Pomana porcului cu mamaliguta

de Bucataras Monica in Porc, 14 Apr 2013 | 7642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr coasta porc
  • 500 gr carne cu slaninuta de porc
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri untura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului cu mamaliguta:

Am taiat carnea si costita in bucatele potrivite si le-am lasat la calit in 2 linguri de untura incinsa!

Dupa vreo 10-15 min am adaugat o cana de apa si le-am lasat la fiert la foc mic. Dupa ce a fiert cam vreo 25-30 min am adaugat vinul si foile de dafin.

Cand lichidul a scazut,spre final le-am asezonat cu sare si piper.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Aceasta mancarica poate fi mancata numai cu mamaliguta calda,muraturi si mujdei de usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura pomana porcului