A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort pentru Andreea

Postat de: gicuta69 in Torturi

Mod de preparare blat: Amestecam  migdalele cu 70 g zahar pudra si cacao. Separat batem albusurile bine cu praful sare, apoi adaugam treptat cele 80 g zahar pudra ramase. Turnam...Citeste continuarea

Tocana de legume cu carne de porc...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Curatam si spalam bine legumele, apoi le impartim in doua. Jumatate din legume le taiem in cuburi, sau diverse forme, iar pe cealalta jumatate o maruntim in robot. Carnea o taiem in cuburi...Citeste continuarea

Tochitura

Postat de: licurici_lra in Mancaruri cu carne

Carnatii, kaizerul si carnea le-am taiat bucati mici, iar ceapa si ustuioiul le-am tocat putin mai mare decat de obicei. Prima data am pus kaizerul la prajit, apoi am adaugat carnea...Citeste continuarea

Tort de ciocolata si frisca

Postat de: Alepaty in Torturi

Fiecare din cele 2 blaturi se face din din: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 1 praf de sare, jumatate de plic de praf de copt. Astfel, se separa albusurile de galbenusuri,...Citeste continuarea

Tarta cu piersici si caramel

Postat de: daniastefania in Prajituri

Facem prima data un caramel. Punem.zaharul si apa pe foc si lasam sa se caramelizeze. Avem grija sa nu se arda. Cand e gata caramelul, il turnam pe fundul unei tavi. Spalam bine piersicile, le...Citeste continuarea

Tort diplomat cu capsuni

Postat de: AlexandraOrdean in Torturi

Frisca se bate tare. Separam albusurile de galbenusuri Albusurile le batem spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat, iar galbenusurile le frecam bine...Citeste continuarea

Tocanita economica cu pui si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

In putin ulei se prajesc feliile de carnat cateva minute. Se adauga apoi ceapa, morcovii, cartofii, frunzele de dafin si se gatesc 10 minute, amestecand frecvent. Se adauga ciupercile taiate in...Citeste continuarea

Tort cu crema de cacao si zmeura

Postat de: daniastefania in Torturi

Prima data vom face trei blaturi rotunde. Separam ouale. Albusurile le batem spuma tare cu zaharul. Adaugam galbenusurile. Apoi adaugam faina cernuta cu praful de copt. Impartim compozitia in trei...Citeste continuarea

Tocanita cu ardei copti si carne de...

Postat de: Moni_alex in Mancaruri cu carne

Carnea de porc se taie bucatele potrivite si se pune cu uleiul sa se caleasca putin intr-un ceaun. Se curata ceapa, se taie julien, se adauga peste carne, se sareaza putin si se adauga 1/2...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: timea in Dulciuri

Mod de preparare aluat:  – untul taiat bucatele mici il amestecam cu zaharul, adaugam oul,  coaja de lamaie si bicarbonatul stins in sucul de lamaie – adaugam...Citeste continuarea

Trandafiri cu mere si gem de caise

Postat de: ema9 in Dulciuri

Intr-o oala se pune 1-1.5 l apa cu zeama de la 1 lamaie medie (sa nu se oxideze/innegreasca merele) si putina esenta de vanilie. Se spala merele, se taie pe jumatate si se scot capetele si...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu kaizer

Postat de: momo121 in Mancaruri cu carne

Intr-o tigaie punem kaizerul taiat bucati (nu trebuie ulei, isi lasa grasime suficienta), il prajim putin, iar peste punem ceapa si morcovul taiat cubulete mici, le calim si pe acestea putin si la...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata, cirese si menta

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un castron, punem untul, sarea, cacaoa si indulcitorul. Amestecam cu un tel para, apoi adaugam oul batut. Incorporam si omogenizam. Adaugam lichiorul, apoi faina si amestecam usor cu mana...Citeste continuarea

Tavalita cu nuca de cocos

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

        Albusurile se bat spuma cu zahar si apa rece, separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare. Cand albusurile sunt spumate bine se amesteca usor cu...Citeste continuarea

Tagliatele mare e monti (cu calamar...

Postat de: AlexTeacher in Fructe de mare

  Asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge oul, la temperatura camerei, pentru a putea incorpora...Citeste continuarea

Tocanita cu ciuperci brune

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam ceapa,o spalam si o taiem marunt.Ardeiul il curatam de seminte si nervuri si-l taiem cubulete mici.Ciupercile le spalam si le taiem in 2 sau 4,depinde de...Citeste continuarea

Tres leches

Postat de: Bianca20 in Prajituri

Untul se mixeaza cu zaharul pana ce se omogenizeaza. Se adauga ouale, toate deodata. Se mixeaza si se adauga esenta, praful de sare si faina amestecata cu praful de copt. Compozitia rezultata...Citeste continuarea

Tango cu cirese

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc,se amesteca mereu cu un tel tip para, se lasa sa dea in clocot si sa...Citeste continuarea

Tocanita cu aripi de curcan

Postat de: licurici_lra in Curcan

Am spalat aripa de curcan, am portionat-o in bucati mai mici, iar legumele le-am tocat marunt. Am pus putin ulei intr-o cratita, apoi am adaugat carnea si am lasat sa se prajeasca...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: deea2686 in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Bati mascarponele cu galbenusurile si zahar dupa gust(eu am pus 2 linguri).Dai la rece.Bati albusurile cu un strop de sare si cu zahar tot dupa gust pina devine...Citeste continuarea

Tort Cappuccino

Postat de: reisnaor_2006 in Torturi

      Blatul :Albusurile se bat spuma cu zahar, separat intr-un bol mixam uleiul, galbenusurile , sare, cappuccino. Cand albusurile sunt gata se amesteca usor cu...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone,zmeură şi...

Postat de: diaconta in Torturi

Blatul de tort l-am pregatit dupa reteta de aici .Este o reteta pe care o folosesc foarte des pentru torturi. Dupa ce blatul s-a racit,l-am taiat în doua pe orizontala si înca...Citeste continuarea

Tocana de cartofi la multicooker

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea se taie cubulete,punem vegeta,piper si boia dulce,ulei de masline si vin rosu si se pun la marinat pentru 2-3 ore la frigider. Se pune carnea impreuna cu sosul de la marinada in...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie,...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Ciresele se spala, se curata de samburi si se lasa sa se scurga. Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, mixand bine dupa fiecare, apoi...Citeste continuarea

Tigaie cu vanat si ciuperci brune

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Carnea si inima se spala bine cu apa rece si se feliaza . Ciupercile se curata si se taie jumati apoi bucati mai mici . Legumele se curata , se spala si se toaca marunt . Caliti...Citeste continuarea

Tarta cu ricotta, cacao si bezea

Postat de: daniastefania in Prajituri

Mixam  bine 3 galbenusuri si 2 albusuri cu 120 gr zahar. Adaugam ricotta. Mixam la viteza mica. Adaugam faina cernuta cu praful de copt. Amestecam bine. Turnam compozitia intr-o forma de...Citeste continuarea

Tarta " mozaic"

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Dizolvam drojdia in laptele caldut impreuna cu zaharul. Se cerne faina intr-un vas. Se face o gropita in mijloc si se adauga drojdia dizolvata in lapte. Se amesteca putin, apoi se adauga apa si...Citeste continuarea

Tarta cu caise, cirese si rozmarin...

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Se decongeleaza foaia de placinta la temperatura camerei . Se intinde intr-o tava de tarta tapetata cu margarina . Caisele se rup jumatati se sot samburii si se pudreaza pe partea interioara...Citeste continuarea

Tarta cu fructe si crema de...

Postat de: Criss in Prajituri

Faina se amesteca cu green sugar si cu untul rece taiat cubulete. Cu varful degetelor se amesteca pana cand capata un aspect nisipos. Se adauga apoi oul si apa rece si se formeaza o bila de aluat...Citeste continuarea

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Postat de: gicuta69 in Pui

  Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecurataore la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul cubulete ( eu l-am avut cubulete congelat). Intr-o cratita, punem uleiul si cand...Citeste continuarea

Tort

Postat de: caroline in Torturi

Blatul trebuie taiat in trei parti egale.Doua parti le lasam intregi iar una din ele o decupam in cinci cercuri . Intr-o craticioara, la foc mic , topim 100 gr ciocolata cu 200 ml frisca...Citeste continuarea

Tort de orez cu cocos si fructe

Postat de: privatelaura in Torturi

Intr-un vas, punem la fiert laptele, cu un praf de sare. Adaugam orezul spalat si amestecam periodic ca sa nu se prinda. Cand este aproape fiert, inchegat, adaugam zaharul si nuca de cocos. Lasam...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si ciocolata

Postat de: privatelaura in Torturi

Mai intai pastram ingredientele la temperatura camerei, cam 1/2 ora, nu mai mult, intrucat acum este cald si nu vrem sa le alteram. Intr-un vas, topim ciocolata si untul. Amestecam pana la...Citeste continuarea

Tort bavarez de lamaie

Postat de: marcelalidia22 in Torturi

Preparare bază tort de biscuiti : Se zdrobesc biscuitii și adăugați untul topit, apoi amestecati. Se toarnă amestecul  în forma de turnare (forma de tort cu inel), niveland cu...Citeste continuarea

Tarta cu crema de lamaie si portocale

Postat de: marcelalidia22 in Dulciuri

Se pune pasta foietaj intr-o tava rotunda de 26 mm impreuna cu hartia sa de copt ca sa nu se prinda de tava si se inteapa cu furculita ca sa nu se umfle apoi se introduce in cuptorul incins la 200...Citeste continuarea

Tort cu mouse de fructe de padure...

Postat de: marcelalidia22 in Torturi

Blat: Batem spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pana cand se albesc dupa care adaugam colorantul. Adaugam albusurile batute spuma cu restul de zahar si faina alba amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Tort de clatite cu crema mascarpone...

Postat de: marcelalidia22 in Bucataras in oras

Ingrediente: 10 clatite ( aluat: 3 oua , lapte ,100 ml.apa , faina si 2 linguri de zahar ) 250 g mascarpone 100 ml topping de mure 6 ling.de zahar...Citeste continuarea

Tarta cu cirese si capsuni

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se spala capsunile si li se indeparteaza coditele. Se spala ciresele si li se indeparteaza coditele si samburii. Se pun fructele intr-un castron si peste ele se pune zaharul si se amesteca,...Citeste continuarea

Tort cu piscoturi si fructe

Postat de: mirela0911 in Torturi

Se spala fructele. O caisa, o piersica si kiwi se pastreaza pentru ornat. Restul se taie cubulete mici. Banana se taie rondele. Ananasul se pune la scurs. Se pastreaza 2-3 lg de ananas pentru...Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu aluat de placinte

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

     Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si...Citeste continuarea

Tarta cu vinete si branza de vaci

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Pregatim prima data aluatul. Cernem faina intr-un vas si adaugam untul rece. Faramitam cu mana  pana devine nisipos. Adaugam sarea si ouale. Amestecam pana obtinem o bila. Acoperim cu folie...Citeste continuarea

Tort Pasqual Sarat

Postat de: marcelalidia22 in Aperitive / Garnituri

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi...Citeste continuarea

Tiramisù di colomba

Postat de: marcelalidia22 in Dulciuri

Pentru inceput incepem sa taiem 2 dischete de Colomba de marimi diferite sau aceeasi marime. ( Eu am taiat marimi diferite ca sa intre in vasul de plastic ). Acum prepram crema de mascarpone:...Citeste continuarea

Tort Pavlova cu crema de vanilie...

Postat de: RuxyRux in Torturi

Pentru a prepara blatul de Pavlova: Separam ouale si mixam albusurile cu un praf de sare apoi foarte bine cu zaharul pe care il punem in doua transe. Vom mixa in jur de 7  sau 8 minute sau...Citeste continuarea

Tocanita cu pipote de curcan

Postat de: licurici_lra in Curcan

Am spalat pipotele, apoi le-am taiat in bucati mai mici (sa se fiarba mai bine). Rosiile le-am curatat de coaja, apoi le-am taiat bucatele mici si am pastrat sucul care l-au lasat....Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: andaoana in Torturi

Blat: Faina o amestecam cu cacao si praful de copt. Intr-un bol mixam ouale impreuna cu zaharul pana cand isi schimba culoarea si sunt ca si o spuma. Adaugam treptat faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tarte cu salam si mozzarella

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

Am ras cascavalul, rosia am taiat-o in feliute si am batut oul spuma. Am portionat aluatul si l-am asezat in forme de tarta (unse cu putin ulei).  Am pus jumatate din...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecel si morcovi

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Se curata morcovii, cartoful si dovlecelul si se taie cubulete. Se pun morcovii la fiert in apa cu sare. Se fierb 5 minute, apoi se scot si se scurg. In aceeasi apa se pune la fiert cartoful. Se...Citeste continuarea

Tort Fluture

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand incep sa se intareasca, se adauga zaharul pe rand, mixand bine dupa fiecare. Se toarna apa si uleiul pe rand, se...Citeste continuarea

Tarta cu nectarine si afine

Postat de: AlexTeacher in Dulciuri

Adaugati oul si untul la temperatura camerei intr-un  malaxor (eu folosesc un Ankarsrum, sunt super multumit de el) – montati atasamentul pentru...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]