A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Peste alb cu sos de rosii la cuptor...

Postat de: ctlina in Peste

Incalziti cuptorul la 180°C. Puneti pestele intr-o tava pentru cuptor. Condimentati cu sare si piper. Depuneti deasupra sosul de rosii. Curatati ceapa si usturoiul si...Citeste continuarea

Parjoale rusesti - Kotlietky

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

 Puneti la inmuiat paine intr-un pic de lapte. Mixati ceapa curatata si taiata, cu usturoiul, patrunjel si marar dupa gust,  Intr-un castron amestecati carnea tocata cu oul intreg...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe de vara

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Fructele se spala, se scurg, se stropesc cu lamaie si deasupra se pune amidonul, se amesteca usor. Ouale se mixeaza cu praful de sare cateva secunde, se adauga zaharul si vanilia in ploaie, se...Citeste continuarea

Paine aperitiv cu masline si...

Postat de: xana in Piine

Curatam de coaja si seminte dovlecelul, apoi il taiem in bucati potrivite. Indepartam pielea carnatilor si ii taiem in bucati, apoi ii punem impreuna cu dovlecelul in robot si tocam. Adaugam...Citeste continuarea

Plachie de macrou

Postat de: oanapl in Peste

Cureți peștii de solzi, îi speli foarte bine și îi dai cu sare. Îi pui pe grătar și îi frigi. Separat, pregătești sosul: călești ceapa tăiată juliene și...Citeste continuarea

Placinte in aluat fraged cu pui,...

Postat de: simona72 in

Pentru aluat: in robotul de bucatarie se pune faina, sarea, boiaua, cimbrisorul. Se dau cateva pulsatii sa se amestece ingredientele. Se adauga untul, se porneste robotul si se lasa pana obtinem...Citeste continuarea

Papricas de pui cu galuste

Postat de: mirela0911 in

Papricasul: Se spala carnea si se portioneaza, apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape absorbante. Se lasa deoparte. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Intr-o...Citeste continuarea

Pui pe sticla cu ostropel

Postat de: eumimi in

Pregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il...Citeste continuarea

Pateuri cu carne

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Aluatul se lasa la dezghetat. Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 3-4 minute. Se adauga carnea tocata, pasta de tomate si se amesteca sa nu se prinda pana lasa zeama. Se...Citeste continuarea

Placinta cu fasole si carne tocata

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Carnea tocata se gateste la foc mare 15 minute, pana devine bruna si crocanta. Se toaca frunzele rozmarinului si se adauga, impreuna cu fasolea scursa de apa, peste carne. Se mai lasa 8...Citeste continuarea

Paine impletita

Postat de: momo121 in Piine

Intr-un bol punem laptele caldut impreuna cu plicul de drojdie uscata, amestecam putin si lasam sa actioneze timp de 10 minute. Dupa acest timp, peste lapte punem zaharul, sarea si uleiul de...Citeste continuarea

Paine impletita cu dovlecei si...

Postat de: Oana in Piine

Apalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja. Puneti in vasul robotului dovlecelul ras, cu tot cu apa lasata, parmezanul ras, sarea, laptele...Citeste continuarea

Paine de casa cu seminte de floarea...

Postat de: mirela0911 in Piine

Se prepara maiaua. In cca 200 ml apa calduta se pune zaharul, cele 2 lg de faina si drojdia si se amesteca bine. Se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol larg se cerne 1 kg de...Citeste continuarea

Porc si cartofi cu mirodenii la cuptor

Postat de: ancutsa in

  Se curata si se spala cartofii, apoi se taie pe lungime. Se spala carnea de porc, se portioneaza si se asaza intr-o tava in care am pus un strat subtire de ulei. Se asaza printre...Citeste continuarea

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Nucile sau alunele de caju, se prăjesc într-o tigaie la foc mare cca. 5 minute până se rumenesc. Se scot din tigaie și se lasă deoparte, apoi se adaugă uleiul de cocos,...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu galuste si sos de...

Postat de: trifadalia in Pui

Se rade ceapa pe razatoarea cea mare si se pune la calit in uleiul incins, se adauga boiaua de ardei dulce, apoi pulpele si se amesteca pana ce isi schimba culoarea. Se adauga apa cat sa le...Citeste continuarea

Pulpe superioare si garnitura de...

Postat de: mirela0911 in Pui

Se dezoseaza pulpele. Se spala, se scurg bine de apa si se bat usor cu ciocanul de snitele. Intr-un bol se pune uleiul si condimentele (sare, piper, boia, ghimbir, usturoi). Se amesteca bine...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate

Postat de: Mutulica in Mancaruri cu carne

  Amestecati bulionul cu o lingurita de boia ( dulce cu iute ), miere, sosul de soia, tarhon si oregano, apoi ungeti pulpele de pui cu acest amestec. Puneti carnea de pui la marinat...Citeste continuarea

Paste cu midii in sos de rosii...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, pana sunt al dente (cu 2 minute mai putin decat timpul recomandat). Ceapa si usturoiul se toaca in bucati mai mari. Se...Citeste continuarea

Pate din ficat de pui

Postat de: licurici_lra in Ficat

  Ficateii se spala si se curata bine, apoi se lasa 30 min in lapte. Se scurg bine de lapte si se pun pe foc, impreuna cu 50 g unt, pentru cateva minute, pana se albesc pe ambele parti....Citeste continuarea

Paine de casa, umpluta

Postat de: ancutsa in Piine

    Mai întâi se pregăteşte o pâine rotundă ţărănească: se amestecă drojdia uscată cu puţină făină, se adaugă apa caldă, sarea, cimbru şi oregano,...Citeste continuarea

Placinta cu carne si aluat fraged

Postat de: ancutsa in Mancaruri cu carne

  Pentru aluat: se amestecă margarina rece cu puţină făină, fărâmiţând cu degetele, se adaugă drojdia dizolvată în puţină apă caldă, apoi restul de apă,...Citeste continuarea

Placinta crocanta de pui cu iaurt...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se rupe/ taie carnea de pui in bucati potrivite.  Intr-un vas mai mare, se amesteca iaurtul cu usturoiul pisat, sare, ierburile, sofranul, piperul cayenne si caisele tocate. Se adauga...Citeste continuarea

Paste in sos de rosii cu Chorizo si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Dovlecelul si Chorizo se taie cuburi. Usturoiul se piseaza, iar frunzele de busuioc se rup bucati.  Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se...Citeste continuarea

Paste cu branzeturi

Postat de: licurici_lra in Farfalle

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am lasat cu 2 min mai putin. Ouale se amesteca cu piperul si condimentele pentru paste. Branza de oaie se rade si...Citeste continuarea

Pulpe de rata caramelizate

Postat de: ctlina in Rata

Pregatiti marinata: amestecati sosul cu usturoiul tocat, mierea si sosul soia. Adaugati piper proaspat macinat. Puneti pulpele  intr-un plat pentru cuptor si ungeti-le bine cu sosul...Citeste continuarea

Placinta Pastilla cu carne de vita...

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Prajiti migdalele feliate intr-o tigaie fara ulei. Aveti grija sa nu arda si dati deoparte. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Prajiti in uleiul incins ceapa si usturoiul cu pudra...Citeste continuarea

Papanasi fierti din branza de vaci

Postat de: trifadalia in Mancare copii

Branza de vaci se marunteste bine cu furculita impreuna cu oul, grisul, faina, putina coaja rasa de lamaie, ca sa fie ca o crema. Se ia cate o lingurita din compozitie cam cat o nuca, se pune pe o...Citeste continuarea

Pui intreg cu legume la cuptor

Postat de: ancutsa in Pui

    Se pârleşte puiul, se spală, se introduce pe sub piele untul şi se masează. Se pune pe suportul special pentru cuptor. Se unge pielea cu ulei, vinul şi apoi se...Citeste continuarea

Pui intreg la gratar cu lamaie si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se amesteca otetul balsamic cu uleiul, oregano, cimbru, usturoiul pisat, sucul si coaja de lamaie.  Se aseaza puiul cu spatele in sus, iar cu o foarfeca de bucatarie ascutita se...Citeste continuarea

Prajitura din foietaj cu branza...

Postat de: ancutsa in Prajituri

  Se aduce aluatul de foietaj la temperatura camerei. Se taie în dreptunghiuri şi se coc la foc mediu până se rumenesc. Se lasă la răcit.  Pentru jeleu: se pune...Citeste continuarea

Piept de pui cu legume la cuptor

Postat de: Adrian2016 in Pui

Pentru inceput ceapa curatata si ardeiul le taiem cubulete. Intr-o tigaie punem untul la topit si calim legumele. Cand sunt gata, le punem intr-un vas de yena. Pieptul de pui taiat cubulete...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor cu legume

Postat de: Meea in Pui

 Pulpe de pui: Tăiem pentru fiecare pulpe câteva buzunărașe pe care le umplem cu felii de cașcaval. Pentru a prepara sosul, amestecăm toate ingredientele într-un...Citeste continuarea

Paste cu bacon si ciuperci

Postat de: xana in Paste

Punem intr-o oala apa cu sare la infierbantat pentru paste. Intr-o tigaie larga incinsa, punem putin ulei de masline si baconul taiat fasii. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugam ciupercile...Citeste continuarea

Piureu de telina cu gnudi din...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Curatati si spalati legumele. Taiati telina si cartofii in bucati. Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti la prajit ceapa tocata si cateii de usturoi taiati in 2. Adaugati...Citeste continuarea

Paine Focaccia cu cimbru si masline

Postat de: ctlina in Piine

Curatati cartofii, taiati-i bucati si puneti-i la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti scurgeti-i, pastrati apa in care au fiert, zdrobiti-i si lasati-i sa se raceasca. In bolul robotului...Citeste continuarea

Pulpe de rata cu piure de capsuni...

Postat de: ladydi in Rata

  Spalam pulpele, le asezam intr-o tava, le saram, piperam si stropim cu zeama de la o lamaie si le lasam la marinat pentru circa jumatate de ora. Spalam capsunile si le indepartam...Citeste continuarea

Placinta cu carne si mozzarella

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mai intai am taiat frunzele de ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare. Am pus ulei in tigaia wok si am adaugat legumele la calit, cca 10 min, am presarat...Citeste continuarea

Paella cu fructe de mare si iepure

Postat de: AlexTeacher in Iepure

Incepe prin a curata crevetii: eu am ales creveti mari si e neaparata nevoie sa-i cureti – daca ai creveti mai mici, poti scapa sa zicem de la capitolul curatat. (Spaniolii nu prea...Citeste continuarea

Paste cu creveti si sos gorgonzola

Postat de: trifadalia in Paste

Pastele se pun la fiert sa fie al dente, in apa cu sare. Se fierb orice fel de paste dupa preferinte. Pentru sos se pune smantana intr-o tigaie si gorgonzola sfaramata pana aproape incepe sa...Citeste continuarea

Piept de pui cu smantana

Postat de: trifadalia in Pui

Se spala pieptul de pui, apoi se feliaza. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce. Se pune uleiul la incalzit, se da fiecare felie condimentata prin faina, apoi se prajeste in...Citeste continuarea

Paste cu ciuperci shiitake

Postat de: cristeena20 in Paste

Reteta asta se face destul de repede, deci trebuie sa ne sincronizam sa terminam de fiert pastele in acelasi timp cu gatitul ciupercilor.  Am pus apa la fiert cu sare; intre timp am spalat...Citeste continuarea

Porumbei de casa cu orez

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

Porumbeii se curata si se portioneaza in sferturi. Sunt pasari mici si e suficient sa ii taiem in 4-sunt similari cu puii doar ca sunt micuti si mai fragezi. Ii presaram cu sare, piper, praf de...Citeste continuarea

Pui cu sunca si mozzarella

Postat de: madi_marin in Pui

Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.  Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.  Se pune carnea la fript...Citeste continuarea

Paste cu pesto si ton

Postat de: caroline in Paste

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Se fierb conform indicatiilor de pe pachet. Punem o tigaie la foc iute si calim catelul de usturoi...Citeste continuarea

Paste cu pancetta si sofran

Postat de: caroline in Paste

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.  Intre timp, punem o tigaie...Citeste continuarea

Pilaf cretan cu pui

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Puiul intreg se fierbe in supa, la foc mic 1.5 ore, indepartand spuma de cateva ori. La final, ar trebui sa mai ramana 1.5 litri de supa. Se transfera puiul pe o farfurie si se lasa putin la...Citeste continuarea

Pastrav picant cu portocala si...

Postat de: elucubratiiculinare in Pastrav

Curatam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior. Spalam ceapa verde si se taie rondele mici. Patrunjelul si mararul se spala si se toaca...Citeste continuarea

Pastrav cu smantana

Postat de: elucubratiiculinare in Pastrav

Curatam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie (de hartie- trebuie sa absorbim apa). Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se...Citeste continuarea

Paine cu unt si seminte

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Drojdia o puneti intr-un bol micut cu zaharul si le amestecati pana se dizolva complet drojdia. Intr-un vas cerneti faina, presarati sare. Adaugati drojdia dizolvata, iaurtul, incepeti si...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]