A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu trei tipuri de mousse

Postat de: Xandrinne in Torturi

Topim untul, zaharul si esenta de vanilie, intr-o cratita/tigaie mai mare, fara a le lasa sa fiarba (lasam vasul pe foc pana se topeste zaharul). Lasam la racit compozitia; cand ajunge la...Citeste continuarea

Tarta pufoasa cu legume colorate si...

Postat de: hanna in Aperitive / Garnituri

Se decongeleaza aluatul. Pe o suprafata plata se pune faina si se intine aluatul, mai subtire daca e aluat pufos.  Se unge cu putin ulei o tava si se aseaza aluatul in ea. Daca va ies...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se face o cafea tare (daca nu aveti expresor) din 600ml apa si 10 lingurite de cafea. Se indulceste dupa dorinta, se pune esenta de rom si se lasa la racit....Citeste continuarea

Turte din aluat de paine, la Panini...

Postat de: merisor67 in Piine

Incalzim usor laptele impreuna cu untul, nu trebuie sa fie fierbinte, doar sa se dilueze usor untul sa putem lucra cu el. Cernem o parte din faina intr-un bol, restul o pastram pentru ca nu vom...Citeste continuarea

Triunghiuri cu crema de branza

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Dizolvam drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul. Intr-un bol cernem faina, facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia dizolvata. Amestecam putin, apoi adaugam sarea si uleiul. Framantam bine...Citeste continuarea

Trandafiri de post cu dulceata de...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Drojdia se zdrobeste intre degete si se pune intr-un castron incapator. Adaugam sarea si 1 lingura de zahar, amestecam sa devina drojdia lichida. Punem apa calduta, apoi faina pe rand,...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie, visine si...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Mixam galbenusurile spuma cu zaharul, adaugam untul topit si racorit. Punem praful de copt, faina si vanilia. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, apoi le incorporam cu o paleta...Citeste continuarea

Tortilla de cartofi

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Cartofii i-am curatat de coaja, i-am spalat  si i-am taiat bucati mici. I-am pus la fiert cu sare, dupa care i-am pus la scurs intr-o strecuratoare.Intr-o tigaie am pus ulei la incins peste...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata

Postat de: andaoana in Prajituri

Biscuitii ii macinam , tocam in robotul de bucatarie sau cu masina de carne . II punem intr-un castron si adaugam peste ei untul rece si cele 2 linguri de lapte sau frisca . Omogenizam bine pana...Citeste continuarea

Tarta brownie

Postat de: andaoana in Dulciuri

Ciocolata impreuna cu untul o topim la bain marin sau pe foc mic avand grija sa nu fiarba . Cand s-a topit si omogenizat o lasam deoparte sa se raceasca. Adaugam  ouale batute in prealabil...Citeste continuarea

Tort cu fructe tropicale

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin bezea. Se...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei

Postat de: andaoana in Mancaruri de legume

Incepem prin a spala, curate si razui dovlecei . Ii amestecam cu putina sare si ii lasam sa lase apa . Razuim branza , taiem carnatul si batem cu o furculita ouale doar atat cat sa se amestece...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu legume, o...

Postat de: Irina in Pui

Cum se prepara Tocanita de pui cu legume, o mancare savuroasa si satioasa Pieptul de pui taiat cubulete l-am pus in ulei incins si l-am intors pe toate partile, dupa care am adaugat ceapa...Citeste continuarea

Tort piramida de clatite cu...

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru clatite, rupem ciocolata in bucatele si o punem intr-un vas, impreuna cu laptele si untul. Punem vasul pe foc, amestecand continuu in el, pana cand se dilueaza ingredientele solide si se...Citeste continuarea

Tocanita de vara

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Mancaruri de post

Tocam mai mare cepele, morcovii, vanata si dovlecelul.Intr-o cratita punem putin ulei ,  legumele tocate ,putina apa si o asezam pe foc.Lasam sa fiarba 15-20 minute apoi adaugam rosiile si...Citeste continuarea

Tocana de cartofi picanta cu pui si...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Ceapa se taie in feliute (eu am preferat-o sa fie mai mare,sa nu o toc marunt),si se pune la calit in ulei de masline. Bucata de pulpa superioara a fost fiarta inainte circa 15 minute,se taie...Citeste continuarea

Tort deux chocolats (cu ciocolata...

Postat de: VanessaAli in Torturi

Cu o seara inainte pregatim compozitia pentru creme.Procedam la fel pentru amandoua: topim ciocolata complet la bain-marie si turnam peste frisca lichida. Amestecam pana cand se incorporeaza...Citeste continuarea

Tabouleh

Postat de: Criss in Vegan / Raw vegan

Bulgurul se pune la inmuiat intr-un vas in care adaugam 3 cescute de apa. Dupa o jumatate de ora se scurge surplusul de apa si bulgurul va fi numai bun de pus in salata. Ceapa se toaca marunt, la...Citeste continuarea

Tocanita cu carne de vita

Postat de: licurici_lra in Vita

Am spalat carnea, am lasat-o la scurs, apoi am taiat-o cubulete. Ceapa am tocat-o marunt, iar morcovii rondele. Am pus carnea la prajit in putin ulei, am rumenit-o, apoi am...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: sufletista in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Intr-un bol mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat mascarponele si mixam pana ce se omogenizeaza. Separat mixam albusurile cu...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi noi cu costita...

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri cu carne

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Se curata ardeiul de seminte, se spala si se taie marunt. Costita afumata de porc se...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si piersici

Postat de: Alepaty in Torturi

Pentru blatul de tort ;  Albusurile se bat spuma,treptat se adauga cele 7 linguri de zahar iar cand bezeaua e tare se adauga galbenusurile,apa,praful de copt si se omogenizeaza usor. Se pune...Citeste continuarea

Tartă aperitiv

Postat de: botcrina in Aperitive / Garnituri

Într-un bol cernem făina împreună cu praful de copt, facem o adâncitură, punem gălbenuşurile, smântâna, untura topită şi răcită puţin înainte şi...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu ceapa si ardei...

Postat de: gicuta69 in Porc

Taiem carnea de porc cubulete. Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.  Adaugam ceapa tocata marunt si o calim...Citeste continuarea

Teci cu usturoi

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de legume

Se pun apa, uleiul si sarea la foc intr-o cratita. Tecilor li se indeparteaza moatele si se spala. Se lasa intregi sau se rup pe jumatate. Cand apa da in clocote se pun tecile in ea si se...Citeste continuarea

Tocana de ceapa cu ceafa afumata

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Ca sa mearga treaba repede si sa nu ni  se lungeasca urechile de foame,curatam si taiem cartofii,ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii,curatam ceapa si o taiem...Citeste continuarea

Tocana taraneasca de pui, cu ceapa...

Postat de: merisor67 in Pui

Puiul meu a fost impanat cu multa grasime, asa ca am separat-o si am topit-o, apoi am folosit-o in loc de ulei. Se transeaza puiul in bucati, de preferinta destul de mici, dar eu le-am lasat...Citeste continuarea

Tort cu coacaze rosii

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Blat: Se freaca untul intr-un castron pana cand devine cremos. Se adauga treptat zaharul, apoi ouale, unul cate unul. Se adauga esenta, apoi se...Citeste continuarea

Terina Jelly

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Incepem prin a curata cartofii. Ii spalam bine, ii taiem cubulete si ii fierbem in apa cu sare.  Fierbem separat  si ouale, apoi le curatam de coaja si le taiem in jumatati. Cat...Citeste continuarea

Turtite cu dovlecei si cascaval

Postat de: Oana in Piine

Spalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja Dati pe razatoarea mica si cascavalul Puteti prepara aluatul cu ajutorul unui robot, asa cum...Citeste continuarea

Taietei chinezesti cu ciuperci sotate

Postat de: Valclaudia in Paste

Ciupercile curatate si spalate se taie bucati. Se pun la sotat in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt si ardeiul rosu taiat fasii. Presaram sare si piper dupa gust, lasam la foc potrivit...Citeste continuarea

Tocanita cu galuste din faina

Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carne

Carnea spalata o punem  la fiert cu un praf de  sare si frunza de dafin. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert pe jumatate adaugam ceapa. Dupa ce carnea fierbe in intregime, o...Citeste continuarea

Tort ,,Fantezie de zmeura"

Postat de: Bianca20 in Torturi

Blat: faina, cacaoa, praful de copt si sarea se cern intr-un bol si se amesteca pana se incorporeaza. Se imparte in trei parti egale. Untul se mixeaza cu zaharul pana devine cremos (zaharul nu...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata,mascarpone si banane

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Albusurile cu un praf de sare le batem bine, pana devin o spuma tare. Galbenusurile cu zaharul se mixeaza pana se topeste zaharul, se adauga faina cernuta si praful de copt, se amesteca...Citeste continuarea

Tort cu banda de ciocolata si 3 ani...

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri si presaram putina sare peste albusuri. Mixam albusurile pana devin spumoase, apoi adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o...Citeste continuarea

Tarta cu mere, crema de vanilie si...

Postat de: AlexTeacher in Dulciuri

Macinati biscuitii fin, intr-un blender; Amestecati-i cu scortisoara si apoi cu untul, pana il incorporati pe tot; Ungeti o tava cu...Citeste continuarea

Tartă de legume

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Curăță legumele,spală-le si le dai pe răzătoarea mică. Bați ouăle ,ca pentru omletă ,si le amesteci cu brânza frământată. Amestecă cele două...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: comanligia in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Se face mai intai crema:Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devin albe,se adauga peste mascarpone si se amesteca bine pana devine o crema...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata neagra

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Blatul il facem de azi pe maine ca sa aiba timp sa se raceasca ,sa.l putem taia cat mai bine.Asa procedez eu de obicei dar se poate face si in aceiasi zi. Intr-un bol mixam ouale cu zaharul(pe...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală....cu...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Intr-un vas pe foc mic, punem galbenusurile cu zaharul, amidonul,  vanilia si Martini, lasam sa se ingroase, amestecand tot timpul. Cand incepe sa fiarba, dam...Citeste continuarea

Tarta cu branza si visine

Postat de: merisor67 in Prajituri

Incepem cu pregatirea visinelor, adica le  inlaturam samburii si presaram peste ele, zaharul vanilat. Pentru aluat, punem untul rece intr-un bol, adaugam peste el sarea, zaharul si oul si...Citeste continuarea

Tocanita din pipote de pui cu galuste

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

            Spalam bine pipotele de pui, le punem intr-o cratita si le acoperim cu apa.Adaugam 1 lingurita de sare si le dam in 2-3 clocote....Citeste continuarea

Turtite cu branza si chimen la tigaie

Postat de: Valclaudia in Piine

Faina se cerne pe un ziar. In castronul de lucru punem drojdia, sarea, zaharul, branza si semintele de chimen. Adaugam apa calduta, apoi punem faina, lingura cu lingura si framantam. Din...Citeste continuarea

Tarta cu zmeura

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Pentru crusta de tarta : Intr-un castron cernem faina,adaugam praful de sare si zaharul,amestecam,apoi adaugam untul rece,taiat cubulete.Incepem sa sfaramam untul amestecand cu faina pana obtinem...Citeste continuarea

Trufe de ciocolata

Postat de: VanessaAli in Prajituri

Incepem prin a pune ciocolata la bain-marie.Cand s-a topit complet adaugam frisca lichida treptat si amestecam cu o lingura de lemn. Continuam pana se incorporeaza perfect, dupa care adaugam...Citeste continuarea

Tort cu visine, crema mascarpone si...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, incorporam uleiul, praful de copt si esenta. Cernem faina, o adaugam peste galbenusuri. Albusurile le batem cu praful de sare pana devin o...Citeste continuarea

Tort marmorat cu crema de unt de...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Mai intai ne ocupam de blat......eu l.am facut de pe o zi pe alta . Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana devine cremos. Batem ouale cu un praf de sare si le incorporam in amestecul...Citeste continuarea

Tort cu zmeura, mascarpone si...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile spuma, cu un vf cutit sare. Cand sunt crescute in volum si compozitia spumoasa incepe sa adaugi, treptat, zaharul. Eu...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Pungasa_Rogue in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se incepe cu prepararea cafelei: se pune apa la fiert impreuna cu zaharul si cand dau in clocote se adauga cafeaua, se amesteca si se iau de pe foc, lasandu-se la...Citeste continuarea

Tarta cu jeleu de visine si crema...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un bol se pune faina, praful de sare si zaharul. Se pune untul rece taiat bucatele, oul batut, coaja de lamaie si se amesteca pana obtinem oun aluat care poate fi modelat. Daca e cazul, se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]