Tort Padurea Neagra cu Green Sugar
Postat de: mitinita in Retete diabeticiBlatul Preaincalzim cuptorul. Separam ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam indulcitorul natural si batem in continuare. Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si...Citeste continuarea
Tort Green Sugar
Postat de: reisnaor_2006 in Retete diabeticiAlbusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si...Citeste continuarea
Tarta "Soare"
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriTaiati dovlecelul in felii subtiri si ardeiul in lamele fine. Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului. Ungeti cu ou. Puneti fellile de dovlecel pe partea de aluat netaiata, adaugati...Citeste continuarea
Tarta cu vinete si rosii
Postat de: daniastefania in Aperitive / GarnituriIncepem prin a pregati aluatul pentru tarta noastra. Punem intr-un vas apa calduta, in care dizolvam drojdia. Adaugam faina, untul si sarea si framantam bine, pana obtinem un aluat nelipicios dar...Citeste continuarea
Tarta cu fructe
Postat de: Moni_alex in DulciuriFaina se amesteca cu praful de copt, sarea, zaharul tos si zaharul vanilinat. Se adauga untul moale si ouale cate unul si se mixeaza bine compozitia. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: merisor67 in TorturiTiramisu reţetă originală Preparam mai intai cafeaua tare, la filtru sau chiar la expresor daca avem. Eu am fiert-o la filtru din 4 lingurite cafea Lavazza, 1 lingurita zahar, 1 varf...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu ceapa si galuste
Postat de: reisnaor_2006 in PuiPuiul il curatam de impuritati si-l taiem bucati. Am folosit si pieptul de pui pe care l-am taiat cubulete. Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem...Citeste continuarea
Tortulete din waffe si crema de...
Postat de: merisor67 in TorturiPentru waffe, spargem ouale intr-un bol si presaram sare peste ele, apoi adaugam zaharul pe care il rasnim si le mixam pana cand devin spumoase si se dizolva zaharul. Adaugam apoi, pe rand,...Citeste continuarea
Tarta cu branzeturi si crusta de...
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriAluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si incepem sa framantam. Cand aluatul devine omogen, elastic,...Citeste continuarea
Tiramisu reteta cu capsuni si cocos
Postat de: Corina33 in PrajituriTiramisu reţetă originală Intr-un blender mixam apa fierbinte cu 100 g nuca de cocos, apoi o strecuram si lasam deoparte la racit. In laptele de cocos obtinut o sa inmuiem piscoturile....Citeste continuarea
Tort cu capsuni - reteta cu nr. 100
Postat de: Pungasa_Rogue in TorturiSe pastreaza 8 capsuni pentru ornat, restul se spala, li se indeparteaza coditele si se taie in jumatati sau sferturi, iar peste ele se pun 8 plicuri de Green Sugar. Se amesteca si se baga la...Citeste continuarea
Tirokafteri - crema picanta din...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriIntr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se adauga fulgii de chili. Se prajesc la foc mediu spre mic pana elibereaza aroma. Se transfera uleiul astfel infuzat, impreuna cu fulgii de...Citeste continuarea
Tocana de ied cu cartofi noi,...
Postat de: simona72 in OaieCarnea, se spala bine, cu atentie, pentru a nu ramane eventuale fire de par pe carne. Se curata de evntuale pielite si se taie in bucati, potrivite ca marime. Ceapa si usturoiul se spala, se...Citeste continuarea
Tocana la tuci din piept de porc
Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carnePortionam pieptul de porc in bucati mai mici si prajim in tuci, cat sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin. Scoatem carnea si punem ceapa taiata solzisori,morcovul taiat cubulete...Citeste continuarea
Tarta cu capsuni si crema de ciocolata
Postat de: reisnaor_2006 in DulciuriSe freaca galbenusurile cu zaharul, se bate albusul spuma, peste albus se aduga galbenusurile, esenta si cele 4 linguri de faina,se incorporeaza usor cu...Citeste continuarea
Taci si inghite cu oua de prepelita
Postat de: Moni_alex in Aperitive / GarnituriSe pune laptele pe foc, cand se incalzeste se adauga malaiul si se fierbe pana iese o mamaliguta mai moale. Branza telemea se faramiteaza si se amesteca cu smantana. Se unge cu unt un vas de...Citeste continuarea
Tort duo de ciocolată
Postat de: CulinaryRainbow in DulciuriAm amestecat ingredientele uscate într-un vas încăpător. Într-un alt castron am mixat albușurile spumă tare, apoi am redus viteza mixerului...Citeste continuarea
Tort cu crema de branza si piersici
Postat de: Xandrinne in TorturiEu am facut un blat din 6 oua, 180 g zahar, 160 g faina, 20 g cacao. Ouale le-am mixat bine, cca 20 de minute, impreuna cu zaharul, un praf de sare si niste esenta de vanilie, pana si-au marit...Citeste continuarea
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriLasam aluatul foietaj la dezghetat. Preincalzim cuptorul la 175-180 grade. Intindem aluatul foietaj in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram seminte de...Citeste continuarea
Tarte dietetice cu...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriPreincalzim cuptorul la 175 grade. Curatam ciupercile si le taiem marunt. Le punem la calit in ulei de masline,presaram sare si piper dupa gust. Dupa ce apa lasata de ciuperci a...Citeste continuarea
Tarta dietetica cu...
Postat de: Valclaudia in DulciuriPreincalzim cuptorul la 180 grade. Toate ingredientele enumerate la blat se amesteca cu mixerul pana obtinem o pasta omogena. Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, imbracam apoi tava cu...Citeste continuarea
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci
Postat de: Dya in PorcTaiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei. Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient....Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală, cu...
Postat de: Constelatialeu in DulciuriTiramisu reţetă originală Ouale le mixam cu zaharul farim pana devin spumoase, apoi adaugam mascarponele.Smantana dulce impreuna cu frisca lichida le mixam bine, pana devine o frisca tare,...Citeste continuarea
Tort cu capsuni si jeleu
Postat de: daniastefania in TorturiPentru inceput, vom face blatul. Punem laptele, ciocolata si untul la topit, apoi lasam sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul pana se spumeaza. Se adauga faina cernuta cu praful de copt....Citeste continuarea
Tarta cu ciuperci si sunca
Postat de: mirela0911 in Aperitive / GarnituriIntr-un bol se amesteca faina cu sarea, apoi se pune oul, untul taiat bucatele si apa. Se framanta un aluat moale si nelipicios, eventual se mai adauga faina daca este cazul, apoi se lasa la rece,...Citeste continuarea
Tort cu crema de vanilie si...
Postat de: momo121 in TorturiBlatul si crema de ciocolata este bine sa le facem cu o zi inainte. Pentru blat: Separam ouale, albusurile le batem bine cu un praf de sare, punem si zaharul, mixam pana se topeste, apoi...Citeste continuarea
Tort cu crema de cocos si de ciocolata
Postat de: raluca95 in DulciuriIncepem cu blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam zaharul si mixam pana...Citeste continuarea
Tocanita de miel cu cartofi
Postat de: mena29 in Mancaruri cu carneSpalam carnea cu apa calduta si o portionam. O rumenim bine in uleiul incins dupa care o scoatem pe o farfurie si in uleiul din cratita calim cepele curatate, spalate si taiate fideluta sau...Citeste continuarea
Tort cu branza de vaci,frisca si...
Postat de: mena29 in DulciuriAm folosit o tava cu diametrul de 26 cm. Prima data am pornit cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade. La blat am mixat bine ouale cu zaharul si prafu de sare, am adaugat untul moale la...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata si capsuni
Postat de: merisor67 in TorturiPentru blat , separam albusurile de galbenusuri si presaram cate putina sare peste ambele. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul, pe care l-am rasnit mai intai. Adaugam pe...Citeste continuarea
Tort ceas
Postat de: GeorgianaGrigorescu in TorturiPentru blat mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste .Frecam bine galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri.Amestecam faina cu...Citeste continuarea
Tarta cu legume
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriPentru aluat: ca de obicei l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am intins aluatul pe masa de lucru/folie de silicon...Citeste continuarea
Tort rulada cu crema ganache si bezele
Postat de: Sim0naWorld in TorturiCu o zi inainte am pregatit bezelele si crema ganache. Pentru bezele am procedat astfel: am pornit cuptorul la cea mai mica putere pentru a se incalzi. Pe aragaz am pus un vas cu apa...Citeste continuarea
Tarta cu spanac si carnaciori
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriAm tocat ceapa verde si am pus-o pe foc intr-o tigaie impreuna cu untul.Dupa ce am spalat bine spanacul , l-am oparit , apoi l-am tocat marunt si l-am pus in tigaie peste ceapa.Am lasat pe...Citeste continuarea
Tort Ciocolatos
Postat de: Ela68 in Torturi1. Pentru blat,amestecati ingredientele uscate: faina, zaharul, cacaoa, bicarbonatul, praful de copt si sarea. 2. Amestecam apoi separat smantana, ouale si untul topit. 3....Citeste continuarea
Tort Pavlova cu ciocolata si capsuni
Postat de: RuxyRux in PrajituriAlbusurile se mixeaza un minut cu praful de sare pana devin spuma, apoi se mixeaza adaugand zaharul lingura cu lingura inca 7 sau 8 minute, sau pana nu se mai simte zaharul inte degete....Citeste continuarea
Tort cu capsuni si fragi
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat : Ouale cu zaharul le mixam bine,apoi adaugam uleiul ca la maioneza.Peste oua adaugam amestecul de faina,praf de copt si cocao,omogenizam bine si apoi adaugam laptele.Tapetam o forma de...Citeste continuarea
Trandafiri de mere
Postat de: ctlina in DulciuriTăiati aluatul in 4 fâșii de latime de 3-4 cm. Marul se taie in felii foarte subtiri. Feliile de mar le cufundati 2 minute în apă clocotita (am ratat acest pas). Ungeti...Citeste continuarea
Tort Pavlova cu fructe de padure si...
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe separa ouale, se pun albusurile intr-un vas (eu cu galbenusurile am preparat o praji delicioasa cu visine). Se ia o farfurie cu diametrul de 21, 3 cm... se asaza cu fata in jos pe o hartie...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: pushaa in TorturiBLAT: Separam albusurila de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare apoi adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le amestecam cu ulei si un praf de sare. Turnam galbenusurile peste...Citeste continuarea
Tort cu crema de branza si capsuni
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul: Se mixeaza ouale, praful de sare si Green Sugar la viteza mare pentru cca 20 de minute, pana isi tripleaza volumul. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se incorporeaza in crema de...Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata si cirese
Postat de: medioto59 in DulciuriTaiem untul bucatele si il punem intr-un bol. Batem oul cu un strop de sare. Adaugam peste unt zaharul,zaharul vanilat,oul batut si coaja de portocala. Stingem bicarbonatul in zeama de...Citeste continuarea
Tort cu crema de menta si capsuni
Postat de: margo in TorturiPentru blat, se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu sarea,se adauga uleiul in fir subtire, apoi apa. Compozitia se lasa deoparte...Citeste continuarea
Tarta cu gem si nuci
Postat de: Moni_alex in DulciuriSe pune faina intr-un vas, se adauga 100 g unt, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilinat, sarea,smanatana, praful de copt, coaja rasa de lamaie si se amesteca bine pana se omogenizeaza aluatul (...Citeste continuarea
Taietei - Nouilles chinezesti
Postat de: ctlina in PasteTaiem ceapa in rondele fine. Ghimbirul il taiem marunt. Morcovul il taiem julien. Calim bine ghimbirul, ceapa si morcovul in ulei. Intre timp se fierb pastele cu putina sare- 2-3 minute. Se...Citeste continuarea
Tort aniversar
Postat de: GeorgianaGrigorescu in TorturiPentru blat batem albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul alternand cu apa.2 linguri zahar mixam bine apoi o lingura de apa. Frecam galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri...Citeste continuarea
Tort cu piscoturi,visine,iaurt si...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in TorturiPunem visinile pe foc pana dau in clocot.Le punem intr-o strecuratoare. Caramelizam 2 linguri de zahar si stingem cu zeama de la visine. Lasam sa fiarba pana se topeste caramelul....Citeste continuarea
Tort cu crema de zahar ars
Postat de: Moni_alex in DulciuriSe caramelizeaza 8 linguri de zahar intr-o cratita mai inalta si se tapeteaza peretii cratitei cu zaharul caramelizat. Se lasa sa se raceasca. Crema se face din: 8 oua, 8 linguri zahar, 2...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: Ela68 in Mancaruri de post1. Curatam si spalam ciupercile. 2. Punem ceapa la calit impreuna cu ardeiul taiat fasii subtiri, morcovul taiat cubulete si usturoiul tocat marunt. Adaugam putina sare si Mirodenia si lasam...Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata si capsuni
Postat de: andaoana in PrajituriPregatim o tava cu diametru de 25 cm. Biscuitii ii macinam marunt, se pot macina cu robotul sau cu masina de tocat , sau chiar maruntiti cu mana. Intr-un vas inalt punem biscuitii si ii vom...Citeste continuarea