A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Peste rapid a la Emeril

Postat de: mihaelar63 in Peste

Se stropeste o tava pentru copt cu ulei de masline . Asezati in tava rondele de ceapa rosie . sarati-le si stropiti din nou cu ulei . Pe fiecare rondea de ceapa se aseaza cate o bucata de...Citeste continuarea

Pide cu carnati

Postat de: cristeena20 in Pizza

Pregatim aluatul de pizza: Intr-un bol mic amestecam drojdia cu zaharul si o parte din apa calda si o mana de faina. Lasam la odinhit si la crescut cca 20 minute. Adaugam apoi la faina si...Citeste continuarea

Pizza cu legume si branza pecorino

Postat de: simona72 in Pizza

Pentru aluat: l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa framantare, am scos aluatul pe masa de lucru, i-am dat...Citeste continuarea

Paste cu sos de soia

Postat de: Camy_gby in Paste

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei. Cand devine translucida se adauga morcovul taiat cubulete si se caleste impreuna cu ceapa inca 1-2 minute. Peste ceapa si morcov se...Citeste continuarea

Prajitura Cu Biscuiti

Postat de: Valyvalentyna in Torturi

Pentru Inceput m-am apucat sa fac  cremele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce am facut cremele le am lasat sa se raceasca apoi am pus si am mixat fiecare pachet de unt{in doua...Citeste continuarea

Prăjitură deșteaptă cu ciocolată

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Pentru început am separat ouăle. Gălbenușurile le-am pus într-un castron mai încăpător deoarece acolo vom încorpora la final toate ingredientele. Am mixat...Citeste continuarea

Plăcintă sfărâmată cu brânză...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Foile de plăcintă dezghețate, se lasă la uscat vreo cîteva ore chiar și mai multe zile,acoperite cu un șervet de bucătărie. După ce s-au scat bine se fărâmițează cât...Citeste continuarea

Pariziene cu gem

Postat de: Toamna07 in Dulciuri

Toate ingredientele vor fi pastrate la temperatura camerei ! Intr-un castron mare vom cerne faina . In alt vas vom freca drojdia cu 3 linguri de lapte si 1 lingurita de zahar.Lasam sa activeze...Citeste continuarea

Pui cu legume si orez la slow...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Curatam si spalam bine legumele, apoi le tocam rondele, sau cuburi. Spalam bine carnea de pui si o transam in bucati mai mici. Clatim si orezul  in doua ape, iar ciupercile le lasam cu...Citeste continuarea

Prajitura cu suc de rosii ( de post)

Postat de: gicuta69 in Mancaruri de post

Mod de preparare aluat: Aluatul se obtine amestecand toate ingredientele pentru foi, faina se adauga treptat pana aluatul devine omogen si nu se mai lipeste de maini. Se lasa 30...Citeste continuarea

Prajitura cu mure si ciocolata

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Mai intai tapetam o tava cu hartie de copt ( 43/33 cm) , apoi punem murele pe toata suprafata tavii. Topim ciocolata trilogia impreuna cu smantana apoi o turnam peste mure si lasam sa se raceasca...Citeste continuarea

Prajitura cu mac, visine si coacaze...

Postat de: privatelaura in Prajituri

Pastram ingredientele 2 ore la temperatura camerei. Pregatim o tava cu hartie de copt. Pornim cuptorul. Spalam ouale. Separam galbenusurile de albusuri. Intr-un castron, cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si arahide si...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru blat: mixam albusurile cu un praf de sare pentru 1-2 minute. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea ferma. Nucile si arahidele au fost prajite in prealabil, lasate sa se racesaca...Citeste continuarea

Penne delicioase la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Penne

Se fierb pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute sau dupa indicatiile de pe ambalaj. Apoi se scurg. Ceapa si salamul se taie felii potrivite si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei. Adaugam...Citeste continuarea

Pizza turceasca

Postat de: merisor67 in Pizza

Pentru aluat, dizolvam drojdia cu zaharul,  adaugam 150 ml apa calda si o mana de faina. Amestecam bine totul, acoperim vasul si lasam maiaua sa creasca 10-15 minute, pana isi va dubla...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt si portocale

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se lasa foile sa se dezghete, se rupe in bucati mici si se lasa sa se usuce bine (langa o sursa de caldura de preferat, pt a grabi procesul de uscare). Intr-un bol se pune iaurtul impreuna cu...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu batoane de...

Postat de: iri_love in Peste

Cartofii ii curățăm,  spălăm si apoi îi punem la fiert in apă călduță cu un pic de sare. Cat fierb cartofii, punem la încins 100ml ulei, peste care așezăm batoanele...Citeste continuarea

Paine cu cartofi, masline si rosii...

Postat de: Irina in Piine

Am pus faina in vasul robotului, iar in mijloc drojdia amestecata cu zahar si 2 linguri de lapte cald. Am lasat maiaua la dospit cam 15 minute. Am mixat faina cu maiaua, apoi am adaugat pe rand...Citeste continuarea

Painici cu rosii uscate , masline...

Postat de: mihaelar63 in Piine

Se pune faina alba intr-un bol mare . In mijloc se face o adancitura in care se pune putina apa calda , drojdia , sarea , zaharul si se amesteca usor cu foarte putina faina . Se lasa sa dospeasca...Citeste continuarea

Prajitura cu ganache de ciocolata...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Galbenusurile le mixam zaharul. Incorporam apa, faina, cacaoa si praful de copt. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare. Le adaugam peste compozitia de galbenusuri, le amestecam...Citeste continuarea

Piept de pui cu praz la cuptor

Postat de: timea in Pui

Spalam bine ardeii si prazul, iar vanata spalata o curatam. Taiem prazul rondele si il calim intr-o tigaie in care am picurat un pic de ulei de masline. Adaugam ardeiul rosu si verde taiate...Citeste continuarea

Piept de pui la gratar cu duet de...

Postat de: simona72 in Pui

Pieptul de pui se taie in felii. Eu prefer feliile nu foarte subtiri, asa ca tai fiecare bucata de piept de pui in doua pe lungime. Amestec toate ingredientele pentru marinata intr-un castron pana...Citeste continuarea

Pui Gong Bao

Postat de: mirela0911 in Pui

Cel mai bine e ca toate ingredientele sa fie curatate si taiate si puse la indemana. Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa se curata si se taie solzisori, morcovii se taie rondele apoi fiecare...Citeste continuarea

Prajitura crocanta,prajitura cu...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Amestecam drojdia cu laptele caldut, praful de sare, zaharul si zaharul vanilat. Adaugam oul, uleiul si faina, framantam un aluat elastic pe care il vom lasa la dospit in loc ferit de curenti cca...Citeste continuarea

Pasta Tartinabila {Mic Dejun}

Postat de: Valyvalentyna in Mancare copii

Punem la fiert ouale, pateul il punem intr- un vas mai maricel{castron] .Dupa ce ouale au fiert le curatam si luam galbenusurile si le pisam cu furculita impreuna cu pateul  tocam patrunjelul...Citeste continuarea

Prajitura duo cu biscuiti si capsuni

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Puneti la fiert 750ml lapte impreuna cu zaharul si amestecati bine amidonul cu galbenusurile.Cand clocoteste laptele,luati cateva linguri si le adaugati peste galbenusuri amestecand continuu sa nu...Citeste continuarea

Prajitura bicolora la slow cooker...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Separam albusurile de galbenusuri si presaram putina sare peste fiecare. Rasnim zaharul sa-l transformam in pudra. Macinam nuca, dar nu foarte fin. Mixam albusurile pana devin spumoase,...Citeste continuarea

Paine rustica cu nuci si chimen...

Postat de: rhapsody in Piine

1.Pune miezul de nuca intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introdu tava in cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius pentru 5-6 minute, sau il poti coace intr-o tigaie neaderenta pe aragaz....Citeste continuarea

Placinta cu dovleac (de post)

Postat de: gicuta69 in Mancaruri de post

Dovleacul se curata si se da pe razatoare . Se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca     bine. Se caleste pana scade toata zeama apoi se lasa la racit. Se amesteca...Citeste continuarea

Placinta sarata cu branza si dovlecel

Postat de: timea in Pizza

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam la dospit aprox 10 minute. Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc...Citeste continuarea

Pizza cu mozzarella

Postat de: Catalinaflorea in Pizza

Puneti cana cu suc de rosii intr-o tigaie incinsa si lasatil pana clocoteste, luati de pe foc si adaugati lingura de oregano. Aluatul: faceti maiaua din 2 linguri apa calduta, drojdie, zahar...Citeste continuarea

Pizza cu de toate

Postat de: susu in Pizza

Eu am folosit faina pentru pizza 550 pentru ca nu am gasit altceva. Cantitatea de faina trebuie sa fie dubla fata de apa si se masoara cu aceeasi cana. Daca aluatul este prea moale mai adaugam...Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii si ciuperci

Postat de: deyutzky in Spaghete

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plic. Intre timp taiem marunt 4 catei de usturoi (ultimul il lasam deoparte) si ii punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei incins.  Adaugam...Citeste continuarea

Pilaf de orez cu tocanita de porc

Postat de: monik80 in Porc

Pilaf: se toaca ceapa si morcovii marunt si se pun la calit in putin ulei, dupa care se adaugam 2-3 linguri pasta de ardei sau un ardei gras rosu. Orezul se spala si se adauga peste ceapa si...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Postat de: Valyvalentyna in Pui

Spalam pulpele, le curatam {le taiem} si le crestam. Punem inrt- un vas mai mare apa cu bulionul, sarea, piperul, usturoiul {pisat}, punem pulpele in acest amestec {le amestecam bine} si le lasam...Citeste continuarea

Prajitura cu mousse de mere

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru crusta: zdrobim biscuitii cu robotul de bucatarie, dar in asa fel incat sa ne ramana si bucatele mai mari de biscuiti sau ii puneti intr-o punga si ii zdrobiti cu sucitorul. Peste...Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de: gaby_d in Pui

Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari. Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute. Taie bucatile de...Citeste continuarea

Pizza de post

Postat de: AlexTeacher in Pizza

Dizolvati drojdia proaspata in apa calduta si adaugati zaharul, sarea si uleiul extravirgin; Lasati-le 10 minute pana veti observa mici bule; Cerneti faina intr-un bol si adaugati apa cu...Citeste continuarea

Prajitura din albusuri cu visine

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Albusurile se lasa la dezghetat. Visinile se lasa la dezghetat intr-o sita sa se scurga tot siropul. Albusurile se bat tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se...Citeste continuarea

Pilaf din bulgur cu legume si menta

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Se calesc ceapa, rosiile si morcovii in putin ulei de masline, cateva minute. Se adauga mazarea si bulgurul si se mai lasa 1 minut. Se adauga 500 grame de apa fierbinte, se amesteca, se acopera si...Citeste continuarea

Piept de porc la cuptor - Slow...

Postat de: RataciriCulinare in Porc

Bucata de carne hasurata pe partea superioara, cea cu sorici, se condimenteaza cu sare grunjoasa, piper proaspat pacinat si cimbru uscat. Incalzim cuptorul la 170 de grade si introducem bucata...Citeste continuarea

Pilaf de orez cu soia si ciuperci...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam ceapa si ardeii. Punem soia la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi o lasam la scurs. Calim ceapa intr-o cratita cu ardei,adaugam rosia taiata bucatele. Orezul spalat se...Citeste continuarea

Pizza cu seminte si branzeturi

Postat de: Valclaudia in Pizza

Amestecam drojdia cu zaharul si putina sare pana devine lichida. Adaugam apoi apa calduta, faina si amesctecam pana obtinem un aluat elastic. Adaugam uleiul, mai framantam pana se incorporeaza...Citeste continuarea

Pasta de naut cu ardei copt

Postat de: katty in Mancaruri de post

Scurgem conserva de naut. Spalam ardeii grasi si ii taiem felii. Intr-o tigaie incintam 2 linguri de ulei si punem ardeii cu coaja in jos. Presaram putina sare, punem un capac si lasam la foc mic...Citeste continuarea

Pui in crusta de verdeturi

Postat de: RataciriCulinare in Pui

-Curatam puiul de eventualele pene, desprindem usor pielea fara a o rupe. -Aromatizam untul cu marar, busuioc, coaja de lamaie, patrunjel. -Tocam patrunjelul, mararul, busuiocul, un catel de...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu nuca de cocos...

Postat de: Catalinaflorea in Prajituri

Puneti laptele la fiert, in momentul in care clocoteste adaugati cocosul, amestecati si lasati la racit (trebuie sa fie foarte bine racit cand il adaugati in celelalte ingrediente). Untul...Citeste continuarea

Pancakes sau Clatite americane

Postat de: momo121 in Dulciuri

Pentru 13 clatite americane:  Separam ouale, galbenusurile le batem bine cu zaharul pana se inalbesc, apoi turnam laptele/iaurtul, untul topit si racit, coaja de portocala, esente dupa...Citeste continuarea

Pui pe sticla

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala puiul si se da cu sare, dupa care se aseaza pe o sticla plina cu apa. Sticla cu puiul se pune intr-o cratita umpluta cu apa pe sfert si se baga...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: Bunica in Pizza

Aluatul de pizza se lasa la decongelat Taie marunt feliile de sunca. Scurge apa din cutia de porumb si ciuperci Tava aragazului se tapeteaza cu hartie de copt. Pune in tava aluatul de...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: Bunica in Prajituri

Mixeaza ouale cu zaharul. Adauga uleiul.iaurtul,praful de copt si aromele. Mixeaza in continuare adaugand faina. Ia o tava 40/25,tapeteaz-o cu hartie de copt . Toarna compozitia in...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]