Ciuperci umplute la tigaie

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2009 | 7487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • 100 gr cascaval
  • 3 catei usturoi
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tigaie:

Ciupercile se lasa in apa 30 de min dupa care se curata. Coditele se taie cubulete la fel si usturoiul si se amesteca impreuna cu cubulete de usi. cu acest mix se umplu ciupecile. Se da cascavalul prin razatoare si se pune deasupra; se condimenteaza. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei si se pun ciupercile, se acopera cu capacul si se fac la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute