A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Budinca de paste

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Pastele se fierb al dente conform indicatiior de pe ambalaj. Intre timp sunca si carnea din conserva se calesc cu putin ulei de masline. Dupa ce s/au scurs pastele de apa se amesteca cu compozitia...Citeste continuarea

Bucte cu gem (Buchteln)

Postat de: postavaru in Dulciuri

Dizolvam drojdia impreuna cu 1 lingura de zahar in putin lapte caldut. Lasam sa stea pana creste putin. Intr-un vas incapator cernem faina. Facem o gropita in mijloc in care punem drojdia...Citeste continuarea

Briose cu mere si glazura de ciocolata

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Merele le spalam si le curatam de coaja. Le taiem cubulete si le amestecam cu scortisoara. Separama ouale. Mixam albusurile spuma cu zaharul,pana devine ca o bezea. Adaugam galbenusurile,apoi...Citeste continuarea

Borș de sfeclă roșie

Postat de: elucubratiiculinare in Supe/Ciorbe

Sfecla se curăță și se taie fideluță. Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță. După 20 minute de fiert...Citeste continuarea

Biscuiti cu Nutella

Postat de: meosiris in Prajituri

Mixam bine ouale cu zaharul dupa care adaugam untul topit si racit, cacao, nutella, faina si praful de copt. Omogenizam aluatul apoi il bagam la rece in frigider pentru 30 de minute ca sa se mai...Citeste continuarea

Briose cu visine

Postat de: dakris in Dulciuri

  Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pana acesta se topeste si apoi inglobam uleiul (putin cate putin). Adaugam iaurtul, sucul si coaja de la lamaie. In continuare, separat, amestecam...Citeste continuarea

Bruschete cu dovlecei

Postat de: SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri

Usturoiul se curata, iar cu un catel se ung feliile de paine. Painea se unge cu ulei de masline. Restul de catei de usturoi se taie marunt si se pun pe feliile de paine. Dovlecelul se spala. Se...Citeste continuarea

Bruschete cu ciuperci

Postat de: SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri

Se preparare dressingul din: ulei, sare, piper, cimbru si usturoi tocat marunt. Bagheta se taie in 12 felii subtiri. Se ung feliile de paine cu dressingul obtinut. Peste acestea se adauga branza...Citeste continuarea

Bot cu telemea

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput am preparat o mamaliguta din apa sare si faina de porumb. Mamaliga am facut nici prea moale, nici prea tare si am lasat-o un pic sa se racoreasca si apoi am luat bucati de mamaliga...Citeste continuarea

Bulz de Rucar

Postat de: VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri

Se face mamaliguta, se taie branza cubulete mici.Cu mainile ude se ia  jumatate din mamaliga si se intinde subtire, peste ea se pune jumatate din branza si se strange astfel incat sa facem un...Citeste continuarea

Biscuiți sprițați

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Într-un castron cernem făina cu praful de copt. În alt castron amestecăm bine untul cu zahărul cu un mixer. Treptat adăugăm căte un ou până le terminăm pe toate 3, apoi...Citeste continuarea

Batoane cu cereale si banane

Postat de: mickyapostu in Prajituri

1. Amestecati cerealele cu alunele si fructele tocate marunt. 2. Intr-o craticioara topiti untul cu mierea si amestecati cu amestecul de cereale.  3. Pasati bananele cu o furculita si...Citeste continuarea

Briose din albusuri cu dulce de leche

Postat de: lia in Prajituri

Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar, cand devine tare si lucioasa, adaugam si vanilia . Separat amestecam ingredientele uscate impreuna cu zaharul ramas si le incorporam in...Citeste continuarea

Briose yankee cu porumb

Postat de: ianculubita in Prajituri

Intr-un vas se amesteca ingredientele solide faina,malai,zahar,sare si praf de copt;in alt vas se amesteca oul batut cu ulei,lapte apoi cu faina;in formele de briose se pune cu lingura aluat,se...Citeste continuarea

Budinca

Postat de: ianculubita in Dulciuri

In primul rand pun formele de silicon in apa rece apoi incep sa pregatesc budinca de vanilie in vas pe foc mic 400ml lapte,2linguri de zahar si praful;amestec cu telul pana se ingroasa;fac repede...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentru inceput amestecam nuca macinata cu scortisoara.     Se impart foile in trei parti egale si se unge fiecare foaie cu unt topit pe ambele parti, apoi se aseaza intr-o...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si lichior de...

Postat de: mikidaniro in Prajituri

Pasul 1 :ciocolata,margarina si  lichiorul le topim pe baie de aburi sau in cuptorul cu microunde si le lasam sa se raceasca Pasul 2 :mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul...Citeste continuarea

Bagels

Postat de: Maria68 in Piine

Se pune faina intr-un castron. Se adauga sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc. Intr-un castronas se amesteca 2 oua cu uleiul si mierea si se toarna amestecul in adancitura din...Citeste continuarea

Brioșe perfecte (cu stafide și...

Postat de: Elenakiko in Prajituri

  1. Încălzește cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătește forma cu hârtiuțele aferente. 2. Dacă folosești smochine și fructe confiate, pune-le la...Citeste continuarea

Biscuiti umpluti cu ciocolata de casa

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Pentru stratul de ciocolata alba: Intr-o cratita se pune apa cu zaharul pe foc si lasam sa se topeasca zaharul(sa fiarba cca 10 minute).Luam de pe foc,adaugam untul la temperatura camerei si...Citeste continuarea

Bruschete cu ton, rosii si mozzarella

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

feliile de paine prajita se ung bine bine cu usturoi, cu mare grija sa nu se rupa, caci sunt foarte casante. rosia se taie cubulete, mozzarella de asemenea. se pun intr-un castron, se adauga...Citeste continuarea

Burritos cu vită și fasole

Postat de: elucubratiiculinare in Vita

Într-o tigaie gătim carnea de vită în ulei încins amestecând constant. Adăugăm 100 ml apă și lăsăm la foc mic până se evaporă apa și se fierbe bine carnea....Citeste continuarea

Briose cu portocala si ciocolata

Postat de: mikidaniro in Prajituri

 Portocala o spalam si o dam pe razatoare mica,doar partea portocalie,nu si cea alba,apoi o stoarcem. Intr-un vas punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si mixam pana ouale isi dubleaza...Citeste continuarea

Biscuiti fragezi pentru micul dejun

Postat de: mickyapostu in Prajituri

Amestecati faina, sarea si praful de copt impreuna cu untul rece taiat cubulete pana obtineti un aluat faramicios. Adaugati apoi laptele si amestecati usor. Aluatul nu trebuie lucrat prea mult, nu...Citeste continuarea

Blue Hawaian

Postat de: ianculubita in Bauturi

Pui toate ingredientele in shaker si servesti cu gheata sfaramata si pai Citeste continuarea

Bougatsa

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Am mixat galbenusurile cu zaharul pana acesta s-a topit. Margarina am pus-o la topit. Laptele impreuna cu coaja de lamaie si esenta de vanilie le-am pus intr-o cratita pe foc. Cand a inceput sa...Citeste continuarea

Budinca de vanilie cu piure de capsuni

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Budinca: Intr-un bol mixam galbenusul cu zaharul. Adaugam zaharul pudra,faina,zaharul vanilat si cateva linguri de lapte. Amestecam bine pana obtinem o pasta subtirica. Restul de lapte il punem...Citeste continuarea

Bomboane cu ciocolata si afine

Postat de: mamaieelena in Dulciuri

Mai intai am pregatit pandispanul deoarece trebuie sa fie uscat de cu seara. Intr-un bol am pus albusurile de la cele 2 oua si am batut cu mixerul adaugand si apa apoi am pus zaharul,...Citeste continuarea

Bulete de cartofi cu cascaval

Postat de: dakris in Aperitive / Garnituri

Peste cartofii fierti si sfaramati adaugam cascavalul ras, untul, 1 ou, 2 linguri pesmet, sare si omogenizam. Restul oualelor se bat. Formam bilute din compozitia formata si le trecem prin...Citeste continuarea

Batoane cu lapte

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Daca folosim drojdie proaspata o amestecam intr-un bol cu o lingurita de zahar si putin lapte. O lasam deoparte zece minute la loc caldut. Daca folosim drojdie uscata o punem direct  in...Citeste continuarea

Budincă de griș

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Se bat spumă albușurile cu un praf de sare. Se adaugă unul câte unul gălbenușurile amestecând bine după fiecare. Apoi se adaugă grișul în ploaie amestecând bine....Citeste continuarea

Biscuiti Inimioare

Postat de: Miss_B in Prajituri

Frecati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema. Incorporati, batand in acelasi timp, oul si vanilia.Treptat,puneti faina, sarea  si praful de copt, amestecand pana ce aluatul este gata (va...Citeste continuarea

Bruschete

Postat de: SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri

Chiflele se taie pe din doua, se folosesc doar 4 bucati. Pe de o parte, se taie usturoiul, se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. Se pun chiflele in cuptor, se pun pe o tava unsa cu putina...Citeste continuarea

Buttercream Roll

Postat de: deliciousflavours in Prajituri

Topim untul si lasam sa se raceasca. Mixam ouale impreuna cu zaharul aprox 5 minute, incorporam treaptat cu o spatula faina amestecata in prealabil cu praful de copt si sarea. Adaugam incet si...Citeste continuarea

Budinca de paste cu brocoli

Postat de: rodicamaria in Aperitive / Garnituri

Brocoli se fierbe in apa cu sare.Spaghetele se rup in 3 si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj,dupa care se scurg si se clatesc cu jet de apa rece. Ouale se bat cu smantana,se adauga...Citeste continuarea

Briose cu cafea,mascarpone si pireu...

Postat de: ela in Prajituri

Fierbem apa si o turnam peste cafea si cappuccino si lasam sa se raceasca. Batem ouale spuma cu zaharul apoi adaugam 150gr mascarpone si omogenizam. Faina o amestecam cu cacaoa si praful de...Citeste continuarea

Briose cu dulceata de portocale

Postat de: cristinne in Prajituri

Eu am facut intai dulceata din portocale 2 portocale le-am cojit si am indepartat coaja alba (prostie din partea mea ca daca lasam cu tot cu coaja cred ca iesea mai buna..asa nu prea a avut...Citeste continuarea

Briose cu mandarine

Postat de: mikidaniro in Prajituri

Curatam mandarinele de coaja,le taiem bucatele mici si le punem intr-un vas impreuna cu lichiorul si zaharul pudra.Amestecam totul si lasam cca 30 de min. Dupa cele 30 de minute strecuram...Citeste continuarea

Budinca de cartofi la cuptor cu...

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

  Taiem bucati mai mici fileul de peste si il ungem cu un sos facut din putin condiment pentru peste si o lingura de ulei.Lasam la marinat. Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem...Citeste continuarea

Biscuiti moi cu cacao si alune

Postat de: Brindusa in Prajituri

Incalzeste cuptorul la 180 C si pune hartie de copt pe 3 tavi mari. Amesteca 250 g faina cu cacao si  praful de copt. Cerne-le impreuna. Cu mixerul bate untul cu zaharul, pana se...Citeste continuarea

Budinca de gris, by Medi'

Postat de: Ina in Dulciuri

   Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare. Adaugam pe rand galbenusurile ,...Citeste continuarea

Bors de pasare

Postat de: iri_love in Ciorbe

Puiul se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba carnea se spumeaza si se adauga ceapa, morcovul si ardeiul verde, care au fost curatate,...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: lia in Aperitive / Garnituri

Pregatim un aluat din oua, lapte, ulei faina si praf de copt. Tocam marunt prazul,taiem cubulete branza, ardeiul, carnatii si maslinele si le incorporam in aluat. Ne pregatim formele de briose...Citeste continuarea

Bulz

Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri

Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte. Am făcut o mămăligă mai moale din apă, sare, ulei şi mălai....Citeste continuarea

Briosa daneza

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Laptele l-am încălzit puţin, adăugând sarea şi zahărul. Drojdia am dizolvat-o în puţin lapte calduţ şi am lăsat 5 min să crească. Ouăle le-am batut putin. Făina...Citeste continuarea

Budinca de orez

Postat de: ela in Dulciuri

Punem laptele cu un praf de sare la fiert si cand incepe sa fiarba punem orezul spalat si scurs si lasam pe foc pana este orezul fiert.Spre sfarsit punem 4linguri de zahar si amestecam bine.Luam...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Prima data pregatim laptele condensat: se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana la omogenizare. Pregatim bomboanele: se mixeaza laptele condensat cu untul, se adauga laptele...Citeste continuarea

Boeuf Stroganoff

Postat de: Sim0naWorld in Vita

Am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă. Am adăugat bucătile de carne tăiate fâşii şi le-am lăsat să se călească 5 minute. Când carnea şi-a...Citeste continuarea

Branzoaicele mamei

Postat de: alinutzika in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele pt aluat si se framanata bine. Apa calduta se pune atat cat e nevoie, ca sa fie aluatul potrivit. Se lasa la dospit 1,5-2 ore. Se ia cate o parte din aluat, se...Citeste continuarea

Budinca Earl Grey

Postat de: krinakrina in Dulciuri

Budinca aceasta are o aroma deosebita, imprumutand de la ceai aroma de bergamota. Se desface faina in 100 ml de lapte. Restul de lapte se pune la fiert, iar cand da in clocot de trage de pe...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]