dupa preferinta. Intr-o oala de marime mijlocie am calit ceapa in ulei de masline...Citeste continuarea

Tort cu crema de zahar ars

Postat de: Sim0naWorld in Torturi

Mai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca putin, apoi am pus esenta de vanilie. Ouale le-am batut cu cele 7 linguri de zahar, apoi am adaugat faina...Citeste continuarea

Tortilla cu pui si sos picant

Postat de: panacris in Pui

Pieptul de pui se taie fâșii, se trage la tigaie în puțin ulei de măsline. După ce s-a rumenit se adaugă ceapa verde, tocată mărunt și se lasă la gătit cca. 5 minute....Citeste continuarea

Tocanita de galbiori cu mamaliga

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legume

            Galbiorii se curata si se spala in 3-4 ape. Intr-o oala cu apa clocotita cu sare se adauga galbiorii si li se da un clocot....Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de post

Se curata ceapa, se toaca si se inabuse in ulei si putina apa cu sare, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute. Se tin la foc pana cand se patrund si, daca este necesar, se mai adauga apa,...Citeste continuarea

Tarta cu porumb dulce si rosii cherry

Postat de: Retete_Haplea in Aperitive / Garnituri

 Amestecam intr-un bol faina cu untul la temperatura camerei si adaugam apa pana obtinem o coca  Lasam la frigider pentru 40 minute.  Intr-un bol amestecam ouale cu smantana...Citeste continuarea

Tagliata di manzo con salsa di panna

Postat de: gurita_ta2005 in Vita

Carnea de vita se spala si se usuca bine cu un prosop de hartie, se condimenteaza pe ambele parti cu piper. Intr-o tigaie punem untul si punem carnea pe fiecare parte cam 5 minute, intre timp...Citeste continuarea

Tort Anamaria

Postat de: reisnaor_2006 in Torturi

            Cu ajutorului mixerului se mixeaza mascarponele impreuna cu 2 lg de zahar pudra. Separat, la viteza cea mai mare a mixerului, se...Citeste continuarea

Tortilla a la Gordon Ramsey

Postat de: andaoana in Mancaruri de legume

In primul rand trebuie sa curatam cartofii si ceapa (eu am folosit ceapa rosie , dar voi repeta reteta cu ceapa verde pe care o voi pune mai tarziu in tigaie). Cartofii ii feliem subtire iar ceapa...Citeste continuarea

Tort de fructe si ciocolata alba

Postat de: andreea91 in Torturi

Blat Se  bat  ouale cu zaharul pana ce acesta isi  dubleaza volumul adaugam faina in ploaie si amestecam cu spatula de sus in jos cu miscari lente. Odata incorporata...Citeste continuarea

Taitei cu lapte si capsuni

Postat de: gurita_ta2005 in Mancare copii

Laptele se pune pe foc la incalzit,se adauga zaharul si taiteii,si se lasa circa 3-4 minute, pana cand sunt gata. Se pune un praf de scortisoara si esenta de vanilie. Capsuniile se spala...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata

Postat de: gicuta69 in Torturi

Blat : Turnam apa clocotita peste cacao si amestecam pana la omogenizare, apoi lasam la racit. Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: lili in Dulciuri

Se face un sirop de zahar: intr-o craticioara de inox, topiti o lingura plina de zahar, la foc mediu, pana ce zaharul se caramelizeaza si primeste o nuanta maro inchis. Turnati peste zahar 250 ml...Citeste continuarea

Tiramisu reteta

Postat de: VanessaAli in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Incepem prin a face cafeaua. Eu am facut la aparat, dupa care am lasat-o sa se raceasca complet! Pentru crema am amestecat mascarpone cu un galbenus de ou si cu...Citeste continuarea

Tocana de ied cu ceapa

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Carnea de ied se portioneaza, se spala . Tamponati carnea   cu un prosop curat sa fie fara umiditate si o prajiti in untura proaspata de porc pana devine crocanta ....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă fara oua

Postat de: Adele in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Se pregateste cafeaua, in cafetiera sau cum va place mai mult, se amesteca cu apa si se pune intr-un vas. Intr-un alt  vas se mixeaza mascarponele cu...Citeste continuarea

Tocana de vitel- Blanquette

Postat de: ctlina in Vita

Se curata morcovii, usturoiul si ceapa.  Se toaca marunt prazul, usturoiul si ceapa. Se taie morcovii în rondele.  Se pun la fiert 2 litri de apă într-o oală mare,...Citeste continuarea

Tartă cu praz, pui, ciuperci,...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat lent în frigider. Între timp se va prepara umplutura.   Prazul și ceapa verde se curăță, apoi se toacă mărunt. Eu m-am folosit...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si capsune

Postat de: timea in Dulciuri

Punem intr-un bol untul taiat bucatele, indulcitorul, un varf de sare, oul, coaja de portocala si bicarbonatul stins cu sucul de portocala. Amestecam ingredientele cu mana pentru ca asa se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]