A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paine cu branza si leurda

Postat de: sufletista in Piine

Intr-un bol punem faina,sarea,zaharul si amestecam bine,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin zar caldut,uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat zer pana obtinem un...Citeste continuarea

Panna cotta cu sos de capsuni

Postat de: Bianca20 in Prajituri

Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa. Lapte, frisca si zaharul se pun pe foc pana ce zaharul se topeste. Compozitia trebuie sa se incalzeasca, nu sa fiarba. Se adauga semintele de la...Citeste continuarea

Prajitura cu cocos, capsuni si...

Postat de: daniastefania in Prajituri

Pregatim un blat de cocos. Separam 4 oua. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si 30 gr green sugar. Adaugam 2 linguri si jumatate de faina , un sfert de plic de praf de copt si nuca...Citeste continuarea

Peste in stil meditereanean

Postat de: mihaelar63 in Peste

Pestele se curata si se spala . Somnul l-am lasat intreg , salaul l-am portionat inele. Am amestecat ingredientele pentru sos si am uns pestele cu ele . Am pus pestele...Citeste continuarea

Paste carbonara

Postat de: Alepaty in Paste

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul crestat si pancetta cu un strop de ulei de masline. Intr-o craticioara, punem apa cu sarea, iar cand incepe sa clocoteasca  se...Citeste continuarea

Paste cu ton

Postat de: caroline in Paste

Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului.  Se adauga...Citeste continuarea

Prajitura de vara

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat: Albusurile cu un praf de sare se mixeaza bine, pana obtinem o spuma tare. Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,apoi adaugam uleiul si continuam sa mixam. La final...Citeste continuarea

Prajitura cu mere, crema de vanilie...

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se curata merele de coaja, se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu 4-5 linguri de zahar si scortisoara dupa gust. Se tapeteaza o tava cu dimensiunile de20/30 cm cu hartie de copt, se unge...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu visine

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Spalam visinile, le scoatem samburii si le lasam la scurs intr-o sita. Am batut spuma albusul cu praful de  sare . Dupa care adaugam peste spuma de albus batuta bine zaharul si esenta...Citeste continuarea

Piept de pui la gratar cu sos alb...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Prima data  marinam puiul : Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem bucati potrivite, apoi il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare. Intr-un bol...Citeste continuarea

Păstrăv umplut cu capere la cuptor

Postat de: ela2015 in Pastrav

Se spală peştele, se curătă şi se lasă la scurs (pe cuburi de gheaţă) sau se şterg cu prosoape absorbante de bucătărie.   Dupa această operaţiune se unge cu ulei, se sărează...Citeste continuarea

Prajitura cu capsuni

Postat de: caroline in Prajituri

Spalam capsunele ,le scurgem bine de apa,  indepartam coditele apoi taiem in jumatate pe lungime .  Intr-un castron punem ouale intregi si un varf de sare.Mixam cu ajutorul mixerului...Citeste continuarea

Pizza cu piept de pui si rosii cherry

Postat de: momo121 in Pizza

Pentru aluat: Intr-un bol punem apa calduta si peste turnam pliculetul de drojdie uscata, lasam cateva minute, fara sa umblam la el, iar cand s-a dizolvat, punem uleiul si sarea si amestecam usor...Citeste continuarea

Penne cu carne tocata si sos Panzani

Postat de: reisnaor_2006 in Penne

      Ceapa o taiem cubulete si o calim. Peste ceapa calita, adaugam carnea si vinul si lasam la foc mic pana cand sosul scade la jumatate. Sosul Panzani il amestecam cu...Citeste continuarea

Pulpe de cocos la Multicooker

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Curatati si spalati carnea de cocos. Spalati, curatai si tocati ceapa, usturoiul, ardeiul si telina . Se pune in cuva aparatului carnea, apa, vinul, uleiul, sarea, boiaua, ceapa si...Citeste continuarea

Prajitura de ciocolata cu zmeura

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Prajitura va fi  un succes daca respectati cativa pasi: 1.  Imediat ce ati separat albusurile de galbenusuri intr-un vas puneti-le la rece. 2.  Spalati zmeura si uscati-o...Citeste continuarea

Pulpe de rata 'confiate' cu cartofi

Postat de: ctlina in Rata

Curatati cartofii si taiati-i felii.  Pulpele se scot din grasime (indepartati cat mai multa grasime de pe pulpe). Se incalzesc in tigaie timp de 10 minute pana se rumenesc bine....Citeste continuarea

Prajitura cu aroma de menta si...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru inceput facem siropul: amestecam apa rece plata cu siropul preferat. Trecem fiecare piscot, scurt, doar o secunda, prin sirop. Asezam piscoturile pe fundul unei tavi cu inel detasabil....Citeste continuarea

Placinta cu ceapa verde

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul unei lingurite pana ce compozitia devine lichida; pastram bolul intr-un loc caldut, pentru 10-15 minute, timp in care drojdia va...Citeste continuarea

Placinta ciobanului

Postat de: Ksenya in Piine

Pornim cuptorul la 180 grade. 1.In apa se dizolva drojdia 2. Faina se cerne si se adauga sarea,se amesteca si se adauga uleiul. 3.Peste faina se adauga drojdia cu apa si se formeaza o...Citeste continuarea

Prajitura Tigru

Postat de: ctlina in Dulciuri

Incalziti cuptorul la 180°C. Ungeti si presarati cu faina tava. Se amesteca bine ouale intregi cu zaharul  pana devin spumoase. Se adauga alternand laptele si vanilia amestecand in...Citeste continuarea

Prajitura cu frisca si capsune

Postat de: medioto59 in Prajituri

Intr-un bol mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam  frisca lichida si esenta de rom si mixam incontinuare. Cernem faina si o amestecam cu sarea. Adaugam treptat faina...Citeste continuarea

Porridge englezesc cu fructe

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Laptele se pune la fiert impreuna cu fulgii si praful de scortisoara. Se lasa pana da in clocot si fulgi absorb tot lichidul.Se taie fructele, se aseaza intr-un castron alternand cu porridge....Citeste continuarea

Prajitura Fanta

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand s-a intarit spuma, se adauga zaharul pe rand. Galbenusurile se amesteca cu uleiul. Se toarna cate putin peste albusuri...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu carnati afumati la...

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline, (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se...Citeste continuarea

Penne in stil Tapani by Jamie Oliver

Postat de: Satisfyyourcravings in Penne

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.  Intr-un robot de bucatarie se adauga parmezanul, usturoiul, ardeii iuti si se transforma totul intr-o pasta...Citeste continuarea

Pandispan cu jeleu de capsuni si menta

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma u un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam...Citeste continuarea

Pasca cu aluat de cozonac

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Este indicat ca ingredientele sa fie la temperatura camerei. Preparare maia Dizolvam drojdia in laptele caldut(nu fierbinte!!!).Folosim circa 50-75 ml lapte.Adaugam 1-2 linguri de faina si una...Citeste continuarea

Placinte in tigaie ca la mama acasa

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron incapator zdrobim cubul de drojdie intre degete, presaram apoi cate o lingurita de zahar si una de sare, apoi amestecam sa devina drojdia lichida. Adaugam apa calduta, apoi...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de capsuni

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat :Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul pana acesta se topeste,apoi adaugam galbenusurile,omogenizam.Adaugam amoniacul stins cu zeama de lamaie si faina cernuta.Albusurile cu...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

Postat de: Valclaudia in Pui

Pulpele de pui le spalam sub jet de apa rece, apoi le indepartam pielea. Le transam in jumatate si le presaram condiment pentru pui (din plic, nu mai stiu de la ce firma era pentru ca il...Citeste continuarea

Pulpite de pui pane

Postat de: cris2711 in Pui

Intai se condimenteaza pulpitele de pui cu sare,piper mozaic si piper cayenne. In trei castronele sau farfurii late se impart oul,faina si pesmetul. Untul sau uleiul se incing in tigaie....Citeste continuarea

Prajitura Raffaello

Postat de: Luana in Dulciuri

Crema Gelatina se hidrateza conform instructiunilor de pe plic, dupa care se topeste la microunde. Frisca se incalzeste intr-un vas la bain-marie . Se adauga cicolata taiata marunt si...Citeste continuarea

Panna cotta cu Green Sugar,...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Dulceata am facut-o cu o zi inainte in felul urmator: se spala capsunile, se inlatura codita si se pun la scurs sa se zvante de apa. Fructele mele fiind mari le-am taiat in jumatati si...Citeste continuarea

Prajitura cu frisca si ricotta fara...

Postat de: raluca95 in Dulciuri

Mai intai ne ocupam de forma de copt, care trebuie sa fie cu peretii detasabili pe care ii tapetam bine cu folie alimentara (eu am folosit o farfurie pe care am pus doar "peretii" de la...Citeste continuarea

Pulpe la cuptor cu lamaie si...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Pui

Amestecam  condimentele cu zeama de lamaie si usturoiul tocat marunt. Spalam pulpele de pui, le asezam intr-un vas si turnam peste ele amestecul de condimente. Eu nu am adaugat ulei pentru...Citeste continuarea

Pate din ficat de pui preparat la...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Spalam si curatam bine ficatul de pui, apoi il scufundam in lapte si il lasam asa aproximativ 30 de minute. Ungem vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital cu ulei si unt, apoi asezam in el,...Citeste continuarea

Panna Cotta cu Green Sugar

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-o cratita adaugam frisca,laptele si punem pe foc mic pana ajunge in punctul de fierbere,adaugam zaharul si esenta,amestecam si mai lasam sa fiarba cca 1 min. Oprim focul si dam deoparte sa...Citeste continuarea

Petale de liliac cristalizate

Postat de: sufletista in Dulciuri

Albusul se bate cu cateva picaturi de apa pana incepe sa faca bule deasupra. Cu ajutorul unei pensule ungem uniform si subtire fiecare petala,presaram zahar deasupra si le asezam pe o hartie de...Citeste continuarea

Pastrav la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pastrav

Pastravul se eviscereaza si se spala foarte bine. Se presara cu sare, piper si se lasa asa 20 de minute. Fiecare bucata de pastrav se cresteaza si se impaneaza cu jumatati de felii de lamaie,...Citeste continuarea

Pita cu leurda la tigaie

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol adaugam faina cernuta, sarea, zaharul si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, iaurtul, uleiu si incepem sa framantam un aluat omogen si...Citeste continuarea

Pizza cu ciuperci, bacon si branzeturi

Postat de: rocsi_1612 in Pizza

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o turnam peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa minerala calduta, putin cate putin, si...Citeste continuarea

Prajitura Ochelari

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se prepara maiaua din cei 50 ml lapte, 1 lg zahar, un pic de faina si drojdia zdrobita. se lasa la crescut. Intr-un bol se cerne faina, se pune praful de sare, untul taiat bucati si...Citeste continuarea

Pulpa de iepure in sos

Postat de: Dya in Iepure

Condimentam pulpele de iepure cu rozmarin, oregano si piper si le asezam intr-o tigaie (eu am folosit multicooker-ul) in care am adaugat 3-4 linguri cu ulei. Taiem usturoiul si morcovii in...Citeste continuarea

Placinta cu branza la tigaie cu...

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte,oul batut si treptat laptele caldut,framantam un aluat omogen,la final...Citeste continuarea

Pasta de naut cu ardei copt

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Am folosit atat naut de la conserva cat si ardei capia copt de la borcan, motiv pentru care totul a mers foarte rapid. Am pus nautul, ardeii capia si usturoiul in vasul robotului de bucatarie. Am...Citeste continuarea

Penne picante cu sos de smantana

Postat de: cristeena20 in Paste

Punem pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei de masline. Intre timp preparam sosul. Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si adaugam baconul cubulete. Lasam putin sa se caleasca si...Citeste continuarea

Pizza cu salam si bacon

Postat de: cristeena20 in Pizza

Pregatim aluatul de pizza: faina se cerne. Intr-un bol mic amestecam bine drojdia cu zaharul si inca putina faina si adaugam putina apa calduta, astfel incat sa fie ca o pasta mai subtire. Lasam...Citeste continuarea

Prajitura "Capsunica"

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Va ies multe portii din aceasta cantitate...eu am si daruit din prajitura mai bine de jumatate..deci daca faceti pentru mai putine persoane,, reduceti cantitatile! Prima data am preparat crema...Citeste continuarea

Prajitura "Alba-ca-zapada"

Postat de: Pungasa_Rogue in Prajituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Pentru 3 foi: Toate ingredientele se amesteca, dar faina se pune doar cat sa iasa o coca moale. Apoi, se pune faina pe masa de lucru, se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]