A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort Padurea Neagra cu Green Sugar

Postat de: mitinita in Retete diabetici

Blatul Preaincalzim cuptorul. Separam ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam indulcitorul natural si batem in continuare. Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si...Citeste continuarea

Tort Green Sugar

Postat de: reisnaor_2006 in Retete diabetici

      Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si...Citeste continuarea

Tarta "Soare"

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Taiati dovlecelul in felii subtiri si ardeiul in lamele fine. Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului. Ungeti cu ou. Puneti fellile de dovlecel pe partea de aluat netaiata, adaugati...Citeste continuarea

Tarta cu vinete si rosii

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Incepem prin a pregati aluatul pentru tarta noastra. Punem intr-un vas apa calduta, in care dizolvam drojdia. Adaugam faina, untul si sarea si framantam bine, pana obtinem un aluat nelipicios dar...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Faina se amesteca cu praful de copt, sarea, zaharul tos si zaharul vanilinat. Se adauga untul moale si ouale cate unul si se mixeaza bine compozitia. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: merisor67 in Torturi

Tiramisu reţetă originală Preparam mai intai cafeaua tare, la filtru sau chiar la expresor daca avem. Eu am fiert-o la filtru din 4 lingurite cafea Lavazza, 1 lingurita zahar, 1 varf...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ceapa si galuste

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

        Puiul il curatam de impuritati si-l taiem bucati. Am folosit si pieptul de pui pe care l-am taiat cubulete. Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem...Citeste continuarea

Tortulete din waffe si crema de...

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru waffe, spargem ouale intr-un bol si presaram sare peste ele, apoi adaugam zaharul pe care il rasnim si le mixam pana cand devin spumoase si se dizolva zaharul. Adaugam apoi, pe rand,...Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi si crusta de...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si incepem sa framantam. Cand aluatul devine omogen, elastic,...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu capsuni si cocos

Postat de: Corina33 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Intr-un blender mixam apa fierbinte cu 100 g nuca de cocos, apoi o strecuram si lasam deoparte la racit. In laptele de cocos obtinut o sa inmuiem piscoturile....Citeste continuarea

Tort cu capsuni - reteta cu nr. 100

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Se pastreaza 8 capsuni pentru ornat, restul se spala, li se indeparteaza coditele si se taie in jumatati sau sferturi, iar peste ele se pun 8 plicuri de Green Sugar. Se amesteca si se baga la...Citeste continuarea

Tirokafteri - crema picanta din...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se adauga fulgii de chili. Se prajesc la foc mediu spre mic pana elibereaza aroma. Se transfera uleiul astfel infuzat, impreuna cu fulgii de...Citeste continuarea

Tocana de ied cu cartofi noi,...

Postat de: simona72 in Oaie

Carnea, se spala bine, cu atentie, pentru a nu ramane eventuale fire de par pe carne. Se curata de evntuale pielite si se taie in bucati, potrivite ca marime. Ceapa si usturoiul se spala, se...Citeste continuarea

Tocana la tuci din piept de porc

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Portionam pieptul de porc in bucati mai mici si prajim in tuci, cat sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin. Scoatem carnea si punem ceapa taiata solzisori,morcovul taiat cubulete...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni si crema de ciocolata

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

       Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bate albusul spuma, peste albus se aduga galbenusurile, esenta si cele 4 linguri de faina,se incorporeaza usor cu...Citeste continuarea

Taci si inghite cu oua de prepelita

Postat de: Moni_alex in Aperitive / Garnituri

Se pune laptele pe foc, cand se incalzeste se adauga malaiul si se fierbe pana iese o mamaliguta mai moale. Branza telemea se faramiteaza si se amesteca cu smantana. Se unge cu unt un vas de...Citeste continuarea

Tort duo de ciocolată

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

   Am amestecat ingredientele uscate într-un vas încăpător.     Într-un alt castron am mixat albușurile spumă tare, apoi am redus viteza mixerului...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si piersici

Postat de: Xandrinne in Torturi

Eu am facut un blat din 6 oua, 180 g zahar, 160 g faina, 20 g cacao. Ouale le-am mixat bine, cca 20 de minute, impreuna cu zaharul, un praf de sare si niste esenta de vanilie, pana si-au marit...Citeste continuarea

Tarta foietaj cu porumb si branzeturi

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Lasam aluatul foietaj la dezghetat. Preincalzim cuptorul la 175-180 grade. Intindem aluatul foietaj in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram seminte de...Citeste continuarea

Tarte dietetice cu...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Curatam ciupercile si le taiem marunt. Le punem la calit in ulei de masline,presaram sare si piper dupa gust. Dupa ce apa lasata de ciuperci a...Citeste continuarea

Tarta dietetica cu...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Toate ingredientele enumerate la blat se amesteca cu mixerul pana obtinem o pasta omogena. Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, imbracam apoi tava cu...Citeste continuarea

Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Postat de: Dya in Porc

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei. Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Ouale le mixam cu zaharul farim pana devin spumoase, apoi adaugam mascarponele.Smantana dulce impreuna cu frisca lichida le mixam bine, pana devine o frisca tare,...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si jeleu

Postat de: daniastefania in Torturi

Pentru inceput, vom face blatul. Punem laptele, ciocolata si untul la topit, apoi lasam sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul pana se spumeaza. Se adauga faina cernuta cu praful de copt....Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si sunca

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, apoi se pune oul, untul taiat bucatele si apa. Se framanta un aluat moale si nelipicios, eventual se mai adauga faina daca este cazul, apoi se lasa la rece,...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si...

Postat de: momo121 in Torturi

Blatul si crema de ciocolata este bine sa le facem cu o zi inainte. Pentru blat: Separam ouale, albusurile le batem bine cu un praf de sare, punem si zaharul, mixam pana se topeste, apoi...Citeste continuarea

Tort cu crema de cocos si de ciocolata

Postat de: raluca95 in Dulciuri

Incepem cu blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam zaharul si mixam pana...Citeste continuarea

Tocanita de miel cu cartofi

Postat de: mena29 in Mancaruri cu carne

Spalam carnea cu apa calduta si o portionam. O rumenim bine in uleiul incins dupa care o scoatem pe o farfurie si in uleiul din cratita calim cepele curatate, spalate si taiate fideluta sau...Citeste continuarea

Tort cu branza de vaci,frisca si...

Postat de: mena29 in Dulciuri

Am folosit o tava cu diametrul de 26 cm. Prima data am pornit cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade. La blat am mixat bine ouale cu zaharul si prafu de sare, am adaugat untul moale la...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si capsuni

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat , separam albusurile de galbenusuri si presaram cate putina sare peste ambele. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul, pe care l-am rasnit mai intai. Adaugam pe...Citeste continuarea

Tort ceas

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Pentru blat mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste .Frecam bine galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri.Amestecam faina cu...Citeste continuarea

Tarta cu legume

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat: ca de obicei l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am intins aluatul pe masa de lucru/folie de silicon...Citeste continuarea

Tort rulada cu crema ganache si bezele

Postat de: Sim0naWorld in Torturi

Cu o zi inainte am pregatit bezelele si crema ganache. Pentru bezele am procedat astfel: am pornit cuptorul la cea mai mica putere pentru a se incalzi. Pe aragaz am pus un vas cu apa...Citeste continuarea

Tarta cu spanac si carnaciori

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Am tocat ceapa verde si am pus-o pe foc intr-o tigaie impreuna cu  untul.Dupa ce am spalat bine spanacul , l-am oparit , apoi l-am tocat marunt si l-am pus in tigaie peste ceapa.Am lasat pe...Citeste continuarea

Tort Ciocolatos

Postat de: Ela68 in Torturi

1. Pentru blat,amestecati ingredientele uscate: faina, zaharul, cacaoa, bicarbonatul, praful de copt si sarea.  2. Amestecam apoi separat smantana, ouale si untul topit.   3....Citeste continuarea

Tort Pavlova cu ciocolata si capsuni

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Albusurile se mixeaza un minut cu praful de sare pana devin spuma, apoi se mixeaza adaugand zaharul lingura cu lingura inca 7 sau 8 minute,  sau pana nu se mai simte zaharul inte degete....Citeste continuarea

Tort cu capsuni si fragi

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat : Ouale cu zaharul le mixam bine,apoi adaugam uleiul ca la maioneza.Peste oua adaugam amestecul de faina,praf de copt si cocao,omogenizam bine si apoi adaugam laptele.Tapetam o forma de...Citeste continuarea

Trandafiri de mere

Postat de: ctlina in Dulciuri

Tăiati aluatul in 4 fâșii de latime de 3-4 cm. Marul se taie in felii foarte subtiri. Feliile de mar le cufundati 2 minute în apă clocotita (am ratat acest pas). Ungeti...Citeste continuarea

Tort Pavlova cu fructe de padure si...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Se separa ouale, se pun albusurile intr-un vas (eu cu galbenusurile am preparat o praji delicioasa cu visine). Se ia o farfurie cu diametrul de 21, 3 cm... se asaza cu fata in jos pe o hartie...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: pushaa in Torturi

BLAT: Separam albusurila de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare apoi adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le amestecam cu ulei si un praf de sare. Turnam galbenusurile peste...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si capsuni

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se mixeaza ouale, praful de sare si Green Sugar la viteza mare pentru cca 20 de minute, pana isi tripleaza volumul. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se incorporeaza in crema de...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si cirese

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Taiem untul bucatele si il punem intr-un bol. Batem oul cu un strop de sare. Adaugam peste unt zaharul,zaharul vanilat,oul batut  si coaja de portocala. Stingem bicarbonatul in zeama de...Citeste continuarea

Tort cu crema de menta si capsuni

Postat de: margo in Torturi

           Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu sarea,se adauga uleiul in fir subtire, apoi apa. Compozitia se lasa deoparte...Citeste continuarea

Tarta cu gem si nuci

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se pune faina intr-un vas, se adauga 100 g unt, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilinat, sarea,smanatana, praful de copt, coaja rasa de lamaie si se amesteca bine pana se omogenizeaza aluatul (...Citeste continuarea

Taietei - Nouilles chinezesti

Postat de: ctlina in Paste

Taiem ceapa in rondele fine. Ghimbirul il taiem marunt. Morcovul il taiem julien. Calim bine ghimbirul, ceapa si morcovul in ulei. Intre timp se fierb pastele cu putina sare- 2-3 minute. Se...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Pentru blat batem albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul alternand cu apa.2 linguri zahar mixam bine apoi o lingura de apa. Frecam galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri...Citeste continuarea

Tort cu piscoturi,visine,iaurt si...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Punem visinile pe foc pana dau in clocot.Le punem intr-o strecuratoare. Caramelizam 2 linguri de zahar si  stingem cu zeama de la visine. Lasam sa fiarba pana se topeste caramelul....Citeste continuarea

Tort cu crema de zahar ars

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se caramelizeaza 8 linguri de zahar intr-o cratita mai inalta si se tapeteaza peretii cratitei cu zaharul caramelizat. Se lasa sa se raceasca. Crema se face din: 8 oua, 8 linguri zahar, 2...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: Ela68 in Mancaruri de post

1. Curatam si spalam ciupercile. 2. Punem ceapa la calit impreuna cu ardeiul taiat fasii subtiri, morcovul taiat cubulete si usturoiul tocat marunt. Adaugam putina sare si Mirodenia si lasam...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si capsuni

Postat de: andaoana in Prajituri

Pregatim o tava cu diametru de 25 cm. Biscuitii ii macinam marunt, se pot macina cu robotul sau cu masina de tocat , sau chiar maruntiti cu mana. Intr-un vas inalt punem biscuitii si ii vom...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]