Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere

de babi5 in Porc, 24 Dec 2013 | 5306 vizualizari

 

Ca pentru masa de Craciun..

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiulet de porc
  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 cirnat afumat
  • 0 doza de bere
  • sare
  • boia
  • piper
  • 6 catei usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere:

Prima data am crestat muschiuletii in trei pe lungime si  i-am condimentat cu sare, boia si piper, apoi i-am impletit. Am portionat si pulpa de porc, am asezat-o in tava, am condimentat, am pus ulei, cutia cu bere si cateii de usturoi, am acoperit cu folie de aluminiu, apoi am introdus tava in cuptorul incins la 250 grade. Am lasat 35 minute, apoi am intors carnea si am pus si bucatile de carnati. Am mai lasat 25 minute, apoi am luat folia ca friptura sa se rumeneasca frumos. Am mai lasat 10 minute, apoi am oprit cuptorul.

Friptura este gata, va poftesc la ea!

TIPS-URI

1

Langa friptura merg tot felul de garnituri: cartofi natur, orez, fasole verde sotata, mazare sotata etc.

2

Un pahar de vin rosu este binevenit

3

Fara salata nu se poate

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos dulce-acrisor, gutui si tagliatelle