Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan

de r3nat02006 in Pui, 14 Ian 2013 | 6175 vizualizari

 

reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg in jur de 1,5 kg
  • 1l bere neagra
  • 1 kg cartofi
  • 25 gr parmezan
  • 15 gr sare
  • 10 gr boia iute
  • 5 gr chilli
  • 15 gr ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan:

Se ia puiul se spala se sterge cu prosoape de hartie. Intr-un bol se pregateste pasta cu care se va unge puiul din sare, boia, chili si ulei de masline. Cartofii se curata si se taie in jumatati, se pune puiul in tava de cuptor alaturi de cartofi, se toarna berea neagra iar apoi se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptor incalzit in prealabil la 180 grade. Dupa jumatate de ora se intoarce puiul si se acopera in continuare pentru inca jumatate de ora. Dupa acest timp se lasa puiul inca 45 minute in cuptor pentru a se rumeni. Dupa ce se scoate puiul si se aseaza pe platou alaturi de cartofi se adauga parmezanul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai cu pulpe la cuptor