Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 19 Iul 2015 | 13981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • 3-4 linguri ulei de porumb
  • parmezan ras, cca 30 gr
  • sare si piper dupa gust
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi:

Ciupercile se spala cu aapa rece apoi se tampozeaza cu servetele absorbante.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Tapetam o tava cu hartie de copt, apoi asezam ciupercile zvantate bine de apa.

Stropim ciupercile cu ulei de porumb, presaram sare si piper dupa gust, apoi parmezan ras si dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Usturoiul se curata si se piseaza cu putina sare si frunze proaspete de patrunjel.

Adaugam cca 50 ml apa rece peste usturoiul pisat  sa formam mujdeiul, apoi servim delicioasele ciuperci la cuptor cu usturoi (noi le-am servit cu piure de cartofi)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]