Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi

de ralu_ca in Porc, 24 Mar 2013 | 5384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 8 cartofi
  • 1 lingura faina
  • bulion
  • cimbru, oregano
  • piper boabe
  • sare
  • usturoi
  • foi dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi:

Mai intai taiem pulpa pe jumatate sau daca doriti in 4 bucati,  o punem intr-o cartita cu apa la foc approx 20 minute, dupa care punem sare, cartofii intregi alaturi de carne si ii lasam sa fiarba. Se adauga bulionul, piper, faina amestecand usor sa nu se formeze cocoloase, iar cand sunt aproape gata ( mai scade si obtinem un sos ) adaugam si usturoiul taiat , cimbru, oregano si foi de dafin.

Este foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]