Peste alb cu sos de rosii la cuptor...
Postat de: ctlina in PesteIncalziti cuptorul la 180°C. Puneti pestele intr-o tava pentru cuptor. Condimentati cu sare si piper. Depuneti deasupra sosul de rosii. Curatati ceapa si usturoiul si...Citeste continuarea
Parjoale rusesti - Kotlietky
Postat de: ctlina in Mancaruri cu carnePuneti la inmuiat paine intr-un pic de lapte. Mixati ceapa curatata si taiata, cu usturoiul, patrunjel si marar dupa gust, Intr-un castron amestecati carnea tocata cu oul intreg...Citeste continuarea
Prajitura cu fructe de vara
Postat de: RuxyRux in DulciuriFructele se spala, se scurg, se stropesc cu lamaie si deasupra se pune amidonul, se amesteca usor. Ouale se mixeaza cu praful de sare cateva secunde, se adauga zaharul si vanilia in ploaie, se...Citeste continuarea
Paine aperitiv cu masline si...
Postat de: xana in PiineCuratam de coaja si seminte dovlecelul, apoi il taiem in bucati potrivite. Indepartam pielea carnatilor si ii taiem in bucati, apoi ii punem impreuna cu dovlecelul in robot si tocam. Adaugam...Citeste continuarea
Plachie de macrou
Postat de: oanapl in PesteCureți peștii de solzi, îi speli foarte bine și îi dai cu sare. Îi pui pe grătar și îi frigi. Separat, pregătești sosul: călești ceapa tăiată juliene și...Citeste continuarea
Placinte in aluat fraged cu pui,...
Postat de: simona72 inPentru aluat: in robotul de bucatarie se pune faina, sarea, boiaua, cimbrisorul. Se dau cateva pulsatii sa se amestece ingredientele. Se adauga untul, se porneste robotul si se lasa pana obtinem...Citeste continuarea
Papricas de pui cu galuste
Postat de: mirela0911 inPapricasul: Se spala carnea si se portioneaza, apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape absorbante. Se lasa deoparte. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Intr-o...Citeste continuarea
Pui pe sticla cu ostropel
Postat de: eumimi inPregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il...Citeste continuarea
Pateuri cu carne
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriAluatul se lasa la dezghetat. Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 3-4 minute. Se adauga carnea tocata, pasta de tomate si se amesteca sa nu se prinda pana lasa zeama. Se...Citeste continuarea
Placinta cu fasole si carne tocata
Postat de: Satisfyyourcravings in VitaCarnea tocata se gateste la foc mare 15 minute, pana devine bruna si crocanta. Se toaca frunzele rozmarinului si se adauga, impreuna cu fasolea scursa de apa, peste carne. Se mai lasa 8...Citeste continuarea
Paine impletita
Postat de: momo121 in PiineIntr-un bol punem laptele caldut impreuna cu plicul de drojdie uscata, amestecam putin si lasam sa actioneze timp de 10 minute. Dupa acest timp, peste lapte punem zaharul, sarea si uleiul de...Citeste continuarea
Paine impletita cu dovlecei si...
Postat de: Oana in PiineApalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja. Puneti in vasul robotului dovlecelul ras, cu tot cu apa lasata, parmezanul ras, sarea, laptele...Citeste continuarea
Paine de casa cu seminte de floarea...
Postat de: mirela0911 in PiineSe prepara maiaua. In cca 200 ml apa calduta se pune zaharul, cele 2 lg de faina si drojdia si se amesteca bine. Se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol larg se cerne 1 kg de...Citeste continuarea
Porc si cartofi cu mirodenii la cuptor
Postat de: ancutsa inSe curata si se spala cartofii, apoi se taie pe lungime. Se spala carnea de porc, se portioneaza si se asaza intr-o tava in care am pus un strat subtire de ulei. Se asaza printre...Citeste continuarea
Pate din alune/nuci caju si ciuperci
Postat de: panacris in Mancaruri de postNucile sau alunele de caju, se prăjesc într-o tigaie la foc mare cca. 5 minute până se rumenesc. Se scot din tigaie și se lasă deoparte, apoi se adaugă uleiul de cocos,...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu galuste si sos de...
Postat de: trifadalia in PuiSe rade ceapa pe razatoarea cea mare si se pune la calit in uleiul incins, se adauga boiaua de ardei dulce, apoi pulpele si se amesteca pana ce isi schimba culoarea. Se adauga apa cat sa le...Citeste continuarea
Pulpe superioare si garnitura de...
Postat de: mirela0911 in PuiSe dezoseaza pulpele. Se spala, se scurg bine de apa si se bat usor cu ciocanul de snitele. Intr-un bol se pune uleiul si condimentele (sare, piper, boia, ghimbir, usturoi). Se amesteca bine...Citeste continuarea
Pulpe de pui marinate
Postat de: Mutulica in Mancaruri cu carneAmestecati bulionul cu o lingurita de boia ( dulce cu iute ), miere, sosul de soia, tarhon si oregano, apoi ungeti pulpele de pui cu acest amestec. Puneti carnea de pui la marinat...Citeste continuarea
Paste cu midii in sos de rosii...
Postat de: Satisfyyourcravings in PastePastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, pana sunt al dente (cu 2 minute mai putin decat timpul recomandat). Ceapa si usturoiul se toaca in bucati mai mari. Se...Citeste continuarea
Pate din ficat de pui
Postat de: licurici_lra in FicatFicateii se spala si se curata bine, apoi se lasa 30 min in lapte. Se scurg bine de lapte si se pun pe foc, impreuna cu 50 g unt, pentru cateva minute, pana se albesc pe ambele parti....Citeste continuarea
Paine de casa, umpluta
Postat de: ancutsa in PiineMai întâi se pregăteşte o pâine rotundă ţărănească: se amestecă drojdia uscată cu puţină făină, se adaugă apa caldă, sarea, cimbru şi oregano,...Citeste continuarea
Placinta cu carne si aluat fraged
Postat de: ancutsa in Mancaruri cu carnePentru aluat: se amestecă margarina rece cu puţină făină, fărâmiţând cu degetele, se adaugă drojdia dizolvată în puţină apă caldă, apoi restul de apă,...Citeste continuarea
Placinta crocanta de pui cu iaurt...
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiSe rupe/ taie carnea de pui in bucati potrivite. Intr-un vas mai mare, se amesteca iaurtul cu usturoiul pisat, sare, ierburile, sofranul, piperul cayenne si caisele tocate. Se adauga...Citeste continuarea
Paste in sos de rosii cu Chorizo si...
Postat de: Satisfyyourcravings in PasteDovlecelul si Chorizo se taie cuburi. Usturoiul se piseaza, iar frunzele de busuioc se rup bucati. Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se...Citeste continuarea
Paste cu branzeturi
Postat de: licurici_lra in FarfallePastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am lasat cu 2 min mai putin. Ouale se amesteca cu piperul si condimentele pentru paste. Branza de oaie se rade si...Citeste continuarea
Pulpe de rata caramelizate
Postat de: ctlina in RataPregatiti marinata: amestecati sosul cu usturoiul tocat, mierea si sosul soia. Adaugati piper proaspat macinat. Puneti pulpele intr-un plat pentru cuptor si ungeti-le bine cu sosul...Citeste continuarea
Placinta Pastilla cu carne de vita...
Postat de: ctlina in Mancaruri cu carnePrajiti migdalele feliate intr-o tigaie fara ulei. Aveti grija sa nu arda si dati deoparte. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Prajiti in uleiul incins ceapa si usturoiul cu pudra...Citeste continuarea
Papanasi fierti din branza de vaci
Postat de: trifadalia in Mancare copiiBranza de vaci se marunteste bine cu furculita impreuna cu oul, grisul, faina, putina coaja rasa de lamaie, ca sa fie ca o crema. Se ia cate o lingurita din compozitie cam cat o nuca, se pune pe o...Citeste continuarea
Pui intreg cu legume la cuptor
Postat de: ancutsa in PuiSe pârleşte puiul, se spală, se introduce pe sub piele untul şi se masează. Se pune pe suportul special pentru cuptor. Se unge pielea cu ulei, vinul şi apoi se...Citeste continuarea
Pui intreg la gratar cu lamaie si...
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiSe amesteca otetul balsamic cu uleiul, oregano, cimbru, usturoiul pisat, sucul si coaja de lamaie. Se aseaza puiul cu spatele in sus, iar cu o foarfeca de bucatarie ascutita se...Citeste continuarea
Prajitura din foietaj cu branza...
Postat de: ancutsa in PrajituriSe aduce aluatul de foietaj la temperatura camerei. Se taie în dreptunghiuri şi se coc la foc mediu până se rumenesc. Se lasă la răcit. Pentru jeleu: se pune...Citeste continuarea
Piept de pui cu legume la cuptor
Postat de: Adrian2016 in PuiPentru inceput ceapa curatata si ardeiul le taiem cubulete. Intr-o tigaie punem untul la topit si calim legumele. Cand sunt gata, le punem intr-un vas de yena. Pieptul de pui taiat cubulete...Citeste continuarea
Pulpe de pui la cuptor cu legume
Postat de: Meea in PuiPulpe de pui: Tăiem pentru fiecare pulpe câteva buzunărașe pe care le umplem cu felii de cașcaval. Pentru a prepara sosul, amestecăm toate ingredientele într-un...Citeste continuarea
Paste cu bacon si ciuperci
Postat de: xana in PastePunem intr-o oala apa cu sare la infierbantat pentru paste. Intr-o tigaie larga incinsa, punem putin ulei de masline si baconul taiat fasii. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugam ciupercile...Citeste continuarea
Piureu de telina cu gnudi din...
Postat de: ctlina in Mancaruri de legumeCuratati si spalati legumele. Taiati telina si cartofii in bucati. Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti la prajit ceapa tocata si cateii de usturoi taiati in 2. Adaugati...Citeste continuarea
Paine Focaccia cu cimbru si masline
Postat de: ctlina in PiineCuratati cartofii, taiati-i bucati si puneti-i la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti scurgeti-i, pastrati apa in care au fiert, zdrobiti-i si lasati-i sa se raceasca. In bolul robotului...Citeste continuarea
Pulpe de rata cu piure de capsuni...
Postat de: ladydi in RataSpalam pulpele, le asezam intr-o tava, le saram, piperam si stropim cu zeama de la o lamaie si le lasam la marinat pentru circa jumatate de ora. Spalam capsunile si le indepartam...Citeste continuarea
Placinta cu carne si mozzarella
Postat de: Constelatialeu in PorcMai intai am taiat frunzele de ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare. Am pus ulei in tigaia wok si am adaugat legumele la calit, cca 10 min, am presarat...Citeste continuarea
Paella cu fructe de mare si iepure
Postat de: AlexTeacher in IepureIncepe prin a curata crevetii: eu am ales creveti mari si e neaparata nevoie sa-i cureti – daca ai creveti mai mici, poti scapa sa zicem de la capitolul curatat. (Spaniolii nu prea...Citeste continuarea
Paste cu creveti si sos gorgonzola
Postat de: trifadalia in PastePastele se pun la fiert sa fie al dente, in apa cu sare. Se fierb orice fel de paste dupa preferinte. Pentru sos se pune smantana intr-o tigaie si gorgonzola sfaramata pana aproape incepe sa...Citeste continuarea
Piept de pui cu smantana
Postat de: trifadalia in PuiSe spala pieptul de pui, apoi se feliaza. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce. Se pune uleiul la incalzit, se da fiecare felie condimentata prin faina, apoi se prajeste in...Citeste continuarea
Paste cu ciuperci shiitake
Postat de: cristeena20 in PasteReteta asta se face destul de repede, deci trebuie sa ne sincronizam sa terminam de fiert pastele in acelasi timp cu gatitul ciupercilor. Am pus apa la fiert cu sare; intre timp am spalat...Citeste continuarea
Porumbei de casa cu orez
Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carnePorumbeii se curata si se portioneaza in sferturi. Sunt pasari mici si e suficient sa ii taiem in 4-sunt similari cu puii doar ca sunt micuti si mai fragezi. Ii presaram cu sare, piper, praf de...Citeste continuarea
Pui cu sunca si mozzarella
Postat de: madi_marin in PuiSe fac câteva tăieturi în bucăţile de piept. Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru. Se pune carnea la fript...Citeste continuarea
Paste cu pesto si ton
Postat de: caroline in PastePunem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Se fierb conform indicatiilor de pe pachet. Punem o tigaie la foc iute si calim catelul de usturoi...Citeste continuarea
Paste cu pancetta si sofran
Postat de: caroline in PastePunem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, punem o tigaie...Citeste continuarea
Pilaf cretan cu pui
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiPuiul intreg se fierbe in supa, la foc mic 1.5 ore, indepartand spuma de cateva ori. La final, ar trebui sa mai ramana 1.5 litri de supa. Se transfera puiul pe o farfurie si se lasa putin la...Citeste continuarea
Pastrav picant cu portocala si...
Postat de: elucubratiiculinare in PastravCuratam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior. Spalam ceapa verde si se taie rondele mici. Patrunjelul si mararul se spala si se toaca...Citeste continuarea
Pastrav cu smantana
Postat de: elucubratiiculinare in PastravCuratam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie (de hartie- trebuie sa absorbim apa). Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se...Citeste continuarea
Paine cu unt si seminte
Postat de: rocsi_1612 in PiineDrojdia o puneti intr-un bol micut cu zaharul si le amestecati pana se dizolva complet drojdia. Intr-un vas cerneti faina, presarati sare. Adaugati drojdia dizolvata, iaurtul, incepeti si...Citeste continuarea