Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 19 Iul 2015 | 13066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • 3-4 linguri ulei de porumb
  • parmezan ras, cca 30 gr
  • sare si piper dupa gust
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi:

Ciupercile se spala cu aapa rece apoi se tampozeaza cu servetele absorbante.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Tapetam o tava cu hartie de copt, apoi asezam ciupercile zvantate bine de apa.

Stropim ciupercile cu ulei de porumb, presaram sare si piper dupa gust, apoi parmezan ras si dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Usturoiul se curata si se piseaza cu putina sare si frunze proaspete de patrunjel.

Adaugam cca 50 ml apa rece peste usturoiul pisat  sa formam mujdeiul, apoi servim delicioasele ciuperci la cuptor cu usturoi (noi le-am servit cu piure de cartofi)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu lapte de migdale