Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 9 Noi 2018 | 6963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii bacon
  • 400 grame creveti (decongelati daca este nevoie, decorticati)
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 200 grame tagliatelle
  • 80 grame Parmezan ras
  • 1 mana spanac proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti:

Baconul se toaca, rosia se taie bucati, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. 

Se prajeste baconul in putin ulei de masline pana devine crocant. 

Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Se adauga crevetii peste bacon si se presara cu sare si piper. Se prajesc pana cand crevetii devin roz si sunt gatiti. 

Se transfera baconul si crevetii pe o farfurie. 

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa, rosia si usturoiul si se gatesc cateva minute, pana devin aurii. 

Se adauga smantana si se aduce la punctul de fierbere. Se adauga pastele, impreuna cu baconul, crevetii, branza si spanacul si se amesteca bine. Se adauga din apa in care au fost fierte pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]