A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocana de miel la slow cooker...

Postat de: CulinaryRainbow in Slow Cooker

   Pentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel, am trișat puțin și am fiert ușor pulpa în oala sub presiune. De fel,...Citeste continuarea

Tartine italiene

Postat de: ctlina in Sandvisuri

3 variante : Ungeti cele 3 felii de paine cu tapenada si apoi cu ricotta. 1. Depuneti 2 felii de Prosciutto. Decorati cu rosii uscate, ardei verde si rosii cherry. Presarati...Citeste continuarea

Tarta cu rondele de mere si...

Postat de: Corina33 in Prajituri

Se pun intr-o tigaie 3 linguri de zahar si se caramelizeaza. Se curata merele de coaja si de cotor si se taie in felii rotunde de aprox jumatate de cm, apoi se pun in tigaie la caramelizat peste...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: monicamarton in Dulciuri

Spargeti oul, puneti un praf de sare, adaugati o lingura de zahar, o lingura de scortisoara  si amestecati bine compozitia, pana devine cremoasa, adaugati untul si incorporati totul. Puneti...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci si ardei copti...

Postat de: madi_marin in Slow Cooker

Tocăm ceapa mărunt mărunt, ardeii copţi fâşii, iar ciupercile felii. Le punem pe toate cu 200 ml supă de pui. Setăm slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital pe funcţia high...Citeste continuarea

Tocanita cu carne de curcan

Postat de: licurici_lra in Curcan

Carnea am spalat-o, am taiat-o bucati mai mici, apoi am pus-o la prajit. Am lasat-o sa se rumeneasca, apoi am adaugat ceapa tocata si 2 pahare cu apa. Am lasat sa fiarba 30min, pana a sczut...Citeste continuarea

Tort Krantz

Postat de: postavaru in Torturi

Incepem cu pregatirea blatului. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam galbenusurile, pe rand, mixand dupa fiecare. La...Citeste continuarea

Tartine fantezii

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Cu un rulou intindem feliile de paine ca pentru un aluat. Taiem cercuri cu ajutorul unui pahar. Ungem cu unt. Cu coaja unei rosii facem trandafiri. Decoram cu rosii cherry, salata si...Citeste continuarea

Tartine cu iaurt si fructe

Postat de: ctlina in Mancare copii

Cu un rulou intindem feliile de paine. Taiem cercuri cu ajutorul unui pahar. Ungem cu iaurt si decoram cu fructe de padure si cu tot ce mai dorim. Gustare placuta ! Citeste continuarea

Tartine dulci rulate

Postat de: ctlina in Mancare copii

Cu un rulou intindem feliile de briosa ca pentru un aluat, pana obtinem felii subtiri de 3 mm grosime. Tartina cu fulgi de ciocolata: Ungem felia  cu o lingura de iaurt. Punem...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat Separa albusurile de galbenusuri Galbenusurile amesteca-le cu apa si uleiul si cu un tel omogenizeaza amestecand energic. Albusurile mixeaza-le spuma cu un praf...Citeste continuarea

Tarta cu prune si crumble

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai pregatim aluatul de tarta. Frecam untul rece cu zaharul,adaugam oul batut bine,apoi coaja de lamaie si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, omogenizam bine. Apoi adaugam jumatate...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: cristina1985 in Torturi

Aluat: se freaca margarina cu zaharul, ouale intregi, sarea, coaja de lamaie.Se adauga bicarbonatul stins cu putina lamaie si se amesteca bine.Se pune faina si lapte cat sa se obtina, un aluat...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: cristina1985 in Torturi

Creme:  Se fac cele doua budinci, cum scrie pe plic: cea de vanilie cu 500 ml lapte, (3,5lg) zahar,un plic zahar vanilinat, iar cea de ciocolata, tot cu 500 ml lapte, zahar (3,5 lg),esenta...Citeste continuarea

Tarta cu bacon si porumb

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Pasam drojdia cu zaharul pana ce amestecul devine lichid. Il lasam la dospit pentru 10-15 minute, intr-un loc caldut. Cernem faina, adaugam ouale, smantana si laptele caldut in care am dizolvat...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si branza

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Dovleacul curatat de coaja si de samburi se da pe razatoarea mare. La fel facem si cu morcovul. Ceapa o tocam marunt, apoi amestecam toate legumele intr-un bol. Se da si branza pe razatoare,...Citeste continuarea

Tarta sarata cu ciuperci

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

In prima faza pregatim aluatul. Pasam drojdia cu zaharul pana ce amestecul devine lichid. Il lasam la dospit pentru 10-15 minute. Separat cernem faina, adaugam ouale, smantana si laptele...Citeste continuarea

Tort cu crema de caise, fructe de...

Postat de: diaconta in Torturi

Modul de preparare pentru blaturi este foarte simplu. Imi place sa folosesc aceasta reteta pentru blaturile de tort,se comporta foarte bine. Pentru primul blat,am mixat ouale întregi...Citeste continuarea

Tortilla spaniola cu bacon la slow...

Postat de: rocsi_1612 in Slow Cooker

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucatele mici si subtirele. Curatam ceapa, o tocam marunt. Baconul il taiem cubulete. Intr-un bol batem ouale spuma cu un praf de sare si piper....Citeste continuarea

Tocanita cu carne de vita

Postat de: Dya in Vita

Spalam carnea foarte bine, o taiem in cuburi si o punem la fiert in apa rece (pentru 30-40 de minute). Strecuram apoi supa si clatim carnea (cu apa fierbinte) pentru a elimina resturile lasate...Citeste continuarea

Tocanita cu vinete

Postat de: gicuta69 in Mancaruri de legume

   Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam  20 de minute, dupa care le punem intr-o strecuratoare si le spalam sub jet de apa rece.  ...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu dovlecel si ardei

Postat de: Valclaudia in Pui

Pulpele de pui se curata de piele si se clatesc sub jet de apa rece. Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie marunt. Dovlecelul se spala, se curata de coaja, se taie in jumatate...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Meea in Dulciuri

          Tiramisu reţetă originală        Separam albusurile de galbenusuri (sa fie la temperatura camerei)....Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: Mokuska in Prajituri

Am amestecat untul cu zaharul, sarea, oul batut si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Treptat am adaugat si faina, la final am framantat putin cu mana. Am obtinut un aluat mai moale.  Am...Citeste continuarea

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam si portionam puii familisti,in bucatele mai mici. Apoi curatam legumele, ceapa o taiem solzisori,usturoiul cu frunze cu tot il tocam marunt,ardeiul bucati...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Eu am pregatit o cantitate mai mare de aluat, pentru ca am mai pregatit ceva (o sa va arat zilele urmatoare), dar daca vreti sa faceti aluat doar pentru tarta, e suficient sa il...Citeste continuarea

Tort de ciocolata decadent

Postat de: Satisfyyourcravings in Torturi

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se unge tava cu unt, se tapeteaza cu hartie de copt, se unge hartia cu unt si se tapeteaza cu faina sau cacao. Se amesteca toate ingredientele...Citeste continuarea

Tort cu morcov si lamaie

Postat de: Bianca20 in Torturi

Blat:  Faina se cerne intr-un bol si se adauga sarea, praful de copt si zaharul. Ouale se mixeaza cu uleiul, ghimbirul, nucsoara si scortisoara. Se adauga amestecul uscat in 2 transe si...Citeste continuarea

Tort cu crema de zahar ars si...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Fierbeti laptele  si  lasat sa se racoreasca, apoi puneti vanilia Ouale le bateti cu  8 linguri de zahar, apoi adaugati faina si treptat laptele racit, amestecand...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si...

Postat de: aliliana in Dulciuri

Siropul pentru piscoturi:  3 linguri zahar, esenta vanilie, 200 ml apa. Toate se amesteca, se pun la fiert si se lasa la racit.  Cremea de ciocolata ( ganache):  frisca ( 300ml)...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu legume

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Se curata pulpele, se taie in cate 3 bucati si se spala. Se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperite cu un capac. Ardeii se curata de seminte, se spala si se toaca...Citeste continuarea

Tortilla de conopida si alte legume

Postat de: daniastefania in Mancaruri de legume

Spalam conopida, o taiem in buchetele si o fierbem in apa cu sare, pana se inmoaie, impreuna cu morcovul taiat cubulete. Dupa ce au fiert conopida si morcovul, le scurgem si apoi le pasam. Rosiile...Citeste continuarea

Tarta Quiche Lorraine

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Incalziti cuptorul la 200 ° C  Prajiti baconul fără grăsime într-o tigaie anti-aderenta. Adaugati ceapa tăiata marunt, apoi roșiile cherry tăiate în două. ...Citeste continuarea

Tarta cu ceapa,carnati si cascaval...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

            Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele...Citeste continuarea

Tarta pizza

Postat de: reisnaor_2006 in Pizza

        Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Alepaty in Prajituri

Tiramisu reţetă originală MOD DE PREPARARE: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza cantitatea apoi se adauga cu lingura din mascarpone pana se incorporeaza cele 500 de...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie

Postat de: Bianca20 in Dulciuri

Aluat: Se pune faina, zaharul, praful de sare si praful de copt intr-un bol. Se adauga untul rece si taiat cubulete. Se framanta pana obtinem un aluat uscat si faramicios. Se adauga oul si se...Citeste continuarea

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Postat de: gicuta69 in Aperitive / Garnituri

Preparare blat: Amestecam cu mainile faina, sarea si untul rece taiat cubulete, adaugam galbenusul (albusul il vom folosi la umplutura) si o lingura de smantana. Framantam doar cat sa obtinem...Citeste continuarea

Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o adaugam peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa cate putin, pana obtinem un aluat omogen...Citeste continuarea

Tahini (pasta de susan)

Postat de: Valclaudia in Sosuri

Susanul se prajeste foarte putin la foc mic intr-o tigaie intinsa. Nu trebuie sa isi schimbe culoarea, trebuie doar sa se usuce, sa devina crocante. Dupa ce se racesc, punem semintele de...Citeste continuarea

Trufe cu caramel, nuca si cacao

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un castron, faramam cu mana piscoturile. Le amestecam cu nuca tocata si adaugam 2-3 linguri caramel, 1 lingura mare cu mascarpone si romul. Amestecam intai cu o lingura, apoi, folosim o...Citeste continuarea

Tort "ciocolatos"

Postat de: Adele in Dulciuri

Blatul: Se mixeaza ouale (la temperatura caemerei) cu zaharul si putina sare,pana devin spumoase si isi schimba culoarea,se adauga faina si praful de copt ,impreuna cu esenta se amesteca cu o...Citeste continuarea

Tarta cu visine si strugurei

Postat de: timea in Dulciuri

Untul taiat bucatele mici il amestecam cu zaharul (indulcitorul), adaugam oul,  coaja de lamaie si bicarbonatul stins cu sucul de lamaie. Adaugam apoi treptat faina si ne folosim de o mana...Citeste continuarea

Tort cu afine si lamaie

Postat de: Oana in Torturi

Cu ajutorul robotului de bucatarie bateti untul moale cu zaharul alb si brun, pana obtineti un amestec pufos  Adaugati pe rand ouale, mixand in continuare...Citeste continuarea

Tort ,, Valurile Dunarii,,

Postat de: andaoana in Torturi

Blatul:  Intr-un bol mixam untul, untul trebuie sa fie la temperatura camerei, impreuna  cu zaharul, apoi adaugam ouale unul cate unul si mixam dupa fiecare. Incorporam faina,...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu ardei copti si...

Postat de: merisor67 in Porc

  Spalam costita, o portionam si o punem la fiert in apa clocotita. O lasam cateva minute dupa ce a atins punctul de fierbere, apoi scurgem apa si o clatim bine in apa calduta....Citeste continuarea

Tarta cu lapte prins

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentru inceput am pus laptele la prins intr-un bidon. Cand s-a lasat zerul la fund, am înțepat bidon pentru a se scurge acesta. Laptel prins rămas  prin scurgerea zerului l-am...Citeste continuarea

Tort brownie cu ricotta, zmeura si...

Postat de: daniastefania in Torturi

Incepem prin a face blatul. Intr-un vas cernem faina cu cacao si praful de copt. Intr-un alt vas topim untul cu ciocolata, apoi lasam sa se racoreasca. Mixam ouale cu zaharul pana se spumeaza....Citeste continuarea

Tarta cu legume

Postat de: kamely in Aperitive / Garnituri

Asezati foaia de placinta in forma,intepati din loc in loc cu o furculita, puneti deasupra o foaie de copt peste care asezati o greutate, (fasole) si coaceti 10-15 minute la 180 grade. Intre...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si fructe de padure

Postat de: privatelaura in Torturi

Din aceste ingrediente, au rezultat doua torturi, diamentru de 24 cm, respectiv 18 cm. Daca doriti, reduceti cantitatile ca sa rezulte un singur tort.   Mai intai de toate, lasam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]