Copanele de pui cu ciuperci umplute

de AnyCostescu in Pui, 26 Iun 2013 | 7743 vizualizari

 

Sunt delicioase, si se topesc imediat:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Copanele de pui
  • 1 kg ciuperci cu palaria mai mare
  • ardei gras
  • morcov
  • ceapa
  • usturoi
  • cremwusti
  • cascaval
  • sare,piper,busuioc uscat
  • condiment special pt pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu ciuperci umplute:

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine fiecare copanel si se pun la cuptor sa se rumeneasca putin.

Ciupercile le spalam si le indepartam coditele..

Intr-o cratita cu putin ulei  punem cozile de ciuperci, ceapa, ardei, morcov si cremwustii ,toate tocate marunt si le calim impreuna.Punem sare, piper,busuioc uscat si o cana din zeama in care au fiert copanelele.

Lasam sa fiarba totul pana legumele sunt bine patrunse si scade tot lichidul.

lasam sa se raceasca putin .

Luam fiecare palarie de ciuperca si umplem cu aceasta compozitie.Deasupra punem cascaval taiat cu economul (sau razuit) si dam la cuptor..

Eu am pus si copanelele si ciupercile in aceeasi tava.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]