Tocana de miel la slow cooker...
Postat de: CulinaryRainbow in Slow CookerPentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel, am trișat puțin și am fiert ușor pulpa în oala sub presiune. De fel,...Citeste continuarea
Tartine italiene
Postat de: ctlina in Sandvisuri3 variante : Ungeti cele 3 felii de paine cu tapenada si apoi cu ricotta. 1. Depuneti 2 felii de Prosciutto. Decorati cu rosii uscate, ardei verde si rosii cherry. Presarati...Citeste continuarea
Tarta cu rondele de mere si...
Postat de: Corina33 in PrajituriSe pun intr-o tigaie 3 linguri de zahar si se caramelizeaza. Se curata merele de coaja si de cotor si se taie in felii rotunde de aprox jumatate de cm, apoi se pun in tigaie la caramelizat peste...Citeste continuarea
Tarta cu mere
Postat de: monicamarton in DulciuriSpargeti oul, puneti un praf de sare, adaugati o lingura de zahar, o lingura de scortisoara si amestecati bine compozitia, pana devine cremoasa, adaugati untul si incorporati totul. Puneti...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci si ardei copti...
Postat de: madi_marin in Slow CookerTocăm ceapa mărunt mărunt, ardeii copţi fâşii, iar ciupercile felii. Le punem pe toate cu 200 ml supă de pui. Setăm slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital pe funcţia high...Citeste continuarea
Tocanita cu carne de curcan
Postat de: licurici_lra in CurcanCarnea am spalat-o, am taiat-o bucati mai mici, apoi am pus-o la prajit. Am lasat-o sa se rumeneasca, apoi am adaugat ceapa tocata si 2 pahare cu apa. Am lasat sa fiarba 30min, pana a sczut...Citeste continuarea
Tort Krantz
Postat de: postavaru in TorturiIncepem cu pregatirea blatului. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam galbenusurile, pe rand, mixand dupa fiecare. La...Citeste continuarea
Tartine fantezii
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriCu un rulou intindem feliile de paine ca pentru un aluat. Taiem cercuri cu ajutorul unui pahar. Ungem cu unt. Cu coaja unei rosii facem trandafiri. Decoram cu rosii cherry, salata si...Citeste continuarea
Tartine cu iaurt si fructe
Postat de: ctlina in Mancare copiiCu un rulou intindem feliile de paine. Taiem cercuri cu ajutorul unui pahar. Ungem cu iaurt si decoram cu fructe de padure si cu tot ce mai dorim. Gustare placuta ! Citeste continuarea
Tartine dulci rulate
Postat de: ctlina in Mancare copiiCu un rulou intindem feliile de briosa ca pentru un aluat, pana obtinem felii subtiri de 3 mm grosime. Tartina cu fulgi de ciocolata: Ungem felia cu o lingura de iaurt. Punem...Citeste continuarea
Tort cu crema de lamaie
Postat de: gaby_d in TorturiBlat Separa albusurile de galbenusuri Galbenusurile amesteca-le cu apa si uleiul si cu un tel omogenizeaza amestecand energic. Albusurile mixeaza-le spuma cu un praf...Citeste continuarea
Tarta cu prune si crumble
Postat de: Constelatialeu in DulciuriMai intai pregatim aluatul de tarta. Frecam untul rece cu zaharul,adaugam oul batut bine,apoi coaja de lamaie si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, omogenizam bine. Apoi adaugam jumatate...Citeste continuarea
Tort Dobos
Postat de: cristina1985 in TorturiAluat: se freaca margarina cu zaharul, ouale intregi, sarea, coaja de lamaie.Se adauga bicarbonatul stins cu putina lamaie si se amesteca bine.Se pune faina si lapte cat sa se obtina, un aluat...Citeste continuarea
Tort de biscuiti
Postat de: cristina1985 in TorturiCreme: Se fac cele doua budinci, cum scrie pe plic: cea de vanilie cu 500 ml lapte, (3,5lg) zahar,un plic zahar vanilinat, iar cea de ciocolata, tot cu 500 ml lapte, zahar (3,5 lg),esenta...Citeste continuarea
Tarta cu bacon si porumb
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriPasam drojdia cu zaharul pana ce amestecul devine lichid. Il lasam la dospit pentru 10-15 minute, intr-un loc caldut. Cernem faina, adaugam ouale, smantana si laptele caldut in care am dizolvat...Citeste continuarea
Tarta cu dovlecei si branza
Postat de: Corina33 in Aperitive / GarnituriDovleacul curatat de coaja si de samburi se da pe razatoarea mare. La fel facem si cu morcovul. Ceapa o tocam marunt, apoi amestecam toate legumele intr-un bol. Se da si branza pe razatoare,...Citeste continuarea
Tarta sarata cu ciuperci
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriIn prima faza pregatim aluatul. Pasam drojdia cu zaharul pana ce amestecul devine lichid. Il lasam la dospit pentru 10-15 minute. Separat cernem faina, adaugam ouale, smantana si laptele...Citeste continuarea
Tort cu crema de caise, fructe de...
Postat de: diaconta in TorturiModul de preparare pentru blaturi este foarte simplu. Imi place sa folosesc aceasta reteta pentru blaturile de tort,se comporta foarte bine. Pentru primul blat,am mixat ouale întregi...Citeste continuarea
Tortilla spaniola cu bacon la slow...
Postat de: rocsi_1612 in Slow CookerCuratam cartofii, ii spalam si ii taiem bucatele mici si subtirele. Curatam ceapa, o tocam marunt. Baconul il taiem cubulete. Intr-un bol batem ouale spuma cu un praf de sare si piper....Citeste continuarea
Tocanita cu carne de vita
Postat de: Dya in VitaSpalam carnea foarte bine, o taiem in cuburi si o punem la fiert in apa rece (pentru 30-40 de minute). Strecuram apoi supa si clatim carnea (cu apa fierbinte) pentru a elimina resturile lasate...Citeste continuarea
Tocanita cu vinete
Postat de: gicuta69 in Mancaruri de legumeCuratam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute, dupa care le punem intr-o strecuratoare si le spalam sub jet de apa rece. ...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu dovlecel si ardei
Postat de: Valclaudia in PuiPulpele de pui se curata de piele si se clatesc sub jet de apa rece. Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie marunt. Dovlecelul se spala, se curata de coaja, se taie in jumatate...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: Meea in DulciuriTiramisu reţetă originală Separam albusurile de galbenusuri (sa fie la temperatura camerei)....Citeste continuarea
Tarta cu prune
Postat de: Mokuska in PrajituriAm amestecat untul cu zaharul, sarea, oul batut si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Treptat am adaugat si faina, la final am framantat putin cu mana. Am obtinut un aluat mai moale. Am...Citeste continuarea
Tocana la ceaun, pe foc de lemne
Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carneMai intai pregatim ingredientele.Curatam si portionam puii familisti,in bucatele mai mici. Apoi curatam legumele, ceapa o taiem solzisori,usturoiul cu frunze cu tot il tocam marunt,ardeiul bucati...Citeste continuarea
Tarta cu dovlecei
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriAluatul: Eu am pregatit o cantitate mai mare de aluat, pentru ca am mai pregatit ceva (o sa va arat zilele urmatoare), dar daca vreti sa faceti aluat doar pentru tarta, e suficient sa il...Citeste continuarea
Tort de ciocolata decadent
Postat de: Satisfyyourcravings in TorturiSe incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se unge tava cu unt, se tapeteaza cu hartie de copt, se unge hartia cu unt si se tapeteaza cu faina sau cacao. Se amesteca toate ingredientele...Citeste continuarea
Tort cu morcov si lamaie
Postat de: Bianca20 in TorturiBlat: Faina se cerne intr-un bol si se adauga sarea, praful de copt si zaharul. Ouale se mixeaza cu uleiul, ghimbirul, nucsoara si scortisoara. Se adauga amestecul uscat in 2 transe si...Citeste continuarea
Tort cu crema de zahar ars si...
Postat de: gaby_d in DulciuriFierbeti laptele si lasat sa se racoreasca, apoi puneti vanilia Ouale le bateti cu 8 linguri de zahar, apoi adaugati faina si treptat laptele racit, amestecand...Citeste continuarea
Tort cu crema de vanilie si...
Postat de: aliliana in DulciuriSiropul pentru piscoturi: 3 linguri zahar, esenta vanilie, 200 ml apa. Toate se amesteca, se pun la fiert si se lasa la racit. Cremea de ciocolata ( ganache): frisca ( 300ml)...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu legume
Postat de: Pungasa_Rogue in PuiSe curata pulpele, se taie in cate 3 bucati si se spala. Se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperite cu un capac. Ardeii se curata de seminte, se spala si se toaca...Citeste continuarea
Tortilla de conopida si alte legume
Postat de: daniastefania in Mancaruri de legumeSpalam conopida, o taiem in buchetele si o fierbem in apa cu sare, pana se inmoaie, impreuna cu morcovul taiat cubulete. Dupa ce au fiert conopida si morcovul, le scurgem si apoi le pasam. Rosiile...Citeste continuarea
Tarta Quiche Lorraine
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriIncalziti cuptorul la 200 ° C Prajiti baconul fără grăsime într-o tigaie anti-aderenta. Adaugati ceapa tăiata marunt, apoi roșiile cherry tăiate în două. ...Citeste continuarea
Tarta cu ceapa,carnati si cascaval...
Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / GarnituriMai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele...Citeste continuarea
Tarta pizza
Postat de: reisnaor_2006 in PizzaMai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: Alepaty in PrajituriTiramisu reţetă originală MOD DE PREPARARE: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza cantitatea apoi se adauga cu lingura din mascarpone pana se incorporeaza cele 500 de...Citeste continuarea
Tarta cu lamaie
Postat de: Bianca20 in DulciuriAluat: Se pune faina, zaharul, praful de sare si praful de copt intr-un bol. Se adauga untul rece si taiat cubulete. Se framanta pana obtinem un aluat uscat si faramicios. Se adauga oul si se...Citeste continuarea
Tarta cu piept de pui si ciuperci
Postat de: gicuta69 in Aperitive / GarnituriPreparare blat: Amestecam cu mainile faina, sarea si untul rece taiat cubulete, adaugam galbenusul (albusul il vom folosi la umplutura) si o lingura de smantana. Framantam doar cat sa obtinem...Citeste continuarea
Tarta cu peste, dovlecel si porumb
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriAluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o adaugam peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa cate putin, pana obtinem un aluat omogen...Citeste continuarea
Tahini (pasta de susan)
Postat de: Valclaudia in SosuriSusanul se prajeste foarte putin la foc mic intr-o tigaie intinsa. Nu trebuie sa isi schimbe culoarea, trebuie doar sa se usuce, sa devina crocante. Dupa ce se racesc, punem semintele de...Citeste continuarea
Trufe cu caramel, nuca si cacao
Postat de: privatelaura in DulciuriIntr-un castron, faramam cu mana piscoturile. Le amestecam cu nuca tocata si adaugam 2-3 linguri caramel, 1 lingura mare cu mascarpone si romul. Amestecam intai cu o lingura, apoi, folosim o...Citeste continuarea
Tort "ciocolatos"
Postat de: Adele in DulciuriBlatul: Se mixeaza ouale (la temperatura caemerei) cu zaharul si putina sare,pana devin spumoase si isi schimba culoarea,se adauga faina si praful de copt ,impreuna cu esenta se amesteca cu o...Citeste continuarea
Tarta cu visine si strugurei
Postat de: timea in DulciuriUntul taiat bucatele mici il amestecam cu zaharul (indulcitorul), adaugam oul, coaja de lamaie si bicarbonatul stins cu sucul de lamaie. Adaugam apoi treptat faina si ne folosim de o mana...Citeste continuarea
Tort cu afine si lamaie
Postat de: Oana in TorturiCu ajutorul robotului de bucatarie bateti untul moale cu zaharul alb si brun, pana obtineti un amestec pufos Adaugati pe rand ouale, mixand in continuare...Citeste continuarea
Tort ,, Valurile Dunarii,,
Postat de: andaoana in TorturiBlatul: Intr-un bol mixam untul, untul trebuie sa fie la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, apoi adaugam ouale unul cate unul si mixam dupa fiecare. Incorporam faina,...Citeste continuarea
Tocana de cartofi cu ardei copti si...
Postat de: merisor67 in PorcSpalam costita, o portionam si o punem la fiert in apa clocotita. O lasam cateva minute dupa ce a atins punctul de fierbere, apoi scurgem apa si o clatim bine in apa calduta....Citeste continuarea
Tarta cu lapte prins
Postat de: iri_love in DulciuriPentru inceput am pus laptele la prins intr-un bidon. Cand s-a lasat zerul la fund, am înțepat bidon pentru a se scurge acesta. Laptel prins rămas prin scurgerea zerului l-am...Citeste continuarea
Tort brownie cu ricotta, zmeura si...
Postat de: daniastefania in TorturiIncepem prin a face blatul. Intr-un vas cernem faina cu cacao si praful de copt. Intr-un alt vas topim untul cu ciocolata, apoi lasam sa se racoreasca. Mixam ouale cu zaharul pana se spumeaza....Citeste continuarea
Tarta cu legume
Postat de: kamely in Aperitive / GarnituriAsezati foaia de placinta in forma,intepati din loc in loc cu o furculita, puneti deasupra o foaie de copt peste care asezati o greutate, (fasole) si coaceti 10-15 minute la 180 grade. Intre...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si fructe de padure
Postat de: privatelaura in TorturiDin aceste ingrediente, au rezultat doua torturi, diamentru de 24 cm, respectiv 18 cm. Daca doriti, reduceti cantitatile ca sa rezulte un singur tort. Mai intai de toate, lasam...Citeste continuarea